2021 Nisan Anneleri

Erkek isim önerilerinizi bekliyorum kızlar rüzgar bulut toprak gibi isimler olmazsa seviniriz daha cok eski türk isimleri olursa mesela akın alp hakan kağan tuğra vs

Erkek isim önerilerinizi bekliyorum kızlar rüzgar bulut toprak gibi isimler olmazsa seviniriz daha cok eski türk isimleri olursa mesela akın alp hakan kağan tuğra vs☺
Yeğenlerimi sayayim
Miraç
Mert Ali
Kayra eymen
İsmail asaf
Yiğit Ali
Servet Efe
Kuzenlerimi sayayim
Okan
Volkan
Gökhan
Tuğra
Berkan
Mesut
Erkek olursa kendi cocuguma koyacagim isim
Metehan ❤

Yeğenlerimi sayayim
Miraç
Mert Ali
Kayra eymen
İsmail asaf
Yiğit Ali
Servet Efe
Kuzenlerimi sayayim
Okan
Volkan
Gökhan
Tuğra
Berkan
Mesut
Erkek olursa kendi cocuguma koyacagim isim
Metehan ❤
Sunu farkettm benim kizim dan baska kiz torun yok

Sizleri karin ve kasik bolgelerinde zaman zaman degisen batma, agri vs gibi seyler hic olmuyor mu? Bunlari sadece ben mi hissediyorum. Regli agrisi vs gibi degil daha degisik hisler anlatilmiyor da
Benim ilk öğrendiğimden beri ağrılarım var bu ara azaldı ama devam ediyor 8.haftadan beri de aralıklı olarak kahverengi lekelenme oluyor. Dr. Önerisiyle sürekli istirahat halindeyim. Geçecek inşallah

Bende öğrenemedim yarın rabdevum var 14+3 belli ollurmu acaba
Olur heralde ya benim doktorum 14.haftadan sonra demişti benimde yarın 13+6 perinatolojiye gidicem salıda 14 tam ogünde kendi doktorumda randevum var biri söyler herhalde diyorum bakalım kısmet
Daha bende varım
Yalnız değilmişim

Sizleri karin ve kasik bolgelerinde zaman zaman degisen batma, agri vs gibi seyler hic olmuyor mu? Bunlari sadece ben mi hissediyorum. Regli agrisi vs gibi degil daha degisik hisler anlatilmiyor da
Bende de oluyor canım hatta öksürünce falan geçici bi batma oluyor diyorum uyarıyorlar herhalde yavas anne diye

Benim kız eğer kardeşi kızsa adını Feyza koyacakmış. Beyzayla uyumlu olsunmuş. İlk onun aklına gelmiş isim koymak kimin kardeşiyse o koyarmış 5 yaş
Yaa yedim seni maasallah cidden uyumlu benimki 8 yaşında diyorki nisa koyalım beni çağırırken oda gelsin

Benim ilk öğrendiğimden beri ağrılarım var bu ara azaldı ama devam ediyor 8.haftadan beri de aralıklı olarak kahverengi lekelenme oluyor. Dr. Önerisiyle sürekli istirahat halindeyim. Geçecek inşallah
Insallah lekeler biran once gecer gider. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun

Bende de oluyor canım hatta öksürünce falan geçici bi batma oluyor diyorum uyarıyorlar herhalde yavas anne diye
Oyle kivrandiran, hayattan bezdiren agrilar yok allaha sukur ama degisik degisik hisler oluyor. Herhalde bu baglar vs geriliyor tahim yukariya cikiyor diye yormak istiyorum. Baska kimse yasamiyo mu diye de merak ediyorum hep. Sizin de ikiz, bizde bir de ayni yerde 2 tane yer bulmaya calisiyo.

Yaa yedim seni maasallah cidden uyumlu benimki 8 yaşında diyorki nisa koyalım beni çağırırken oda gelsin
Bende erkek olursa kuzey ben Ege arkasındayım ama kızım olursa Eylül demiştim gebe kalmadan önce bundada Ege ye niyetle gebe kaldım ya bakalım nasiiiip Ya bende aşırı sivilcelenme oldu hergün çıkıyor özellikle yüzümde 1-2 ki ben hiç sivilce bilmem nadirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…