Kızlar merhabalarr. Cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebrikler

biz de öğrendik erkek bebek geliyor. Bir kızım vardı şimdi erkek geliyor. Kız bebek çok güzel birşey ama erkeği de merak ediyorduk. Hem de kızımla daha az rekabet olur diye düşünüyordum. O yüzden sevindik. Sağlıkla gelsin hepimizinki

benim ilk hamileliğimden çok farklı geçti bu. Belki cinsiyetle ilgilidir diye bahsetmek istedim sizlere. Kızımda sürekli ekşitatlı yetken bunda turşu ve tuzlu gittim. Kahve kokusundan, etten tiksindim. Kızımda sürekli uyuyordum bunda ise uykum kaçıyor 4:30 gibi uyanıyorum gece

kızım da çok halsizdim bunda inanılmaz bir enerji var. Bunda kullandığım vitaminlerin de etkisi olabilir tabii. Bu sefer en başında başlattı doktor. Kansızlığım falan da vardı.
arpası fazla gelen atlar gibiyim

Kızımda yanlış yaptığım birşey vardı o da hergün kendimi süt içmeye zorlamak. Güya kalsiyum alacağım diye her sabah ilk iş en az 300 ml süt içmek oluyordu. Çok cahilmişim. Meğersem kızımın süt alerjisi varmış. Doğduktan sonra 17. Gün kanlı kaka yapmadıyla tespit edildi. Bilmiyorum ilgili midir ama gelişimi de hep bir hafta geriden gelmiş minik bir bebek olarak doğmuştu. Ben hamileyken sedef geçirmiştim o da alerji ile ilgiliymiş

. Sizlere de vurgulamak istedim alerjik olduğunuz besinlere dikkat edin. Bu sefer çok daha dikkat ediyorum tükettiğim besinlere bu bebek önde çıkmıştı son kontrolde.
Mide bulantılarım hala yokluyor ama buna şükür. 3. Aydan sonra çok azaldı. Yavaş yavaş et yiyorum. Ha bir de detaylı tarama için randevularınızı şimdiden alın. Kolay yer bulunmuyor.
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor.
Hepinize iyi pazarlar!!!