2021 Nisan Anneleri

Bu anlattıklarınızın hepsini nasıl yapabiliyorsunuz bizimki yeri göğü inletiyor ellerini tutsak ayaklarıyla itiyor bizi, anca 3 kişi tutup yapabiliyoruz onda da hepsi bir anda olmuyor

Bu anlattıklarınızın hepsini nasıl yapabiliyorsunuz bizimki yeri göğü inletiyor ellerini tutsak ayaklarıyla itiyor bizi, anca 3 kişi tutup yapabiliyoruz onda da hepsi bir anda olmuyor
bizde sadece serum fizyolojiği buruna verince bi şok oluyo sonra çekerken çok ağlamıyo hızlıca yapmaya çalışıyoruz uzadıkca işkence oluyo

Bizde gecen gun 3 kisi tutup yaptik ama cok hastaydi normalde benim kizimda asiri agliyor tikaniyor hatta bastan acilcak duruma geliyor Ben tek yapiuorum ama hasta degilken daha az agliyor.Zaten hasta degilken surwkli yapmiorm.Hani hafif gerekirse yapiorm

Canım uykusuzluk gerçekten çok zor ama onların mutluluğu Dünyaya bedel. Kendini de ne kadar güzel ifade etmiş oğlun Çalışan anne çocuğu olarak bu duyguya hasret büyüdüm. İşe başlamadan önce çocuklarla geçirilen her an her saatiniz çok kıymetli. Keşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa

İçim acıdı suan kendimi bu duygudan soyutlamaya calisirken cunku bnm annemde hep calismis ama cocuklari olunca calismamis ben en cok okuldan eve geldigimdeki o evdeki sicak yemek kokusunu hatirlarim.cpcuklugimdaki ailevi hertur soruna ragmen o ani hep cok guzrl aklimdadir.Bizim zamanimiza mi ozgu kaldi bu tarz duygular bilmiorm su zaman cocuklarida hala bu tarz seyleri benimsiyor olmasina sasiriyorum.Sanki biz annelerimiz gbi anne degilmisiz gbi geliyor bilmiorum anlamlandiramiyorum tek bildigim izin alma surem daha uzun olsaydi alirdim en azindan 18 aya kdr alirdim.

Evet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisini
Kuzucuk calisinca tabii eve birlikte giricez.
Anne olarak calismak hem zor hem de guzel aslinda.

Evet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisini
Benim annem de hep çalıştı eve geldiğimde sıcak yemek olmadı hiç ama gurur duyuyorum şimdi zor olanı yaptı bizler için çalıştı annem diyorum.Ben de çalışıyorum güvenip emanet edebileceğin birileri olduktan sonra çalışmak da güzel.Birde bazen böyle düşündüğüm için utanıyorum ama işe gelince dinleniyorum valla hem vücut olarak hem mental olarak ne yalan söyleyim

Arkadaşın oğluşunun kendini ifade edişi çok hoşuma gitti ve kendi çocukluğuma dönünce içimdeki özlem depreşti. Kızım da aynı okuldan geldiğinde ona özel birşeyler hazırladığımda çok mutlu oluyor. Kendi çocukluğumu onunla yaşayıp yaralarımı sarmaya çalışıyorum. Hem çalışan hem çocuğuna vakit ayırabilen anneleri taktir ediyorum Bende büyük kızım doğana kadar çalıştım sonrasında çalışmamayı tercih ettim. Nasip çocuklar biraz daha büyüdüğünde belki yine çalışırım.

Son düzenleme:
Ne mutlu size Büyüdüklerinde benzer bi koku duyduklarında o anı gülümseyerek hatırlayacaklar. Çalışan anneleri takdir ediyorum

Şunu kocama anlatamıyorım güya el işinde çalışıyomuş valla el işinde çalışmayı tercih ederimmm 7/24 huysuz durmayan bi bebeyle uğraşmak ne demek bilmiyor ben bütün gün evde yan geliğ yatıyorum sanıyoo

Çalışan anneleri kesinlikle tebrik ve taktir ediyorum ama evde 7/ 24 cocuklar temizlim yemek bence daha zor çıkıp nefes almak gibi çalışmak bence.Bebegim mama yediği icin haftanin 1 gününü kendime ayirabiliyorum eşime cocuklari birakip ama calissaydim ben daha verimli bi anne olrdum evde körelmiş hissediyorum kendimi

Selam kizlar moralim cok bozuk 6aylik kontrolde kan vermistik bugun aradim doktoru baya kotu cikmis demir cinko b12 falan baya cok dusuk en en az 300 olmasi lazimmis bizim 90 cikti b12 igne verdi cinko icin surup kan ilacina devam bir de acaba bitkel olarak nasil arttirabilirim vitaminlerini zaten dogunda kan seviyesi demir falan sinirdaydi of offf

Kızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.
Her delige 3 4 damla damlartiktan sonra 1dk yakin bekletiyorum sonra otribebeyle yavasca cekiyorum gunde en fazla 8 kez yapabilirsin

Aynen oyle oluyor bizimde agliyor falan ama dinlemiyorum tabi cocukta burun tiki oluştu artik normal ellemeye kalksam.kaciltiyor

Valla ben oglumda calisirkende hep istediklerini yapmaya calistim.
Mesela simdide haftada bir kek yapiyorum o zamanda oyleydi.
O zamanlar ne yapiyorsam yine aynilari sadece calisinca biraz daha gec oluyor iste saatler.
Ben seviyorum isimi de calismayi da.

Ben bu ay başladı sandım ondan çok değil mi demiştim. İnek sütü değil bahsettiğim anne sütü, mama derken de şimdiye kadar neyle beslendiyse demek istedim aslında. Doktorum bugün bana da ekmek içi dedi şimdilik ben de alerjisi olup olmadığını anlamak için tadımlık vericem ama sonra uzun bi süre sadece vitamin içeren gıdaları vermek istiyorum ki gluten benim için ciddi soru işareti
Kızlar ek gıdada tadım yaparken su verdiniz mi? Verdiyseniz ne zaman ne kadar verdiniz?
Ek gıda sonrası alıştırma bardağıyla veriyorum tadını pek sevmiyor dişini kaşırken azıcık içmiş oluyor gün içinde sık emdiği için başka vermiyorum

İyi akşamlar kızım ilk defa ateşlendi çok zormuş sürekli ölçtüm yine de bir anda 38i gördüm gece bi anda çıkarsa diye korkuyorum saat başı ölçsem yeter mi? Önlem için calpol vermek istemiyorum şu an 37lerde doktorum 38de ver demişti. Bi de doğru sonuç olsun diye koltuk altından ölçüyorum ama bugün çok zorlandım durmak istemiyor. Siz neyle ölçüyorsunuz? Doğru sonuç veren temassız ateş ölçer var mı?

Geçmiş olsun kuzuya. Aşı sonrası mı yükseldi ateş? Temassız ateşölçerler doğru sonuç vermiyor. Kulaktan ateşölçerler daha pratik. Bize doktorumuz kulaktan tavsiye etti.

Geçmiş olsun kuzuya. Aşı sonrası mı yükseldi ateş? Temassız ateşölçerler doğru sonuç vermiyor. Kulaktan ateşölçerler daha pratik. Bize doktorumuz kulaktan tavsiye etti.
Teşekkür ederim evet 6.ay aşılarından sonra ateşlendi. Aslında ben de kulaktan düşünüyordum emin olamadım, sizinki ölçmeye izin veriyor mu bi de gece uyandırır mı

Benim denemedigim bu listeden yumurta vardı onu denedim alerji yapti.
bebegim suan bu listeyi tamamladi yani tadimlik olarak gecen ay tamamladı.
O yuzden istersem bu listeyi uygularim.
Ama yeni baslayan biri 1 ayda gecer.
Ayrica zaten muhtemelen bir daha ki ay kiymaya gecer.
Bebeklerin puturlu olayina alismalari gerekiyor.
Mesela dün kahvalti yaptirdim lor verdim ihlamur zaten ne kadar yiyecekler ki arkasindan hemen emdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…