2021 Nisan Anneleri

Benim kuzucuk.
11×5 im aslinda ama 12×4 cikti
Herseyi cok iyi ense burun tamam.
Haftaya da kan gelecek iste.
Sukurler olsun.
Ve dedim gibi tahminim erkek ama 16 inci hafta tam derim dedi dr um

Eklentiler

• 20201012_185308.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 20201012_185155.webp
    17 KB · Görüntüleme: 82
Ay ne guzel gözün aydın b3nde prilam içiyorum ama bulantı hep var ac yada tok farkediyor mu prilam icin
Gece yatarken 1 tane aliyorum ben ac almak lazim aksam 6 dan sonra yemek yemedigim icin gece acikmis oluorm alip uyuyorm ertesi gun geceyr kadr rahat ediyorm ama doktor gece 2 tane al uyu dedi ben 1 tane yettigi icin 2.yi almiorm

Gecen ramazan bende kaynimda vardi 2 erkek bogazini doyurmak ama cok guzel cok rahat gecmisti simdi eger doktorum bi aksilik olmazsa ramazan 1 gun once alacak beni sezeryana

Kızlar nasılsınız. Ben bu ara çok hastayım kızım grip olmuştu. Ondan bana geçti önericeğiniz bitkisel bişeyler varmı gece burun tıkanıklığı yüzünden geceleri uyuyamıyorum perişan oldum valla

Kızlar sizin hissiyatinize göre benim bebişin cinsiyeti sizce ne

Gece yatarken 1 tane aliyorum ben ac almak lazim aksam 6 dan sonra yemek yemedigim icin gece acikmis oluorm alip uyuyorm ertesi gun geceyr kadr rahat ediyorm ama doktor gece 2 tane al uyu dedi ben 1 tane yettigi icin 2.yi almiorm
Bende beni gündüz idare etsin die sabah ac karnına alıyorum etkisi geçmesin die ama sanırım uyku yapiyo

Dr um bana kuşburnu ve ıhlamur içebilirsin demişti bitki çaylarına dikkat et çoğu zarar Li gebelikte

Merhaba kızlar nasılsınız size yetişemiyorum malesef bulantılardan bugün perinatoloğa gittim 13+6 hiç.bişey demedi resmen niye geldin gibi davrandı ben ikiz diye tedbiren gitmiştim riskli gebelik diye ama pişman oldum ters ters konusmalar cevap vermemeler bu şehir hastanesinden nefret ettim ya herhalde özele gittigim için böyle davranıyorlar anlamadım.18. Ve 20. Haftalarda gel ayrıntılı ultrason için dedi elimde sadece ultrason fotosu var atıyorum bi tahmininiz var mı bakın bakalım yarında kendi doktorumda randevum var o herhalde söyler diye bekliyoruz ama kısmet bakalım

Eklentiler

• IMG_20201012_195429.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Yukaridaki kiz asadaki erkek gibi geldi

Kızlar iştah durumları nasıl? Benim ogurtulerim geçti zaten hiç kusmamistim ama yine de tek tip beslenmem var. Et kıyma filan yiyemiyorum ama tost sabahları yumurta filan yiyorum. Kasiklarimdaki ağrılar da azaldı. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar sizin hissiyatinize göre benim bebişin cinsiyeti sizce ne

Bana erkek gibi geliyor hiç anlamam tahminden de karakızın kızı olacak gibi hissediyordum senin oğluş azzenin de kız hissediyordum ama onun bir dahaki kontrolünde kesinleşir bakalım seni bekliyoruz

Benimde iştahım açık ama sindirim problemim var sanki yediklerim hep midemde kalıyor

Ben çok kustugumdan yiyemiyordum iki haftadır kusmuyordum ama bulantı oluyodu yine hafif ozaman normal yiyebildim ama öyle iştahla degıl yani yemem lazım diye simdi üç gündür yine berbat bulantılar cumartesi çok kustum serum takıldı falan çok iştah açıklığım olmadı yani ama biraz karbonhidrat ağırlıklı beslendigimden kilo aldım sanırım. Kasık ve belimde arada oluyor sancı ama uzun sürmüyor yoruldugumda belim cok agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…