- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Sivilcelenme bende de çok oldu şimdi biraz azaldı. Kimyasal diye bi ürün de kullanmadım. Yeşil sabunla yıkıyorum iyi geldi. Göbeğimin yanlarında bile çıktıBende erkek olursa kuzey ben Ege arkasındayım ama kızım olursa Eylül demiştim gebe kalmadan önce bundada Ege ye niyetle gebe kaldım ya bakalım nasiiiipYa bende aşırı sivilcelenme oldu hergün çıkıyor özellikle yüzümde 1-2 ki ben hiç sivilce bilmem nadirdir
Göktuğ bizim listedede var bide keremCagan çağatay kerim kerem alptuğ göktuğ görkem berke tolga mehmet akif, necip fazıl vs benim koyacakalrimdi
Mete ve tuğra bide miraç listemizdeYeğenlerimi sayayim
Miraç
Mert Ali
Kayra eymen
İsmail asaf
Yiğit Ali
Servet Efe
Kuzenlerimi sayayim
Okan
Volkan
Gökhan
Tuğra
Berkan
Mesut
Erkek olursa kendi cocuguma koyacagim isim
Metehan ❤
Aynen süründürcek cinsten değil ama arada oluyor cok ayakta kalınca da belim agrıyor hemen. Evet bazı seyler ikiz olmasından oluyor mesela benim cok erken kaşınmaya basladı ve giyidikelrim şimdiden rahatsız ediyor düşük bel hiç giyemem ama altta tutuyom hep esofmanları karnımda biraz cıkmaya başladı ama abartı değil. Senin nasıl keseler plesantalar falan ayrımıOyle kivrandiran, hayattan bezdiren agrilar yok allaha sukur ama degisik degisik hisler oluyor. Herhalde bu baglar vs geriliyor tahim yukariya cikiyor diye yormak istiyorum. Baska kimse yasamiyo mu diye de merak ediyorum hep. Sizin de ikiz, bizde bir de ayni yerde 2 tane yer bulmaya calisiyo.
En basindan beri mide agrilarimda oluyor. Haftada 1-2 gun mide agrisi cekiyorum, basen 10 gunde bir oluyor. Benim ustumdeki darsa kasinti oluyor. Ben krem surmeye basladim bile. Beller beni de rahatsiz ediyor, bugun esimin esofmanini giydim hattaAynen süründürcek cinsten değil ama arada oluyor cok ayakta kalınca da belim agrıyor hemen. Evet bazı seyler ikiz olmasından oluyor mesela benim cok erken kaşınmaya basladı ve giyidikelrim şimdiden rahatsız ediyor düşük bel hiç giyemem ama altta tutuyom hep esofmanları karnımda biraz cıkmaya başladı ama abartı değil. Senin nasıl keseler plesantalar falan ayrımı
Benim göbek de sabah 3 aylık akşama doğru 7 aylık gibi oluyorum. Çok geriliyor eski çatlaklarım belli olmaya başladı. Gaz sancısı oluyor akşamları. İlk gebeliğimde aynıydıBir göbeğim var anlatamam
Benim olmayan karnimda gittiBir göbeğim var anlatamam
Bnmde yüzümde çıkıyor normalde yok kizimdada yoktu çok rahatsız oluyorum ya makyaj felanda yapmam önceden yapardım hamilelikten dolayı pek yapmıyorum dışarı çıkınca bı bb krem sürerim neden böyle hiç anlamadımBende erkek olursa kuzey ben Ege arkasındayım ama kızım olursa Eylül demiştim gebe kalmadan önce bundada Ege ye niyetle gebe kaldım ya bakalım nasiiiipYa bende aşırı sivilcelenme oldu hergün çıkıyor özellikle yüzümde 1-2 ki ben hiç sivilce bilmem nadirdir
Hangi ilaci kullaniyordunuz?İki gündür ilaç kullanmıyorum ve kusmadim çok şükür ama bulant oluyor. Ve hala çoğu seyde. Tiksiniyorum düzgün yemek yiyemiyorum. Et yiyemiyorum. Bı de az bişi yesem boğazıma kadar tok hissediyorum hiç acikmiyorum hep zorla yiyorum böyle olan var mı. Normalde de çok istahliymdir
Benim göbek de sabah 3 aylık akşama doğru 7 aylık gibi oluyorum. Çok geriliyor eski çatlaklarım belli olmaya başladı. Gaz sancısı oluyor akşamları. İlk gebeliğimde aynıydı
Erkek mi acabaBenim olmayan karnimda gitti
Bence kizSorma gaz yapıp geziyorumgöbeğinin etrafı çok kaşınıyor galiba yeniden çatlıyor hemen bebe yağı surdum
Erkek mi acaba
Benimde ilkinde çok g3c çıkmıştı bilemiyorum ki canim inan her hamilelik farklı Bosver takmayakBence kizerkekde gobek hemen cikar hurafesi vardi ona patladi kiz olup hemen cikanlarda var ama galiba benim ic karnim genis kizimdada cok gec az bisi cikmisdi
Aynen cnm bu hamileligimle ilk hamileligin gercekden hic alakasi yokBenimde ilkinde çok g3c çıkmıştı bilemiyorum ki canim inan her hamilelik farklı Bosver takmayak
Çok teşeklürlerUsg görüntüsüne Atar mısın
Bn anladım canımÇok teşeklürlergörüntü almadık. Doktor ekranda gösterdi sadece
SelinBurcu
Hande ❣
Yaren( ben çok seviyorum eşim hiç istemiyor)
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
Ayyy masallah ya nekadar guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?