Canım cok gecmis olsun ya cok uzuldum.1 haftayö geçti cok kotuyum.Sirtim tutuldu belim, usume titreme istifra el titremesi kademe kademe beni yataga dusurdu.Ben cok direncli bir insanimdir sirtimdan yataktan cikamadim.Donme yok kalkma yok.
Ortopediye sira aldigim gun atesimde artnca hemen acile gittm covid icin test yapildi negatif doktor rontgen isledi dedi zaturre tutulumlari var fenalasirsan gel. Ilac yazicam dedi dedim penisilin alerjim var emziriyorum hicbiri yazamam dedi.
Eve gittik ertesi gun gogus hast randevu aldim gittim dediler tomografi cekcez cektirdim dedi zaturre deil.
Ama bence covidsin 2.testi ver 2 negatif yoksa yok diyemeyiz verdim.
Dedi sana antibiyotik yazicam dedim penisilin alerjim var ve emziriyorum o zman hicbisi yazamam. Penisilin olmayanalr sute gecer idare et gecene kdr.
Test cikti oda negatif.
Benim sorunumu bulana kdr ben bugun azda olsa iyilestim.
En azindna bisiler yedim.
Bu nasil bir sene ya.Covid miyim derdi bitmio uzerine heryer hastalik salgin evden cikmiyorum yine buluyor.Isten okuldan tasiniyor.Valla cok yoruldum Rabbim beterinden korusun ama cidden herkesncok korktu kimse benden alisik deil boyle aglayayim,dayanamiorm diyeyim fln.Cocugumu kucagma alip emziremedim.Zaturre dediler die maskeyle uyudum uykulu emzirriim die.Bazi cesitleri bulasici oluyor diye.
Allahim bizinbu donguden kurtarsin ama Dsö dioki bitmiycem valla yildim.
Ama zaturre cok onemli emzirmeye ara vermek zorunda kalabilirsin