2021 Nisan Anneleri

Mamayi kac saate bir veriyosunuz ve kac cc
İstegine gore degisiyor canm bazen 3 saate bir bazen 4 saate bir mama verdikden 1 yada 1.5 saat sora ya corba yada kasik mamasi veriyorum bazen meyve puresi corbayi havuz patates kabak üçlüsünden yapiyorum simdilik cc olarak da 180 ile 220 cc olarak degisiyor

Bende 3 saatte bir veriyorum ama su ek gida olayini pek cozememisdim mamadan kac saat sonra verim diye acikmiyo falan diye pekde yeltenmemistim ozaman mama saatini uzatim 4 saat yapim arada ek biseyler verim cok saol canim

Bende 3 saatte bir veriyorum ama su ek gida olayini pek cozememisdim mamadan kac saat sonra verim diye acikmiyo falan diye pekde yeltenmemistim ozaman mama saatini uzatim 4 saat yapim arada ek biseyler verim cok saol canim
Genelde öğlen ya da ikindi uykusundan uyanınca aç olduğu zaman mama öncesi ek gıda veriyorum o biraz tok tutuyor mamayı da 1 saat sonra falan veriyorum.

İnşallah sorunsuz geçer gününüz.. Kilosuna da Maşallah subhanallah Allah nazardan korusun..

Selam kizlar bende bugün doktora götürdüm oğlumu 7.5 kilo olmuş yemede sorun yok ama nedense kilo almiyor doktor gayet saglikli dedi boyu 69 cm olmus 4 gündür uyumuyor sanirim dislerden muaynede hic bi sorun goremedi çünkü doktor ek gida icinde aynen devam edicez

Merhaba ne kadar süredir kilo almiyor mama kullanıyormusunz bizimde çok az aldi baya takiliyorum ek gida veriyormusunz

Biz mama ya yeni gectik oyuzden 150 cc zorla iciriyorum oda 3 4 gundur 90 120 anca iciyodu

Bize kızımın doktorunun açıklaması şöyle oldu: 6 aylık bir bebeğin midesi 150 cc kadardır ama biz hepsinin de tıka basa dolmasını istemeyiz. Siz kendinizden pay biçin çok yediğinizde nolur? Karnınız şiş gergin olur nefes alamazsınız hareket etmekte zorlanırsınız ve huzursuz olursunuz. Aynı durum bebeklerde de geçerli. Biz bu ayla tadımlarla birlikte ek gıdaya başlıyoruz. Doktorumuzun ilk anlatımı bebeğimin mide kapasitesi ve ne kadar alması gerektiği oldu.

Merhaba ne kadar süredir kilo almiyor mama kullanıyormusunz bizimde çok az aldi baya takiliyorum ek gida veriyormusunz
Biz son 1 aydir ozel mama kullaniyorz anne sütü almiyor ek gidayada basladim kilo aliyor almiyor degil ama yeterli bulmuyor doktor aylik 500 gram aliyor

Birde bu ay sadece 300 gram almis ama boya gitmis dedi bilmiyorm yemek yemesi güzel olduğu halde cok cok az almasi biraz düşündüren beni

Biz son 1 aydir ozel mama kullaniyorz anne sütü almiyor ek gidayada basladim kilo aliyor almiyor degil ama yeterli bulmuyor doktor aylik 500 gram aliyor
Bence çok iyi kilosu boyu. 500 gramı nasıl az buluyor anlamadım bizim doktor normal diyor benim kızda genellikle 400 500 alıyor.

Normal ozaman yani bende dusunuyorum 150 cc mama arti ek gida nasil olucak onu zor icerken tabi her bebegin bunyesi farkli.

Birde bu ay sadece 300 gram almis ama boya gitmis dedi bilmiyorm yemek yemesi güzel olduğu halde cok cok az almasi biraz düşündüren beni
Mama ne acaba bizim iştahsiz kizim zorkayıncada kusuyor aslında şöyle günlük içmesi gerekeni içiyor ana çok karişik oldu kilo alimi döktür manada verme ek gida dedi bana ek gida mantıklı gelmedi ama sütümde var sağarak içiyor artik

Bizim diger mamalar alerji yaptigi icin ozel rapor cikartildi bebelac lf doktor karar veriyor bu mamaya once evolvia rp denedik onu sevmedi simdi bebelac lf kullaniyorz arti ek gida sizin sutunuz varsa takviye yapmayin kilo alimlarinda duraksama olabilir ama surekli duruma gelir almazsa doktorunuz yönlendirir sanirim

500 gram gayet iyi.
Bizimki de 500 gram alıyor doktor yeterli buluyor.
Boylari da ayni 70 cm bizimki de kilosu da 7.700 aynilar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…