2021 Nisan Anneleri

Yok kuzum şükür iyiyim kızım olacakmis öğrendim çok geçmiş olsun yaa ikiz ya ondan uzun sürdü çoğumuzun bitti sayilir sabah bulantiis hariç ikili test yaptırdım mi

adam hakli ozaman ben 2 ay önceden anneme gittiğim için ne adam gordum ne bisey bunda dedim bana gelin siz

Yok kuzum şükür iyiyim kızım olacakmis öğrendim çok geçmiş olsun yaa ikiz ya ondan uzun sürdü çoğumuzun bitti sayilir sabah bulantiis hariç ikili test yaptırdım mi
Dedin dedin kızı kaptın yine yani hayırlı evlat olsun inşaallah canım iki kız kardeste çok güzel olur. EvetCanım bende rahatlamıstım baya aslında ama arada fena atak yapıyor bogazım kanıyo ne yesem cıkıyo falan. Olsun sağlıkları yerinde olsunda bu günler geçici. İkili yaptırmadım canım zaten düşünmüyordum ikizde yapılmıyo dedi doktorum yani iki tane olduğu için doğru sonuc vermiyor muş her halükarda da net bi bilgi vermiyor zaten biliyosun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin inşaallah

Canım biz testte pozitifi gördükten sonra asla girmedik ilişkiye. Siz de girmeyin ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum bak kanama olmuş ALLAH korusun dikkat edin. Geçer inşallah kanaman
Benim hiç kanamam vb olmadı risk de yok ama doktor üç ay izin vermedi. Şimdi de korunarak ve ender olarak birlikte olabilirsiniz dedi tabi öyle diyince insan korkudan olamiyor

Ay o banada oldu bu ay durdu sanki ne bitmez ay diyip durdum eşimde kızıyor abartıyorsun diye adamlar rahat anacım
Eylul okadr hizli gecti ki ekime bak daha 11 gun olmus ekime gireli esime diorm ekim biterse butun aylar hemen bitcekmis gbi geliyo

Kızlar bulantılar ne alemde sanki bi tık azaldı gibi benim
İki gündür ilaç kullanmıyorum ve kusmadim çok şükür ama bulant oluyor. Ve hala çoğu seyde. Tiksiniyorum düzgün yemek yiyemiyorum. Et yiyemiyorum. Bı de az bişi yesem boğazıma kadar tok hissediyorum hiç acikmiyorum hep zorla yiyorum böyle olan var mı. Normalde de çok istahliymdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…