Hele ben hepinizden öndeyim herkes benden önce öğrendiDaha bende varım
Evet evet garip geliyor kadın isteyince onlranormalde de ben hiç aramam kırk yıl dokunmasa sırf Doğum için çabam
Niye korunuyoruz kiz yinemiBenim hiç kanamam vb olmadı risk de yok ama doktor üç ay izin vermedi. Şimdi de korunarak ve ender olarak birlikte olabilirsiniz dedi tabi öyle diyince insan korkudan olamiyor
Bende anlamdmAh arkadaşım kocaman sarılıyorum burda +18 i okusana bi kendimi hacı abi gibi hissediyorum
Niye korunuyoruz kiz yinemi
Enfeksiyon riskinden dolayı korunmak gerekiyor.Ah arkadaşım kocaman sarılıyorum burda +18 i okusana bi kendimi hacı abi gibi hissediyorum
Hande ve beril güzel söyledikleriniz arasındaBurcu
Hande ❣
Yaren( ben çok seviyorum eşim hiç istemiyor)
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
Teşekkür ederim bende nedenini sormamisym doktoraEnfeksiyon riskinden dolayı korunmak gerekiyor.
Bacim daha zmanimiz var burdan isim oylamasida yaparizBurcu
Hande ❣
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
Yareni bende sevmiyorumBurcu
Hande ❣
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
Beril ismi çok güzelBurcu
Hande ❣
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
+18 ne olakiAh arkadaşım kocaman sarılıyorum burda +18 i okusana bi kendimi hacı abi gibi hissediyorum
Başka doktora tövbeliyim bi sürül laf işittim başka doktordan cinsiyet öğrenmeye geldin diye hepten sallıyorlarEşim diyo doktor soylemezse başka hastaneye gideceğiz
İlk kıznın adı ney , Selin çok kibarBurcu
Hande ❣
Selin
Beril
Müge
Şimdilik dusunduklerimiz
Bnde kizimdada bundada hiç ilişkiye ara vermek gibi bsy olmadı hastaneye 6 cm acilmayla gittim oda sancı felan yok ateşim çıkmıştı 38 felandi o yüzden gittim megersem gitmesem evde doğum yapacakmışm hastaneye gittikten 4 saat sonra doğum yaptım sancısız+18 ne olakibiz korunmuyorduk bilmiyordum enfeksiyon vs riski olduğunu, kadınların işi hep zor
Laf söylemeye hakkı yok ilk defa geliyorum derim parasıni veriyorum yani söylemek zorundaBaşka doktora tövbeliyim bi sürül laf işittim başka doktordan cinsiyet öğrenmeye geldin diye hepten sallıyorlar
Cinsellik bölümü var kknin+18 ne olakibiz korunmuyorduk bilmiyordum enfeksiyon vs riski olduğunu, kadınların işi hep zor
Ecrin Nisaİlk kıznın adı ney , Selin çok kibar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?