2021 Nisan Anneleri

Sivilcelenme bende de çok oldu şimdi biraz azaldı. Kimyasal diye bi ürün de kullanmadım. Yeşil sabunla yıkıyorum iyi geldi. Göbeğimin yanlarında bile çıktı

Yeğenlerimi sayayim
Miraç
Mert Ali
Kayra eymen
İsmail asaf
Yiğit Ali
Servet Efe
Kuzenlerimi sayayim
Okan
Volkan
Gökhan
Tuğra
Berkan
Mesut
Erkek olursa kendi cocuguma koyacagim isim
Metehan ❤
Mete ve tuğra bide miraç listemizde Akın Alp ağır basıyo bide kıvanç hoşuma gidiyo.

Aynen süründürcek cinsten değil ama arada oluyor cok ayakta kalınca da belim agrıyor hemen. Evet bazı seyler ikiz olmasından oluyor mesela benim cok erken kaşınmaya basladı ve giyidikelrim şimdiden rahatsız ediyor düşük bel hiç giyemem ama altta tutuyom hep esofmanları karnımda biraz cıkmaya başladı ama abartı değil. Senin nasıl keseler plesantalar falan ayrımı

En basindan beri mide agrilarimda oluyor. Haftada 1-2 gun mide agrisi cekiyorum, basen 10 gunde bir oluyor. Benim ustumdeki darsa kasinti oluyor. Ben krem surmeye basladim bile. Beller beni de rahatsiz ediyor, bugun esimin esofmanini giydim hatta benimde cok ufak belli, baskasi anlamaz ama hamilelikten oldugunu. Doktor bir sorun olmadigini soylemisti ama sanirim kese vs konusunda da isler yolunda. Keseler ayri zaten cift yumurta ikizi. Yerleri vs de iyi demisti. Haftaya cumartesi kontrol bakalim o zamana neler olacak. Belki biri kiza doner

Ben alya istiyorum aslında Zeynep Alya olabilirdi ama eşim zeynepler huysuz gripli oluyo diyo burda Zeynepler varsa üZerine alınmasın

Bnmde yüzümde çıkıyor normalde yok kizimdada yoktu çok rahatsız oluyorum ya makyaj felanda yapmam önceden yapardım hamilelikten dolayı pek yapmıyorum dışarı çıkınca bı bb krem sürerim neden böyle hiç anlamadım

Hangi ilaci kullaniyordunuz?
Bende prilam basladim ama hic fayda etmedi.

Sorma gaz yapıp geziyorum göbeğinin etrafı çok kaşınıyor galiba yeniden çatlıyor hemen bebe yağı surdum

Erkek mi acaba
Bence kiz erkekde gobek hemen cikar hurafesi vardi ona patladikiz olup hemen cikanlarda var ama galiba benim ic karnim genis kizimdada cok gec az bisi cikmisdi

Bence kiz erkekde gobek hemen cikar hurafesi vardi ona patladikiz olup hemen cikanlarda var ama galiba benim ic karnim genis kizimdada cok gec az bisi cikmisdi
Benimde ilkinde çok g3c çıkmıştı bilemiyorum ki canim inan her hamilelik farklı Bosver takmayak

Benimde ilkinde çok g3c çıkmıştı bilemiyorum ki canim inan her hamilelik farklı Bosver takmayak
Aynen cnm bu hamileligimle ilk hamileligin gercekden hic alakasi yok bide bana mi zor geliyor sadece hamilelik 10 tane doguranlar nasil dayanmis hic mi hormonlari bilmem neleri oynanamis gercekden aklim almio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…