Yok kuzum şükür iyiyim kızım olacakmis öğrendim çok geçmiş olsun yaa ikiz ya ondan uzun sürdü çoğumuzun bitti sayilir sabah bulantiis hariç ikili test yaptırdım miBayadır girmedim cok birikmiş okuyamadım canım biraz kendimle kaldım diyelim iki haftadır baya iyi gibiydim enazından kusmuyordum ama dün cok fenaydım gene büyük bi serum falan takıldı. Yarın perinatolojiye salı günü de kendi doktoruma randevum var bakalım hayırlı haberler ve cinsiyet de öğreniriz inşaallah. Sen nasılsın kanama mesajın gözüme ilişti devam ediyor mu?
adam hakliBizde kalp atışını duyduktan sonra sıkıntı yok dedi doktor devam ilişkiye bir Kıbrıs olmuyor, ben o sayede normal doğum yaptım açılmam kolay oldu, sancı vs çok şiddetli yaşamadım, sırf normal doğum için ilişkiye devam ettim son güne kadar hatta eşim der kullandın beni
Dedin dedin kızı kaptın yine yani hayırlı evlat olsun inşaallah canım iki kız kardeste çok güzel olur. EvetCanım bende rahatlamıstım baya aslında ama arada fena atak yapıyor bogazım kanıyo ne yesem cıkıyo falan. Olsun sağlıkları yerinde olsunda bu günler geçici. İkili yaptırmadım canım zaten düşünmüyordum ikizde yapılmıyo dedi doktorum yani iki tane olduğu için doğru sonuc vermiyor muş her halükarda da net bi bilgi vermiyor zaten biliyosun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin inşaallahYok kuzum şükür iyiyim kızım olacakmis öğrendim çok geçmiş olsun yaa ikiz ya ondan uzun sürdü çoğumuzun bitti sayilir sabah bulantiis hariç ikili test yaptırdım mi
Aynen vallaah bu hormonlar ahhh hic rahat vermiyolar durduk yere bi aglatiyor bi sinir endiriyor benimde dengem sasti
Adamlar dünden razıadam hakliozaman ben 2 ay önceden anneme gittiğim için ne adam gordum ne bisey bunda dedim bana gelin siz
Valla öğrendiğimizden beridir bizde tık yok bacı kardeş hayatıKızlar merhaba cinsel ilişki dneylim dedik sonuçta 3 ay bitti diye yine kanamam geldi siz denediniz mi normal mi nezaman biter ?
Benim esim ben istemem hep o ister ben isteyince adam benden kaçıyor kaçanı seviyor da napim 10 yıl olmuş niye istemeyimAdamlar dünden razıbirazda biz kullanak onda bile evladımızı düşünürüz anayız biz ana
Sen cinsiyeti öğrenmiştin dimi ozaman geçer zaman benim 1hftam var zaman durdu saniye geçmiyor banaKızlar sanki zaman ilk haftalara göre daha hızlı ilerliyor değil miyoksa bana mi öyle oldu
Bana da ekim ayi hic gecmiyor sanki ekime gireli 2 ay olmus gbi hissediyorm gunler saatler gecmio resmenKızlar sanki zaman ilk haftalara göre daha hızlı ilerliyor değil miyoksa bana mi öyle oldu
Evet evet garip geliyor kadın isteyince onlraBenim esim ben istemem hep o ister ben isteyince adam benden kaçıyor kaçanı seviyor da napim 10 yıl olmuş niye istemeyim
Benim hiç kanamam vb olmadı risk de yok ama doktor üç ay izin vermedi. Şimdi de korunarak ve ender olarak birlikte olabilirsiniz dedi tabi öyle diyince insan korkudan olamiyorCanım biz testte pozitifi gördükten sonra asla girmedik ilişkiye. Siz de girmeyin ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum bak kanama olmuş ALLAH korusun dikkat edin. Geçer inşallah kanaman
Ay o banada oldu bu ay durdu sanki ne bitmez ay diyip durdum eşimde kızıyor abartıyorsun diye adamlar rahat anacımBana da ekim ayi hic gecmiyor sanki ekime gireli 2 ay olmus gbi hissediyorm gunler saatler gecmio resmen
Eylul okadr hizli gecti ki ekime bak daha 11 gun olmus ekime gireliAy o banada oldu bu ay durdu sanki ne bitmez ay diyip durdum eşimde kızıyor abartıyorsun diye adamlar rahat anacım
İki gündür ilaç kullanmıyorum ve kusmadim çok şükür ama bulant oluyor. Ve hala çoğu seyde. Tiksiniyorum düzgün yemek yiyemiyorum. Et yiyemiyorum. Bı de az bişi yesem boğazıma kadar tok hissediyorum hiç acikmiyorum hep zorla yiyorum böyle olan var mı. Normalde de çok istahliymdirKızlar bulantılar ne alemde sanki bi tık azaldı gibi benim
Bende öğrenemedim yarın rabdevum var 14+3 belli ollurmu acabaNe güzel herkes cinsiyetleri öğrenmiş herhalde bir ben kaldım herhalde
Daha bende varımNe güzel herkes cinsiyetleri öğrenmiş herhalde bir ben kaldım herhalde
Aynı pskolojideyim bi bit artık yaEylul okadr hizli gecti ki ekime bak daha 11 gun olmus ekime gireliesime diorm ekim biterse butun aylar hemen bitcekmis gbi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?