• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende tekrar tsh baktırmıştım 6 çıktı. Düşüş var ama hala istenen değer de değil o yüzden 75mg cıkıyoruz bi ay 😊

Tavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.

bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.
Valla ben oglumda 52 kiloyla hamile kaldim 62 kiloyla doguma girdim ama bu sefer cok farkli hizla kilo aliyorum hareketsiz kaldim korona ve kis geldi cikamiyorum biyere ondan galiba 3 kilo almisim bile

Ekledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim 🤷‍♀️
Hmm bekle ozaman canim indirim varsa. Daha fazla sey olur belki

Tavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.

bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.
Doktor Hakan çokerin 100 Soruda Doğal Doğum ve INA MAY in Doğuma Hazırlık Rehberi. İkiside akıcı ve bir solukta okunabilecek güzel kitaplar
Kızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.

Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim 😊
Teyzelerini kızım olacakmis :KK39: :KK39: :KK60::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Geçmiş olsun canım endişelenmiştim senin için çok şükür güzel haberler aldık senden.
Gözün aydın Melisa geliyor 😍 ilk zamanlardan beridir söylüyordun kızım olacak diye 🥰

Kızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.

Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim 😊
Hoşgeldin canım, çok sevindim sıkıntı olmadığına, kız olcakmışş ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗

Bir tek onlari ekledim valla kiyafet falan eklemek istemedim offf cok kararsiz bir insanim yaa
Hayırlı olsun canım bende yavaş yavaş alma taraftarıyım bu ay fiyati atıyorum 10 tl olan bir ürün bir sonraki ay 15 tl oluyor her ay fiyatı artıyor ne yazık ki bu sebeple alınması taraftarıyım. Indirim olunca başka bir ürün alırsın🌸

Back
X