Bugün benimde öyle dendiKizlarr bana da muhtemelen erkek dedi ama 16 da tam deriz dedi... ama ben sanki pipi yi gordum
Ahh o nermin abla.bakmıyorum sayfasına.yaptığı herşeyi yemek istiyorum canım çekiyor.şimdi sabahtan beri poaça konuşuluyor yemeyeceğim diye kendimi tutuyorumBen ramazan da sahurda cok yapardimustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio
Canım ben kızımda yapmadım bundada cinsiyet belli oluyor diyolardi diye yaptım belli olmadı DHA testin sonucunu bile almadım yani pek umurumda değil sorun olsada olmasada bebeğimi aldirmayacagim şimdi ogrensem çok üzülür kafaya takarım stres kötü ztnİkili test yaptırmayan düşünmeyen var mı ?
Afiyet şifa olsun canimmmmGözünüz aydın çok sevindimohh öğrenen öğrenene
Muhittin ben senin sayende poğaça yaptım yıllar sonra pişiyor şimdi ☺ istanbulda olsan getirirdim
Tariflerini cok begeniyorum evimizde yada disarda rahatca bulacagimiz seyler bazi yemek sayfalari cok sacma seyler kullaniyor sadece nerminciyimAhh o nermin abla.bakmıyorum sayfasına.yaptığı herşeyi yemek istiyorum canım çekiyor.şimdi sabahtan beri poaça konuşuluyor yemeyeceğim diye kendimi tutuyorumçok kilo almamam lazım ama hamur işine dayanamıyorum
Çok şanslısın ben sadece gün içinde meyve sayımı arttırsam bile kilo alıyorumTariflerini cok begeniyorum evimizde yada disarda rahatca bulacagimiz seyler bazi yemek sayfalari cok sacma seyler kullaniyor sadece nerminciyimben yiyip yiyip kilo alamayanlardayim ama bunara istahim hic yok tadimlik da olsa ye sen kendini tutarsinda bebis isterse o tadina varsin
Genetik benimki babama cekmisimÇok şanslısın ben sadece gün içinde meyve sayımı arttırsam bile kilo alıyorumbi de iştahsızlığı hiç bilmem.hani derler ya bugün canım hiç birşey istemiyor diye.bu duygu nasıl birşey onu da bilmiyorum
Sen ne zman gitcen kız geçirme bu haftayı gitHahaha cinsiyeti öğrenenler gözünüz aydın bu hafta erkek haftası o zmngeçen hafta hep kız anneleri cinsiyeti ogreniyordu bu haftada erkekler geliyor
Sabahları mı kusuyorsun canım ben bütün gün kusuyordum ama 10 gündür sabahları kusuyorum sadece Oda sarı sarı. Kusmadığım da artık birşey mi oldu acaba diyorum o kadar alıştım3 4 gündür kusuyorum benimki hala geçmedi geç başladı aslında öyle kustum da diyemem ilk cocugumda feciydi ya bunda antrenmanliyim
Aynı benÇok şanslısın ben sadece gün içinde meyve sayımı arttırsam bile kilo alıyorumbi de iştahsızlığı hiç bilmem.hani derler ya bugün canım hiç birşey istemiyor diye.bu duygu nasıl birşey onu da bilmiyorum
Aynen canim gece uyutmuyor sapsarı suSabahları mı kusuyorsun canım ben bütün gün kusuyordum ama 10 gündür sabahları kusuyorum sadece Oda sarı sarı. Kusmadığım da artık birşey mi oldu acaba diyorum o kadar alıştımama çok zor gerçekten
Kuzum hep yazıyorum onları kacirmiyorumMuhittin bacim musait oldugunda cinsiyet ogrenen arkadaslari ekleme yap tabloya ordn takip edelim
Bulantı bilekligini araştırırken senin yazını gördüm kaçırmışım daha önce hala kullanıyor musun gebeler için zararı yok dimi dr a danıştın mi canimBenim de çok fazla ben geceleri midem boş olsa da kalkıp safra kusuyorum bulantıdan uyuyamıyorum bana da diyolar dışarı çıkaralım seni hava al biraz dolaş ama yok mümkün değil iki günde bir kalçadan progestan iğne oluyorum ona bile zor gidiyorum.bende de var bulantı bilekliği dün aldık bugün denedim tamamen geçirmesede yemek yerken ilk defa tabağımı bitirdim
Benim eşim de yeyip yeyip kilo almaz.Canı öylesine birşey istemez.tabağına ne kadar koysam o kadar yer.Üstüne bir kaşık bile kendinden ilave etmez.ben tabağı sıyırırım gözüm hala tencerede olur.Canım tatlı istiyor senin istiyor mu diye sorarım yok ben çok tokum derAynı benküçükkende böyleymişim. Annem der “ateşli bi hastalık bile geçirsen iştahın hep yerinde olurdu”
Geçen hafta migren atağımın ortasında salçalı makarna yapıpı yedim sırf canım istedi diye
Benden bi cacık olmaz
Icin nasil rahat ediyorsa ole yap ama cinsel iliski varsa cok farketmez herald3 bilemedimBi tek ben çekiniyorum sanıyordumhoş değil yani
test fiyat almak için başka hastanelere de soracağım ama vakti de geçiyor 2 güne yapmam gerek
Geçen Ramazan zor geçti eşim evdeydi malum karantinaBen ramazan da sahurda cok yapardimustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio
Dolabı açtım normal maya yoktu hızlı maya vardı bende ona göre yapayım dedim tabi tuz koymayı unutmuşumAfiyet şifa olsun canimmmmkeske ne güzel arkadaş olurduk . Tarif at ozaman
Ay ne guzel gözün aydın b3nde prilam içiyorum ama bulantı hep var ac yada tok farkediyor mu prilam icinBulantisi olanlar ben hic denemedim ama bi yontem duydum bildiginiz beyaz kuru fasuyleden bitane sabahlari yutmak bulantiyi kesermis safrayi fasulye topladigi icinben prilam kulllaniorm cok iyi geldi bana baya da artik azaldi aksamlari cok hafif oluuor lda bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?