2021 Nisan Anneleri

İnşallah bakalım bu arada senin ovu gününden sonra kaçıncı gün testte çıktı?

25i T C den koyu idi ,26 sı aynı koyuluktalardı.biz 24-25-26 yı değerlendirdik.27-28 boştu...27 sinde C ye göre T silikti canım.

Ben de takvimime göre 13 temmuz yumurtlama günüydü biz 9-10 ve 13 temmuzda değerlendirdik artık hangisi tuttuysa bilemiyorum..Önceki ay ovulasyon testine göre yaptım ama ben de senin gibi birkaç gün aynı koyuluk olunca kaçırdım galiba günü diye düşündüm zaten tutmamıştı .

Benim 2 gün koyuluk oldu canım 25-26 da koyuydu.24-25-26 yı değerlendirdik ama 27 sinde silikti.yine de değerlendirmeyerek hata mı ettim diye düşüdüm.

yok canım doktor daha istemedi. Doktorumuzla telefondaniletişim kurduk bugüüne kadar. Henüz hiç gitmedim haftaya çarşambaya çağırdı bakalım
anladım canımm. Bende tekrarlamadım da deger güzel cıktı diye

2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um

2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um

Laboratuvara göre o hcg değerleri aşağı yukarı oynayabiliyor canım bakılan ultrason çok hassas değilse bazen belirsiz gözüküyor benimde öyle oldu hcg o gün kaçtı bilmiyorum ama 2 gün öncesi 25 temmuzda 376 ydı 27 sinde gittim kese belli belirsiz dedi üni hastanesi asistanı bugün hcg 3400 gelmiş 4 günde o kadar arttysa o günde muhtemelen senin civarlardaydı ama aynı durumu yasamışız dert etme , Allahın izniyle görücez keseleri

Kan testim çıktı değer 4059 muş. 4 haftalığa göre iyidir herhalde. Bayram sonrası dr giderim artık..
Kalp atışını duyarsın kesin bence bebeğin 4 haftadan fazla 6 haftalık bebek değeri çıkmış

Benim 4 haftalıkken 897 çıkmıştı bence 4 gün bekle kalp atışını duyarsın

Kızlar selam yeni hamile ve yeni üyeyim :) bu konuda baya tecrübesizim. Sürpriz bir hamilelik yaşıyorum geçen hafta reglim 1 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün doktorda keseyi de gördük Ella kullanmama rağmen bebiş tutundu ve planlamamıza rağmen eşimle hemen adapte oldum :) Tecrübesiz olduğum için forumu sık takip edeceğim umarım birbirimize destek oluruz. :) İsteyen herkes de bebek sahibi olur inşallah Herkese huzur ve sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…