2021 Nisan Anneleri

Ben ramazan da sahurda cok yapardim ustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio
Ahh o nermin abla.bakmıyorum sayfasına.yaptığı herşeyi yemek istiyorum canım çekiyor.şimdi sabahtan beri poaça konuşuluyor yemeyeceğim diye kendimi tutuyorum çok kilo almamam lazım ama hamur işine dayanamıyorum

İkili test yaptırmayan düşünmeyen var mı ?
Canım ben kızımda yapmadım bundada cinsiyet belli oluyor diyolardi diye yaptım belli olmadı DHA testin sonucunu bile almadım yani pek umurumda değil sorun olsada olmasada bebeğimi aldirmayacagim şimdi ogrensem çok üzülür kafaya takarım stres kötü ztn

Tariflerini cok begeniyorum evimizde yada disarda rahatca bulacagimiz seyler bazi yemek sayfalari cok sacma seyler kullaniyor sadece nerminciyimben yiyip yiyip kilo alamayanlardayim ama bunara istahim hic yok tadimlik da olsa ye sen kendini tutarsinda bebis isterse o tadina varsin

Hahaha cinsiyeti öğrenenler gözünüz aydın bu hafta erkek haftası o zmn geçen hafta hep kız anneleri cinsiyeti ogreniyordu bu haftada erkekler geliyor

Çok şanslısın ben sadece gün içinde meyve sayımı arttırsam bile kilo alıyorum bi de iştahsızlığı hiç bilmem.hani derler ya bugün canım hiç birşey istemiyor diye.bu duygu nasıl birşey onu da bilmiyorum

Genetik benimki babama cekmisim doktorlar kapilarindan kovardi kiloyu napican die arkadaslarim dalga gecerdi ruzgar falan cikinca cebine tas koy ucma die bakmayin bende bu durumdan memnun degildim hic ilk dogumdan sora biraz toparladimsagliginiz yerindeyse cokda takmayin kiloyu

3 4 gündür kusuyorum benimki hala geçmedi geç başladı aslında öyle kustum da diyemem ilk cocugumda feciydi ya bunda antrenmanliyim
Sabahları mı kusuyorsun canım ben bütün gün kusuyordum ama 10 gündür sabahları kusuyorum sadece Oda sarı sarı. Kusmadığım da artık birşey mi oldu acaba diyorum o kadar alıştım ama çok zor gerçekten

Aynı ben küçükkende böyleymişim. Annem der “ateşli bi hastalık bile geçirsen iştahın hep yerinde olurdu”
Geçen hafta migren atağımın ortasında salçalı makarna yapıpı yedim sırf canım istedi diye
Benden bi cacık olmaz

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. İkili testide yaptırdık gitmişken. 10 gün sonra çıkıcakmış sonucu. Cinsiyet içinde kıza benziyor, bi daha gelişinizde netleşir dedi. Sağlıklı olsun tek dileğim Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

Aynen canim gece uyutmuyor sapsarı su ahahaha nasıl alışkanlık ya doktora diyorum kusmalarim yeni basladi diyorki eminmisin şok geçirdi
Muhittin bacim musait oldugunda cinsiyet ogrenen arkadaslari ekleme yap tabloya ordn takip edelim
Kuzum hep yazıyorum onları kacirmiyorum

Bulantı bilekligini araştırırken senin yazını gördüm kaçırmışım daha önce hala kullanıyor musun gebeler için zararı yok dimi dr a danıştın mi canim

Benim eşim de yeyip yeyip kilo almaz.Canı öylesine birşey istemez.tabağına ne kadar koysam o kadar yer.Üstüne bir kaşık bile kendinden ilave etmez.ben tabağı sıyırırım gözüm hala tencerede olur.Canım tatlı istiyor senin istiyor mu diye sorarım yok ben çok tokum der bunun toklukla alakası yok ki ben tokken bile 1 saat sonra ne yesem acaba diye düşünürüm yarın yiyeceğimin hesabını yaparım.O yüzden şu iştahsızlık nasıl birşey allah bana da bir kere versin

Bulantisi olanlar ben hic denemedim ama bi yontem duydum bildiginiz beyaz kuru fasuyleden bitane sabahlari yutmak bulantiyi kesermis safrayi fasulye topladigi icinben prilam kulllaniorm cok iyi geldi bana baya da artik azaldi aksamlari cok hafif oluuor lda bazen

Ben ramazan da sahurda cok yapardim ustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio
Geçen Ramazan zor geçti eşim evdeydi malum karantina insaallah bebişler Ramazandan önce doğmuş olacaklar bu defa onlar minnacık olacak. Eşimi kayın valideme gönderirim artık
Afiyet şifa olsun canimmmm keske ne güzel arkadaş olurduk . Tarif at ozaman
Dolabı açtım normal maya yoktu hızlı maya vardı bende ona göre yapayım dedim tabi tuz koymayı unutmuşum
Buradaki tarife göre yaptım

Ay ne guzel gözün aydın b3nde prilam içiyorum ama bulantı hep var ac yada tok farkediyor mu prilam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…