Şifa olsun aşıları. Evet benim tosbik uykudayken ben kulaktan ölçebiliyorum. Çok kısa sürüyor zAten anlık bir şey.Teşekkür ederim evet 6.ay aşılarından sonra ateşlendi. Aslında ben de kulaktan düşünüyordum emin olamadım, sizinki ölçmeye izin veriyor mu bi de gece uyandırır mı
6 aylık kontrolde kan testi mi yapılıyor yoksa özel olarak mı istediniz? Biz hiç kan değerlerine baktırmadık daha baktırsak belki bizim de öyle çıkar.Daha tam ek gıdaya geçmediler sonuçta anne sütü veya mamayla besleniyor.O da sizden alabildiği kadar bence normal olabilir bu değerlerin düşük çıkması zamanla gıdalardan alacaktır.Selam kizlar moralim cok bozuk6aylik kontrolde kan vermistik bugun aradim doktoru baya kotu cikmis demir cinko b12 falan baya cok dusuk en en az 300 olmasi lazimmis bizim 90 cikti b12 igne verdi cinko icin surup kan ilacina devam bir de acaba bitkel olarak nasil arttirabilirim vitaminlerini zaten dogunda kan seviyesi demir falan sinirdaydi of offf
Geçmiş olsun pazartesi günü biz de olduk 6. ay aşılarını ama şükür ateş yapmadı. Bizim alından ölçer var doktor kulağına dayayıp ölçebilirsin dedi bana ..Kulaktan ölçer iyi oluyor uyurken bile ölçebiliyorsun.Teşekkür ederim evet 6.ay aşılarından sonra ateşlendi. Aslında ben de kulaktan düşünüyordum emin olamadım, sizinki ölçmeye izin veriyor mu bi de gece uyandırır mı
Ben izotonik alıyorum sıvı halde bi poşet şırıngayla çekiyorum yan yatırıp sol sağ burundan veriyorum diğerinden çıkıyor zaten sonra da manuel burun aspiratörüyle çekiyorum yatar halde sonra kaldırıp dik halde biraz gezdiriyorum iyice boşalıyo sinüsler burnundan sonra bidaha çekiyorum ozaman tam açılıytribebe de manuel aspiratör değilmi zaten.Sendeki manuel havasını elle pompa yapılanlardan mı?Nefesle çekilenlerden olması lazım elle pompa yapılan hiç çekmiyo zaten
Şifa olsun aşıları. Evet benim tosbik uykudayken ben kulaktan ölçebiliyorum. Çok kısa sürüyor zAten anlık bir şey.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun pazartesi günü biz de olduk 6. ay aşılarını ama şükür ateş yapmadı. Bizim alından ölçer var doktor kulağına dayayıp ölçebilirsin dedi bana ..Kulaktan ölçer iyi oluyor uyurken bile ölçebiliyorsun.
Bu aralar benimki de saat başı, normalde 3-4 saat rahat uyurduKızlar bebeleriniz gece ne kadar emmeye kalkıyor? Benimki bazen saatte bir uyanıyor
Benimki başından beri kalkmıyor ama gece 1 buçuktan önce gece uykusuna geçmiyorKızlar bebeleriniz gece ne kadar emmeye kalkıyor? Benimki bazen saatte bir uyanıyor
Evet anneleligin yarisi sevgi yarisi hep daha iyisi olurmiydu pismanligi zaten.Ben de calsiinca mental olarak daha iyi oluyorum mesela isyerinde onca strese ragmen.Ama baska bir arkadasim var calsimadigi halde cocuklarina asiri gergin falan biraz durumlar,yasamla sartlarla kisiyledd ilgili belkide.Ama turlsiunun layikiyla yapmamix nasip olsun ins.Evet gercekten oyle eve giriyor direkt offfff kokuyaaa bakkk diye mutfaga atıyor kendisini
Kuzucuk calisinca tabii eve birlikte giricez.
Anne olarak calismak hem zor hem de guzel aslinda.
Merhaba benim bebeğim mama almadı anne sütü alıyor hep ve emziriyorum. Şimdi ek gıdaya yeni yeni başlayacaz. Biz yemek yerken onu da mama sandalyesine oturttuğumda çok heyecanlanıyor ağzını şapırdatıp duruyor. Ben de buzluğa sağıp koyduğum sütleri kaşık biberonunda ısıtıyorum mama sandalyesinde otururken veriyorum. Sanki hayatında ilk defa yediği bir şeymiş gibi bir hevesli açıyor. Tabi bir kısmı önlüğe dökülüyor.Hanımlar merhaba, size bir sorum olacak. Bebeğini biberonla sütle veya mamayla besleyenler nerde nasıl veriyorsunuz acaba? Benim kız kucakta durmuyor çok hareketli, istiyor hep etrafa baksın o yüzden zaten memeden de emmiyor sağıp veriyorum. Ana kucağında veriyordum ama artık onda da durmamaya başladı. Mesela ek gıdaları da verirken mama sandalyesinde mi oturtuyorsunuz? Sizden fikir almak istedim
Artık anne sütünü bıraktı sadece mama alıyor.. Kucakta kıpır kıpır molalı bir şekilde yedirebiliyorum.. Ek gıdayı da mama sandalyesinde veriyorum.. Ama yemek sofrasına hep mama sandalyesi ile bize eşlik ediyor alışsın istiyorum.. Gerçi bazen carladığında kucağıma alınca sofrada bizimle oturmaya bayılıyor.Hanımlar merhaba, size bir sorum olacak. Bebeğini biberonla sütle veya mamayla besleyenler nerde nasıl veriyorsunuz acaba? Benim kız kucakta durmuyor çok hareketli, istiyor hep etrafa baksın o yüzden zaten memeden de emmiyor sağıp veriyorum. Ana kucağında veriyordum ama artık onda da durmamaya başladı. Mesela ek gıdaları da verirken mama sandalyesinde mi oturtuyorsunuz? Sizden fikir almak istedim
Açkdigi icin cok zorluk cikarmiyor bana biberonla beslerken.ek gida icinde mama sandaliyesine koyuyorum ordanda heyecanlaniyor kaşık la bisiler yemek hosuna gidiyor azar azar ek gıda verdiğim icin çok uzun sure kalmiyor mama sandaliyesinde.Hanımlar merhaba, size bir sorum olacak. Bebeğini biberonla sütle veya mamayla besleyenler nerde nasıl veriyorsunuz acaba? Benim kız kucakta durmuyor çok hareketli, istiyor hep etrafa baksın o yüzden zaten memeden de emmiyor sağıp veriyorum. Ana kucağında veriyordum ama artık onda da durmamaya başladı. Mesela ek gıdaları da verirken mama sandalyesinde mi oturtuyorsunuz? Sizden fikir almak istedim
Ek gıdayı başından beri mama sandalyesinde veriyorum alışsın diyeHanımlar merhaba, size bir sorum olacak. Bebeğini biberonla sütle veya mamayla besleyenler nerde nasıl veriyorsunuz acaba? Benim kız kucakta durmuyor çok hareketli, istiyor hep etrafa baksın o yüzden zaten memeden de emmiyor sağıp veriyorum. Ana kucağında veriyordum ama artık onda da durmamaya başladı. Mesela ek gıdaları da verirken mama sandalyesinde mi oturtuyorsunuz? Sizden fikir almak istedim
Merhaba benim bebeğim mama almadı anne sütü alıyor hep ve emziriyorum. Şimdi ek gıdaya yeni yeni başlayacaz. Biz yemek yerken onu da mama sandalyesine oturttuğumda çok heyecanlanıyor ağzını şapırdatıp duruyor. Ben de buzluğa sağıp koyduğum sütleri kaşık biberonunda ısıtıyorum mama sandalyesinde otururken veriyorum. Sanki hayatında ilk defa yediği bir şeymiş gibi bir hevesli açıyor. Tabi bir kısmı önlüğe dökülüyor.
Artık anne sütünü bıraktı sadece mama alıyor.. Kucakta kıpır kıpır molalı bir şekilde yedirebiliyorum.. Ek gıdayı da mama sandalyesinde veriyorum.. Ama yemek sofrasına hep mama sandalyesi ile bize eşlik ediyor alışsın istiyorum.. Gerçi bazen carladığında kucağıma alınca sofrada bizimle oturmaya bayılıyor.
Açkdigi icin cok zorluk cikarmiyor bana biberonla beslerken.ek gida icinde mama sandaliyesine koyuyorum ordanda heyecanlaniyor kaşık la bisiler yemek hosuna gidiyor azar azar ek gıda verdiğim icin çok uzun sure kalmiyor mama sandaliyesinde.
Ek gıdayı başından beri mama sandalyesinde veriyorum alışsın diye
?Ben de mümkün olduğunca ek gıdaları otururken mama sandalyesi ya da banyo oturağı almıştım onu masada oturtarak vermeye çalışıyorum da, biberonla hep yaslanır pozisyonda beslendiği için onu da oturur pozisyonda mı vermek gerek acaba
Ben mamayi basinin altina hafif yuksek yastik koyuyorum oyle veriyorum hic oturur poİsyonda mama vermedim ama su icirdim biberondan
Hanımlar merhaba, size bir sorum olacak. Bebeğini biberonla sütle veya mamayla besleyenler nerde nasıl veriyorsunuz acaba? Benim kız kucakta durmuyor çok hareketli, istiyor hep etrafa baksın o yüzden zaten memeden de emmiyor sağıp veriyorum. Ana kucağında veriyordum ama artık onda da durmamaya başladı. Mesela ek gıdaları da verirken mama sandalyesinde mi oturtuyorsunuz? Sizden fikir almak istedim
Mamayi kac saate bir veriyosunuz ve kac ccAçkdigi icin cok zorluk cikarmiyor bana biberonla beslerken.ek gida icinde mama sandaliyesine koyuyorum ordanda heyecanlaniyor kaşık la bisiler yemek hosuna gidiyor azar azar ek gıda verdiğim icin çok uzun sure kalmiyor mama sandaliyesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?