Mrb canım senin durumun iyidir inşallahMerhabalar, yazma hızınıza yetişemiyorum ama hemen hemen bütün yazdıklarınızı okuyorum. Yeni cinsiyet öğrenenler hayirli olsun. İsim aramalar başlamışkendini rahatsiz hissedenlere acil şifalar diliyorum
teşekkür ederim canımAyyy masallah ya nekadar guzel
Biz Ediz düşünüyoruzErkek isim önerilerinizi bekliyorum kızlar rüzgar bulut toprak gibi isimler olmazsa sevinirizdaha cok eski türk isimleri olursa mesela akın alp hakan kağan tuğra vs☺
Prilam. Bulantı oluyordu ama gece hariç kusmuyodumHangi ilaci kullaniyordunuz?
Bende prilam basladim ama hic fayda etmedi.
Valla benimkiler de büyüdü normal destekli sütyen kullanırdım takamıyorum rahatsız ediyor bende büstiyer tarzı olan sporcu sütyenlerinden aldım çok rahatmışMemikler 95 göbekten büyük
Anamm ben hayatımda destekli bırak 85 altı sutyen görmedim üstelik süngerli bile olmuyornyanlar üstler hep tasiyorduValla benimkiler de büyüdü normal destekli sütyen kullanırdım takamıyorum rahatsız ediyor bende büstiyer tarzı olan sporcu sütyenlerinden aldım çok rahatmış
Ben 85 takardim kızımdan sonra 90 olduAnamm ben hayatımda destekli bırak 85 altı sutyen görmedim üstelik süngerli bile olmuyornyanlar üstler hep tasiyordu
Asla geçmiyor bak hala kararmadı hava geçemedik yeni güne Allahım şu bir hafta nasıl geçerMerhaba kızlar ben de cinsiyet öğrenemedim daha cuma günü kontrol var umarım o zaman öğreniriz dediğiniz gibi cinsiyet öğrenmeyince vakit daha bi geçmiyo sanki
Doğumda patlayacak bomba olurum gari ama bu sefer sıfır bulantı kusma olunca baştan 5kilo aldım bileBen bu fotoyu her gordugumde ayni sanskinlila bakiorm11 haftalik olup bole gobegi olan ilk kisisiniz bence
Benim de çok çıktı saklamaya uğraşıyorumEn büyük göbüş benim bide burda 11hafta varın şimdi düşünün
Bende çalışmıştım ama herkes gelip soruyordu sen hamilemisin bir kilo almışın sen içime çeke çeke dolansam da nafilemişBenim de çok çıktı saklamaya uğraşıyorum
Kilolar bebise gidiyordur inşallah dicem ama daha portakalda vitamin kadarlarNe buldum kızlar bakın farka pembeli kızımdaki gebeliğimde 4aylık karnım ve pullu olan şimdiki gebeliğimde 11haftalık karnım arada fark var mı
Aynen anlıyolar yüzden felanBende çalışmıştım ama herkes gelip soruyordu sen hamilemisin bir kilo almışın sen içime çeke çeke dolansam da nafilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?