- 23 Ağustos 2020
- 1.583
- 3.028
- 53
- 37
Oda doruAklini karistirma bosver makinalar degisio referans aralillari degisio yillar gecio hersey degisio bacim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda doruAklini karistirma bosver makinalar degisio referans aralillari degisio yillar gecio hersey degisio bacim![]()
Günaydın canım sende erkencisin benim gibi11+1 den günaydınnnnn![]()
İlk cocugun kiz miydi? Ben de merak edip baktim da internetten. 50 alti ciktiysa erkek yazmislar. Ne kadar dogru bilmiyorumKızlar çok enteresan bişi var bakın ilk attığım foto şimdiki gebeliğimin 12.hafta ikili tarama testinden bcgh bakın ikincis kızımın12.hafta ikili tarama testinden bcgh arada uçurum var rakamlarda![]()
Evet cidden bnm oglumda cok ince ve merhametlidir tam poncikbenimki de selim.hareketli tamam ama cok merhametli ince bi cocuk. isminin de etkisi oldugunu dusunuyorum![]()
Evet kuzum çocuğun 9.10da dersi var ebada eşim eski iş yerind hep işte kahvaltı yapıyorlardı geceden geliyordu kahvaltı felan yapmıyordu burda kahvaltı hazırlıyorum. Bide operek gidiyor zaten geceleri uyuyamiyorum hemen uyanıyorumGünaydın canım sende erkencisin benim gibieşim giderken uyanıyorum o ara kızımda su içmek için uyanıyor bir daha uyuyamıyorum
Hic sorma hemde nasil stres oldum. aminnn insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza mucizelerimiziBenim de bulantılarım çok fena. Biraz azaldı 12. hafta itibari ile ama hala perişanım. Bir de başağrıları da var. Buna da şükür tabi. Yalnız folik asit beni kötü yapıyordu, bıraktım baya fark etti.
Ah kıyamam, ne kadar stres olmuşsun. Böyle hissetmen çok normal. Ağlayınca rahatlamışsındır, bebeğimi üzdüm diye düşünme.
Ne güzel doktorun çok mantıklı bir şeklinde açıklamış. Diğer teste kadar hiç düşünme bu konuyu artık. İnşallah sağlıklı bir şeklinde alırsın bebeğini kucağına.
evet canim cok güzel konustu insallahCanım çok sevindim ya bak doktorunda çok güzel konuşmuş hcbiseyi yok inşallah minnosumuzun![]()
![]()
12+0dan günaydınnn saat 11de kontrol bakalım minnaklar napıyor11+1 den günaydınnnnn![]()
Günaydın12+0dan günaydınnn saat 11de kontrol bakalım minnaklar napıyor![]()
Bana da kız gibi geliyor seninki ama herkes erkek diyince kafam karıştıBenimki ultrasonda bakıyorum bakıyorum kizyarın insallah düzgün bir görüntü alabilirim
abla kardeş oturuyorlar işte napsunlar12+0dan günaydınnn saat 11de kontrol bakalım minnaklar napıyor![]()
Ya sumeyyecim ben dedim hamile kaldim melisa bu arkadaşlar erkek felan kafa karıştırdı tabikide melisaBana da kız gibi geliyor seninki ama herkes erkek diyince kafam karıştı![]()
Hadi inşallah 2 haftaya belli olur
Hemde fenaydı beli bi aşagı bi yukarı nası hareketliydiBebişerini görenler sizinki si de kıpır kıpır mı ultrasonda dün biran olsun durmadı. Şaşırdım acaba kızlarımda mı böyleydi
Biyokimyasal risk kaçtı canım senin yada kombine diyede geciyomuş sanırımKızlar çok enteresan bişi var bakın ilk attığım foto şimdiki gebeliğimin 12.hafta ikili tarama testinden bcgh bakın ikincis kızımın12.hafta ikili tarama testinden bcgh arada uçurum var rakamlarda![]()