- 19 Mart 2021
- 722
- 1.104
- 63
- 34
Ben izotonik alıyorum sıvı halde bi poşet şırıngayla çekiyorum yan yatırıp sol sağ burundan veriyorum diğerinden çıkıyor zaten sonra da manuel burun aspiratörüyle çekiyorum yatar halde sonra kaldırıp dik halde biraz gezdiriyorum iyice boşalıyo sinüsler burnundan sonra bidaha çekiyorum ozaman tam açılıytribebe de manuel aspiratör değilmi zaten.Sendeki manuel havasını elle pompa yapılanlardan mı?Nefesle çekilenlerden olması lazım elle pompa yapılan hiç çekmiyo zaten
Bu anlattıklarınızın hepsini nasıl yapabiliyorsunuzbizimki yeri göğü inletiyor ellerini tutsak ayaklarıyla itiyor bizi, anca 3 kişi tutup yapabiliyoruz onda da hepsi bir anda olmuyor
Bizde gecen gun 3 kisi tutup yaptik ama cok hastaydi normalde benim kizimda asiri agliyor tikaniyor hatta bastan acilcak duruma geliyorBu anlattıklarınızın hepsini nasıl yapabiliyorsunuzbizimki yeri göğü inletiyor ellerini tutsak ayaklarıyla itiyor bizi, anca 3 kişi tutup yapabiliyoruz onda da hepsi bir anda olmuyor
Canım uykusuzluk gerçekten çok zor ama onların mutluluğu Dünyaya bedel. Kendini de ne kadar güzel ifade etmiş oğlunBurnunu temizliyorum yine doluyor.
Suan ates yok cok sukur oksuruk var iste.
Zor valla cok zor cok uykum var mesela ama oglum eve gelince ilk sordugu soru bana ne yaptin oluyor
En sevdigi sey eve geldiginde mis gibi yemek kokulari duymakmis.
İşe baslasam daha mi beter olurum yoksa is yerinde dinlenir miyim diye dusunmuyor degilim.
İçim acıdı suan kendimi bu duygudan soyutlamaya calisirken cunku bnm annemde hep calismis ama cocuklari olunca calismamis ben en cok okuldan eve geldigimdeki o evdeki sicak yemek kokusunu hatirlarim.cpcuklugimdaki ailevi hertur soruna ragmen o ani hep cok guzrl aklimdadir.Bizim zamanimiza mi ozgu kaldi bu tarz duygular bilmiorm su zaman cocuklarida hala bu tarz seyleri benimsiyor olmasina sasiriyorum.Sanki biz annelerimiz gbi anne degilmisiz gbi geliyor bilmiorum anlamlandiramiyorum tek bildigim izin alma surem daha uzun olsaydi alirdim en azindan 18 aya kdr alirdim.Canım uykusuzluk gerçekten çok zor ama onların mutluluğu Dünyaya bedel. Kendini de ne kadar güzel ifade etmiş oğlunÇalışan anne çocuğu olarak bu duyguya hasret büyüdüm. İşe başlamadan önce çocuklarla geçirilen her an her saatiniz çok kıymetli. Keşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa
Evet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisiniCanım uykusuzluk gerçekten çok zor ama onların mutluluğu Dünyaya bedel. Kendini de ne kadar güzel ifade etmiş oğlunÇalışan anne çocuğu olarak bu duyguya hasret büyüdüm. İşe başlamadan önce çocuklarla geçirilen her an her saatiniz çok kıymetli. Keşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa
Benim annem de hep çalıştı eve geldiğimde sıcak yemek olmadı hiç ama gurur duyuyorum şimdi zor olanı yaptı bizler için çalıştı annem diyorum.Ben de çalışıyorum güvenip emanet edebileceğin birileri olduktan sonra çalışmak da güzel.Birde bazen böyle düşündüğüm için utanıyorum ama işe gelince dinleniyorum valla hem vücut olarak hem mental olarak ne yalan söyleyimEvet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisini
Kuzucuk calisinca tabii eve birlikte giricez.
Anne olarak calismak hem zor hem de guzel aslinda.
Arkadaşın oğluşunun kendini ifade edişi çok hoşuma gitti ve kendi çocukluğuma dönünce içimdeki özlem depreşti. Kızım da aynı okuldan geldiğinde ona özel birşeyler hazırladığımda çok mutlu oluyor. Kendi çocukluğumu onunla yaşayıp yaralarımı sarmaya çalışıyorum. Hem çalışan hem çocuğuna vakit ayırabilen anneleri taktir ediyorumİçim acıdı suan kendimi bu duygudan soyutlamaya calisirken cunku bnm annemde hep calismis ama cocuklari olunca calismamis ben en cok okuldan eve geldigimdeki o evdeki sicak yemek kokusunu hatirlarim.cpcuklugimdaki ailevi hertur soruna ragmen o ani hep cok guzrl aklimdadir.Bizim zamanimiza mi ozgu kaldi bu tarz duygular bilmiorm su zaman cocuklarida hala bu tarz seyleri benimsiyor olmasina sasiriyorum.Sanki biz annelerimiz gbi anne degilmisiz gbi geliyor bilmiorum anlamlandiramiyorum tek bildigim izin alma surem daha uzun olsaydi alirdim en azindan 18 aya kdr alirdim.
Ne mutlu sizeEvet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisini
Kuzucuk calisinca tabii eve birlikte giricez.
Anne olarak calismak hem zor hem de guzel aslinda.
Şunu kocama anlatamıyorım güya el işinde çalışıyomuş valla el işinde çalışmayı tercih ederimmm 7/24 huysuz durmayan bi bebeyle uğraşmak ne demek bilmiyor ben bütün gün evde yan geliğ yatıyorum sanıyooBenim annem de hep çalıştı eve geldiğimde sıcak yemek olmadı hiç ama gurur duyuyorum şimdi zor olanı yaptı bizler için çalıştı annem diyorum.Ben de çalışıyorum güvenip emanet edebileceğin birileri olduktan sonra çalışmak da güzel.Birde bazen böyle düşündüğüm için utanıyorum ama işe gelince dinleniyorum valla hem vücut olarak hem mental olarak ne yalan söyleyim
Her delige 3 4 damla damlartiktan sonra 1dk yakin bekletiyorum sonra otribebeyle yavasca cekiyorum gunde en fazla 8 kez yapabilirsinKızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.
Aynen oyle oluyor bizimde agliyor falan ama dinlemiyorum tabi cocukta burun tiki oluştu artikBu anlattıklarınızın hepsini nasıl yapabiliyorsunuzbizimki yeri göğü inletiyor ellerini tutsak ayaklarıyla itiyor bizi, anca 3 kişi tutup yapabiliyoruz onda da hepsi bir anda olmuyor
Valla ben oglumda calisirkende hep istediklerini yapmaya calistim.Benim annem de hep çalıştı eve geldiğimde sıcak yemek olmadı hiç ama gurur duyuyorum şimdi zor olanı yaptı bizler için çalıştı annem diyorum.Ben de çalışıyorum güvenip emanet edebileceğin birileri olduktan sonra çalışmak da güzel.Birde bazen böyle düşündüğüm için utanıyorum ama işe gelince dinleniyorum valla hem vücut olarak hem mental olarak ne yalan söyleyim
Ben bu ay başladı sandım ondan çok değil mi demiştim. İnek sütü değil bahsettiğim anne sütü, mama derken de şimdiye kadar neyle beslendiyse demek istedim aslında. Doktorum bugün bana da ekmek içi dediAnne sutu alıyor zaten.
Azar azar bunlar ek gıdaya alısması icin.
Ben tadımlıkları gecen ay verdigim icin ogun seklinde yavas yavas basla dedi.
Ayrıca inek sutu ise soyledigin zaten 1 yasindan once verilmiyor.
Mama hic vermedik biz.
Ek gıda demek mama demek degil ki zaten iste bu gıdalara alısması icin.
Ek gıda sonrası alıştırma bardağıyla veriyorum tadını pek sevmiyor dişini kaşırken azıcık içmiş oluyor gün içinde sık emdiği için başka vermiyorumKızlar ek gıdada tadım yaparken su verdiniz mi? Verdiyseniz ne zaman ne kadar verdiniz?
Geçmiş olsun kuzuya. Aşı sonrası mı yükseldi ateş? Temassız ateşölçerler doğru sonuç vermiyor. Kulaktan ateşölçerler daha pratik. Bize doktorumuz kulaktan tavsiye etti.İyi akşamlar kızım ilk defa ateşlendi çok zormuşsürekli ölçtüm yine de bir anda 38i gördüm gece bi anda çıkarsa diye korkuyorum saat başı ölçsem yeter mi? Önlem için calpol vermek istemiyorum şu an 37lerde doktorum 38de ver demişti. Bi de doğru sonuç olsun diye koltuk altından ölçüyorum ama bugün çok zorlandım durmak istemiyor. Siz neyle ölçüyorsunuz? Doğru sonuç veren temassız ateş ölçer var mı?
Teşekkür ederim evet 6.ay aşılarından sonra ateşlendi. Aslında ben de kulaktan düşünüyordum emin olamadım, sizinki ölçmeye izin veriyor mu bi de gece uyandırır mıGeçmiş olsun kuzuya. Aşı sonrası mı yükseldi ateş? Temassız ateşölçerler doğru sonuç vermiyor. Kulaktan ateşölçerler daha pratik. Bize doktorumuz kulaktan tavsiye etti.
Benim denemedigim bu listeden yumurta vardı onu denedim alerji yapti.Ben bu ay başladı sandım ondan çok değil mi demiştim. İnek sütü değil bahsettiğim anne sütü, mama derken de şimdiye kadar neyle beslendiyse demek istedim aslında. Doktorum bugün bana da ekmek içi dedişimdilik ben de alerjisi olup olmadığını anlamak için tadımlık vericem ama sonra uzun bi süre sadece vitamin içeren gıdaları vermek istiyorum ki gluten benim için ciddi soru işareti
Ek gıda sonrası alıştırma bardağıyla veriyorum tadını pek sevmiyor dişini kaşırken azıcık içmiş oluyor gün içinde sık emdiği için başka vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?