• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Cinsiyetin belli mi cnm ihtimal var var mı dedimi doktorun birşey
Yok malesef 10+6 günlüktü gittiğimde çok hareketliydi doktor birşey söylemedi bende sormadım küçük diye 🤭 17 Ekim'de ikili test için gidicem perinatoloğa yönlendirdi o zaman 13+4 oluyor belli olabilir diye düşünüyorum ve merak ediyorum artık 😍

Yok malesef 10+6 günlüktü gittiğimde çok hareketliydi doktor birşey söylemedi bende sormadım küçük diye 🤭 17 Ekim'de ikili test için gidicem perinatoloğa yönlendirdi o zaman 13+4 oluyor belli olabilir diye düşünüyorum ve merak ediyorum artık 😍
Ay hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerse😍

Ay hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerse😍
16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasını🤭 Allah gönlümüzden geceni sağlıcakla nasip etsin inşallah

16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasını🤭 Allah gönlümüzden geceni sağlıcakla nasip etsin inşallah
Ayyy ben 16yı zor getirdim 12de çok harektliydi zıplayıp duruyordu bakalım belki gösterir inşaallah 😍😍😍 sizede sağlıcakla gönlünüzden geçeni nasip etsin cümlemize🙏🏻

Günaydın kizlaaarr :KK24: bgun ikili için kan vermeye gitcem ölçüm flan alıcak yine sanırım benm sipa gecen sefer uyuyodu hiç kıpırdamadı kıpırdasa mi daha iyi sabit dursa mi acaba ona göre çikolata yiycem:ıslık: geçen seferde azıcık yemiştim ama hiç sallamadi:KK51::KK70:

Canım bizim daha herşey yeni sayılır kızım 2 yaşında beşiği yatağı falan yep yeni kıyafetlerde öyle. Yaz bebeğiydi şimdi yenidoğan alışverişi yaparım doğacak olan bebeğimede. Bebek arabasını ilk başta travel sistem aldık ama çocuk büyüdükce artık kullanımı zor olmaya başladı araba bagajına koyarken tek başıma bir yere giderken falan tak çıkar katla kullanışlı olmadı. Konfor ve sürüşü çok iyiydi ama onu letgodan sattık yerine kraftın hem çok hafif hemde kullanışlı kabin boy bebek arabalarından aldık şuan çok memnunum yatar pozisyonda da kullanılıyor yeni doğan içinde uyumlu.
ilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranönce 🥰 bizim senle herseyimiz ayni ilk torun tek torunlarida ikincileride ayni zamanda doguracaz. elti olsak baya konusulurdu kiz 🤣🤣🤣

ilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranönce 🥰 bizim senle herseyimiz ayni ilk torun tek torunlarida ikincileride ayni zamanda doguracaz. elti olsak baya konusulurdu kiz 🤣🤣🤣
İnşallah aylı günlü sağlıkla zamanında doğarlar canım ama benim durumum biraz farklı hem serklaj erken doğum riskini artırıyor hemde kalp hastasıyım son zamanlar artık nabzim 200 küsürlerde atıyor dayanabildigim kadar sağlığım el verdikçe dayanırım🤗 evet ya çok benziyor kaderlerimiz 😁 bende artık merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini az kaldı inşallah ❤️

Günaydın kizlaaarr :KK24: bgun ikili için kan vermeye gitcem ölçüm flan alıcak yine sanırım benm sipa gecen sefer uyuyodu hiç kıpırdamadı kıpırdasa mi daha iyi sabit dursa mi acaba ona göre çikolata yiycem:ıslık: geçen seferde azıcık yemiştim ama hiç sallamadi:KK51::KK70:
Günaydın bugün görüş günü desene 😁 belki seninki çikolata sevmiyordur🤭 fazla hareketli oluncada zor olur ölçüm yapmak yakalamak inşallah pozisyonu uygun olur canım hadi hayırlı haberlerle gel 🤗❤️

Günaydın bugün görüş günü desene 😁 belki seninki çikolata sevmiyordur🤭 fazla hareketli oluncada zor olur ölçüm yapmak yakalamak inşallah pozisyonu uygun olur canım hadi hayırlı haberlerle gel 🤗
Çok tembel bence benm sipa inşallah doğunca da sakin olur :KK70: ölçüm için başka biyere yolladı yine kendi makinası kötüymüş oda haftaya gel dedi azıcık gördük ama bereket versin :ıslık: koca kafalı birazcık kafa büyük cikiyo haftasından :KK70:

Ben akşamdan beri sanki hareketlerini hissediyorum baloncuk patlaması gibi ara ara oluyor çok derinden gaz falanda yok ama yinede acaba gaz mi diyorum erken değil mi ya hissetmek için 😁
Bendede öyle biseyler oluyo ilk tekmeyi dört gözle bekliyoru. Gecen gittigimizde baya bi agir abi görünüyordu hickiriklardan yerinde zipliyordu genede rahatini bozmadi hic 😄

Canım şimdi dank etti kafa oğlunun usg fotolarıyla karşılaştırınca pozisyonları aynıysa benimkinde oğlan olması gerekmiyor mu koz bence demişin🤣
Pozisyon aynida o bendeki bacak kadar görünen sey yok seninkinde sivri görünüyo 🤭 ondan kiz dedim 😄

ozaman bisey yemeki dr ölcümleri güzelce alabilsin

İnşallah aylı günlü sağlıkla zamanında doğarlar canım ama benim durumum biraz farklı hem serklaj erken doğum riskini artırıyor hemde kalp hastasıyım son zamanlar artık nabzim 200 küsürlerde atıyor dayanabildigim kadar sağlığım el verdikçe dayanırım🤗 evet ya çok benziyor kaderlerimiz 😁 bende artık merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini az kaldı inşallah ❤
az kaldi en fazla 4 hafta sonra belli eder bence🥰

Benim oglumda ayagini incitmisti yari alci yaptilar.Gittik alciyi aldircaz bir tuhaf hallerde asla bacagini vermiyor en son aglamaya basladi bacagimi vermem en sevdigim bacagim o benim kesemezsiniz diye 😆😆😆sok olmustuk.Bir seferde kani icin oyle agladi benim degilmi vermiyorum diye.cok alemler.
Ayyy benimkinin erkek versiyonu desene :)) Çok tatlı yaa tabi sonradan ...

Ben bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.

Bende de genetik haşimota var omur boyu euthyrox kullanicam 150 mg kullaniyorum bende aksatmadan kullanin biraktiginiz zaman tekrar yukseliyor ben ilk emzirme doneminde birakmistik 100 firladi dr.baya kizmisti sonra birdaha birakmadim tsh hamilelik ve hamile kalma dobeminde cok cok onemli
Arkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Tiroid için nasıl bi analiz yapılır? 3 4 haftalik hamileyim ilacin dozu ya az gelirse ya zarar verirse diye endiseleniyorum ama içiyorum her gün 1 tane euthyrox 50 .
Ben doktor kontrolune gitmem lazım 3 ay önce test yaptim sonraa euthyrox ilaç verdi 3 ay oluyor içiyorum şimdi cumaya randevu aldım o vakite kadar tiroid kan analizini hazırlayıp götürürsem daha erken ilacimin dozunu ayarlaya bilir diye düşünüyorum yoksa cuma gitcem sonra analiz yap gel dicek iyce uzuycak iş. Şimdi ben önceki verdiği halen kullanıyom. Naapsam yaa

Back
X