2021 Nisan Anneleri

Evet evet garip geliyor kadın isteyince onlra normalde de ben hiç aramam kırk yıl dokunmasa sırf Doğum için çabam

Ah arkadaşım kocaman sarılıyorum burda +18 i okusana bi kendimi hacı abi gibi hissediyorum
Benim hiç kanamam vb olmadı risk de yok ama doktor üç ay izin vermedi. Şimdi de korunarak ve ender olarak birlikte olabilirsiniz dedi tabi öyle diyince insan korkudan olamiyor
Niye korunuyoruz kiz yinemi

+18 ne olaki biz korunmuyorduk bilmiyordum enfeksiyon vs riski olduğunu, kadınların işi hep zor
Bnde kizimdada bundada hiç ilişkiye ara vermek gibi bsy olmadı hastaneye 6 cm acilmayla gittim oda sancı felan yok ateşim çıkmıştı 38 felandi o yüzden gittim megersem gitmesem evde doğum yapacakmışm hastaneye gittikten 4 saat sonra doğum yaptım sancısız

Başka doktora tövbeliyim bi sürül laf işittim başka doktordan cinsiyet öğrenmeye geldin diye hepten sallıyorlar
Laf söylemeye hakkı yok ilk defa geliyorum derim parasıni veriyorum yani söylemek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…