- 23 Ağustos 2020
- 1.583
- 3.028
- 53
- 37
Cinsiyetin belli mi cnm ihtimal var var mı dedimi doktorun birşeyEvet canım benimde akşam başladı kızımı uyuttum ortam sessiz sakindi o zaman farkettim önce umursamadım sonra dikkatimi çekti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyetin belli mi cnm ihtimal var var mı dedimi doktorun birşeyEvet canım benimde akşam başladı kızımı uyuttum ortam sessiz sakindi o zaman farkettim önce umursamadım sonra dikkatimi çekti![]()
Yok malesef 10+6 günlüktü gittiğimde çok hareketliydi doktor birşey söylemedi bende sormadım küçük diyeCinsiyetin belli mi cnm ihtimal var var mı dedimi doktorun birşey
Ay hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerseYok malesef 10+6 günlüktü gittiğimde çok hareketliydi doktor birşey söylemedi bende sormadım küçük diye17 Ekim'de ikili test için gidicem perinatoloğa yönlendirdi o zaman 13+4 oluyor belli olabilir diye düşünüyorum ve merak ediyorum artık
![]()
16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasınıAy hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerse![]()
Ayyy ben 16yı zor getirdim 12de çok harektliydi zıplayıp duruyordu bakalım belki gösterir inşaallah16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasınıAllah gönlümüzden geceni sağlıcakla nasip etsin inşallah
Cinsiyet.tahmini sayfanın adı ama başka bir sayfa da %75 kız dedi ne bilim atıyorlar mıhangi sayfayabaktırdınız acaba![]()
ilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranönceCanım bizim daha herşey yeni sayılır kızım 2 yaşında beşiği yatağı falan yep yeni kıyafetlerde öyle. Yaz bebeğiydi şimdi yenidoğan alışverişi yaparım doğacak olan bebeğimede. Bebek arabasını ilk başta travel sistem aldık ama çocuk büyüdükce artık kullanımı zor olmaya başladı araba bagajına koyarken tek başıma bir yere giderken falan tak çıkar katla kullanışlı olmadı. Konfor ve sürüşü çok iyiydi ama onu letgodan sattık yerine kraftın hem çok hafif hemde kullanışlı kabin boy bebek arabalarından aldık şuan çok memnunum yatar pozisyonda da kullanılıyor yeni doğan içinde uyumlu.
İnşallah aylı günlü sağlıkla zamanında doğarlar canım ama benim durumum biraz farklı hem serklaj erken doğum riskini artırıyor hemde kalp hastasıyım son zamanlar artık nabzim 200 küsürlerde atıyor dayanabildigim kadar sağlığım el verdikçe dayanırımilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranöncebizim senle herseyimiz ayni ilk torun tek torunlarida ikincileride ayni zamanda doguracaz. elti olsak baya konusulurdu kiz
![]()
Günaydın bugün görüş günü deseneGünaydın kizlaaarrbgun ikili için kan vermeye gitcem ölçüm flan alıcak yine sanırım benm sipa gecen sefer uyuyodu hiç kıpırdamadı kıpırdasa mi daha iyi sabit dursa mi acaba ona göre çikolata yiycem
geçen seferde azıcık yemiştim ama hiç sallamadi
![]()
Çok tembel bence benm sipa inşallah doğunca da sakin olurGünaydın bugün görüş günü desenebelki seninki çikolata sevmiyordur
fazla hareketli oluncada zor olur ölçüm yapmak yakalamak inşallah pozisyonu uygun olur canım hadi hayırlı haberlerle gel
❤
koca kafalı birazcık kafa büyük cikiyo haftasından Bendede öyle biseyler oluyo ilk tekmeyi dört gözle bekliyoru. Gecen gittigimizde baya bi agir abi görünüyordu hickiriklardan yerinde zipliyordu genede rahatini bozmadi hicBen akşamdan beri sanki hareketlerini hissediyorum baloncuk patlaması gibi ara ara oluyor çok derinden gaz falanda yok ama yinede acaba gaz mi diyorum erken değil mi ya hissetmek için![]()
Pozisyon aynida o bendeki bacak kadar görünen sey yok seninkinde sivri görünüyoCanım şimdi dank etti kafa oğlunun usg fotolarıyla karşılaştırınca pozisyonları aynıysa benimkinde oğlan olması gerekmiyor mu koz bence demişin![]()
ozaman bisey yemeki dr ölcümleri güzelce alabilsinGünaydın kizlaaarrbgun ikili için kan vermeye gitcem ölçüm flan alıcak yine sanırım benm sipa gecen sefer uyuyodu hiç kıpırdamadı kıpırdasa mi daha iyi sabit dursa mi acaba ona göre çikolata yiycem
geçen seferde azıcık yemiştim ama hiç sallamadi
![]()
az kaldi en fazla 4 hafta sonra belli eder benceİnşallah aylı günlü sağlıkla zamanında doğarlar canım ama benim durumum biraz farklı hem serklaj erken doğum riskini artırıyor hemde kalp hastasıyım son zamanlar artık nabzim 200 küsürlerde atıyor dayanabildigim kadar sağlığım el verdikçe dayanırımevet ya çok benziyor kaderlerimiz
bende artık merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini az kaldı inşallah ❤
Tamam sağol canım ,elikayı ben de yüklemiştim ama 750 portakal zor birikir gibi geldi :)Elika ve gün gün gebelik cnm.Elikada elma portakal falan biriktiriyosun organik hastane cikisi gondericekler 750 portakal olunca![]()
Ayyy benimkinin erkek versiyonu desene :)) Çok tatlı yaa tabi sonradan ...Benim oglumda ayagini incitmisti yari alci yaptilar.Gittik alciyi aldircaz bir tuhaf hallerde asla bacagini vermiyor en son aglamaya basladi bacagimi vermem en sevdigim bacagim o benim kesemezsiniz diyesok olmustuk.Bir seferde kani icin oyle agladi benim degilmi vermiyorum diye.cok alemler.
Arkadaşlar euthyrox kullananlar varmiBende de genetik haşimota var omur boyu euthyrox kullanicam 150 mg kullaniyorum bende aksatmadan kullanin biraktiginiz zaman tekrar yukseliyor ben ilk emzirme doneminde birakmistik 100 firladi dr.baya kizmisti sonra birdaha birakmadim tsh hamilelik ve hamile kalma dobeminde cok cok onemli