Hayırlı uğurlu olsun büyük ihtimalle kız bebeğin olacak benim iki kizimda aynı geçirdim serumlarla geçti hamileliğim ama sonu güzel ona odaklan Allah yardımcın olsunKızlar selammm,
Süreciniz nasıl gidiyor biz 8. Haftaya girdik bulantılarım 1 haftadır çok şiddetlendi doktorum onzyd verdi sürünmene gerek yok her gün içebilirsin dedi ama açıkcası ben pek ilaç taraftarı değilim. Ama gerçekten aç, susuz hamilelik yaşıyorum başımı kaldıramıyorum. Kusamasam bile sürekli öğürtüm varDoğal önerebileceğiniz neler var. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum ♥
Canım bilemiyorum ben yaşamadım kasık ağrısıKızlar bir şey sorcam bugün çok kasık ağrım var. Doktora normalde cumartesi gitmeyi düşünüyordum ama meme sızlaması geçti ve kasıklarım çok ağrıyor. Lütfen yardım eder misiniz? Ağrı bacaklarıma vuruyor bu arada adet sancısı gibi. Ama o kadar şiddetli de değil.
Hayırlı haberlerle gel canimHastanedetim şuan kizlar
Ay canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarınKızlar keselerinizi görmenize cok sevindim. @Sessizsedali ikiz haberi cok mutlu etti beni saglikla kucağına alasın ikisiniderskks bebeğin seninle geçen hafta perşembe paylasmistim ustten kese bile zor gorunuyordu alttan hem keseyi hem bebeği hem de kalbinin atışını gördük, yarın güzel haberler gelecek @Montessoriannesi canım keseni görmene çok sevindim bel ağrısı bende de var her an adet olacakmış gibi. Bu hafta kesilmeye başladı. Korkma progestanda alıyorsun inşallah bir sonraki kontrolde kalpsesinide duyarsin Azze süpersin canım bekledin bekledin hepsini bir arada görmüş oldun. Çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah. Yeni gebelik öğrenip gelen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Cumartesiden beridir girmiyordum baya yazı birikmişti dün gece başladım uyudum uyandım tekrar okudum anca bitti ☺
Fenalardayım sürekli araba tutmuş gibiyim, hiç kızımda ki gibi değil
bekliyoruz canımHastanedetim şuan kizlar
kuzum yarın güzel haberlerle gelAy canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarın
İnşallah sevindiren haberler alırsın... Dualarımız seninle..Ay canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarın
hadii gözünn aydınnn4.bucuk haftalık gebeyim kizlarr
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun büyük ihtimalle kız bebeğin olacak benim iki kizimda aynı geçirdim serumlarla geçti hamileliğim ama sonu güzel ona odaklan Allah yardımcın olsun
Vardır vardır inşallah, güzel gaberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar birazdan hastaneye gideceğim çok mutluyum bebeğimi gorucem ins vardır da
İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım. Darısı bizlereKızlar bebeğimi gördüm şükürler olsun kalbi pıt pıt darısı görmeyenlere inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza miniklerimizi. Bir tek benim tsh sınırdaymış ama şimdilik dahiliyeye göndermiycem dedi
Eki Görüntüle 2677810
Hayırlı olsun. Hoş geldinBnde aranıza katıla bilir miyim ☺7 haftalık gebeyim yeni öğrendim
Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza miniklerimiziİnşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım. Darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?