2021 Nisan Anneleri

Mrb canım senin durumun iyidir inşallah

Valla benimkiler de büyüdü normal destekli sütyen kullanırdım takamıyorum rahatsız ediyor bende büstiyer tarzı olan sporcu sütyenlerinden aldım çok rahatmış
Anamm ben hayatımda destekli bırak 85 altı sutyen görmedim üstelik süngerli bile olmuyornyanlar üstler hep tasiyordu

Yarin bende 13.haftaya merhaba dicem cuma da doktor muaynesi var insallah cinsiyet ogrenirim ya benim göbus en az 5 aylik olunca cikar bencememislerde masallahi var hic bisi takmiorm saldim kendilerini evden biyere mi gidiyorz sanki die

Merhaba kızlar ben de cinsiyet öğrenemedim daha cuma günü kontrol var umarım o zaman öğreniriz dediğiniz gibi cinsiyet öğrenmeyince vakit daha bi geçmiyo sanki
Asla geçmiyor bak hala kararmadı hava geçemedik yeni güne Allahım şu bir hafta nasıl geçer

Ne buldum kızlar bakın farka pembeli kızımdaki gebeliğimde 4aylık karnım ve pullu olan şimdiki gebeliğimde 11haftalık karnım arada fark var mı

Eklentiler

• 7E468A3A-9ECC-43F8-A92C-714B0CC7392D.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 81
  • C7EF11A5-022B-4F61-B87F-4FA635C4466C.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
Ne buldum kızlar bakın farka pembeli kızımdaki gebeliğimde 4aylık karnım ve pullu olan şimdiki gebeliğimde 11haftalık karnım arada fark var mı
Kilolar bebise gidiyordur inşallah dicem ama daha portakalda vitamin kadarlar Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…