- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 28
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnanıyorum elbet olacak inşallahAllah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler veririz Rabbim büyük bizide sevindiricek bu ay şans getirsin hepimize bu mübarek günlerde inşallah gönlümüzden geçen olur
Evt malesef capa cok karisik bir sey yapmak için on yere gidiyosun bende herseyi sora sora mahvolmustum ama siz cok şükür olmussunuz aşılamanızi hayirli haberler alirsiniz inşallahYani herşeyi iyi hoşta çapa tıp da yaşadığım kadar hiç bir hastanede sorun yaşamadım. İlaç yazarlar reçete onaylamazlar. Rapor yazarlar yanlış tarih atarlar. Doktoru ararsın ne yapabilirim der. Sekreter dosyanı kaybeder bir de sana fırça atar. Doğru düzgün bilgi verem yok
İnsallah hayirli sonuclar alınMerhaba herkese ben de bugün oldum 2. Aşılamamı inşallah herkes güzel sonuçlar alır
Insallah cnmMerhaba kızlar bende bu ay aşılama olacağım yarın birdaha kontrolüm var cuma yada cumartesi aşılma olacağım ilk aşılamam olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Inşallah canım inşallah birbirimizi haberdar edelimİnanıyorum elbet olacak inşallahama bakalım Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Umarım o ay bu aydır
Evet evet gelişmeleri paylaşalımInşallah canım inşallah birbirimizi haberdar edelim
Merhaba inş tutar canımMerhaba herkese ben de bugün oldum 2. Aşılamamı inşallah herkes güzel sonuçlar alır
Ewt tabiki de paylaşalım. O yüzden açtım bu topiği kızlarEvet evet gelişmeleri paylaşalım
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzmerhaba kizlar 3 buçuk yılllık evliyim eş sebebli olmadi gebelik.31 martta rahim filmi cektirdim sorun yok cok sukur bu ay asilama yapilacak 19 nisan adet tarihim klomen kullandim 5 gun 30 nisanda ontrokde 2 yumurtam olusmustu ve simdi yaslasik 5-6 saat snra ilk asilamam yapilacak urda asilama tarihi birbirine yakin yok kisi var ard ardayiz hepimiz sabah ins hersey yolunda gider sonunsa hepimiz pozitifleri goruruz ins
İnşallah hayirli sonuçlar alinHerkese merhaba,
Benmde aşılama yapılacak günüm belli oldu. Çarşamba yapılacak. Sağlıklı bebiş ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşKayıplardan sonra insan ettiği dualara bile dikkat ediyo
Evt hepimizin asilama günleri cok yakin ınsallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.gelismeleride yazalim birbirimize fikirde vermis oluruz ben bide baya heyecanliyimmerhaba kizlar 3 buçuk yılllık evliyim eş sebebli olmadi gebelik.31 martta rahim filmi cektirdim sorun yok cok sukur bu ay asilama yapilacak 19 nisan adet tarihim klomen kullandim 5 gun 30 nisanda ontrokde 2 yumurtam olusmustu ve simdi yaslasik 5-6 saat snra ilk asilamam yapilacak urda asilama tarihi birbirine yakin yok kisi var ard ardayiz hepimiz sabah ins hersey yolunda gider sonunsa hepimiz pozitifleri goruruz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?