- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Oyyy iki karınGecen ramazan bende kaynimda vardi 2 erkek bogazini doyurmakama cok guzel cok rahat gecmisti simdi eger doktorum bi aksilik olmazsa ramazan 1 gun once alacak beni sezeryana
Üstteki erkek alttaki kız gibiMerhaba kızlar nasılsınız size yetişemiyorum malesef bulantılardanbugün perinatoloğa gittim 13+6 hiç.bişey demedi resmen niye geldin gibi davrandı ben ikiz diye tedbiren gitmiştim riskli gebelik diye ama pişman oldum ters ters konusmalar cevap vermemeler bu şehir hastanesinden nefret ettim ya herhalde özele gittigim için böyle davranıyorlar anlamadım.18. Ve 20. Haftalarda gel ayrıntılı ultrason için dedi elimde sadece ultrason fotosu var atıyorum bi tahmininiz var mı bakın bakalım yarında kendi doktorumda randevum var o herhalde söyler diye bekliyoruz ama kısmet bakalım
Benimde içimden öyle geçiyor ama kısmet bakalım doktor ne diyecek yarınOyyy iki karınRabbim yardım ediyor sahiden.
Iyi olmuş ya ilk gün evde olursunuz sanırım, artık bir hal çaresini bulacağız.
Üstteki erkek alttaki kız gibi
Ye tatlıyı doğur Hakkı’yıKizlarr bana da muhtemelen erkek dedi ama 16 da tam deriz dedi... ama ben sanki pipi yi gordum
Ay ah o Nermin yok mu karantina başında biz fırından hiçbirşey almadık evde ekmek pide lavaş ne ararsan Elif’in fırınından çıkıyorduBen ramazan da sahurda cok yapardimustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio
Canım aklımdan senin için kız geçiyorKızlar sizin hissiyatinize göre benim bebişin cinsiyeti sizce ne
Gecmis olsun cnm doktora mi bi gorunsen belki gebelikde kullanabilcegin bi ilac vardir onun disinda gunde 1 ihlamur zarari olmaz heraldeKızlar nasılsınız. Ben bu ara çok hastayım kızım grip olmuştu. Ondan bana geçti önericeğiniz bitkisel bişeyler varmı gece burun tıkanıklığı yüzünden geceleri uyuyamıyorum perişan oldum valla
Bana ilk 3 gun uyku yapti ama bünye alisti artik yapmiyor gece aliyorm ama gecede derin uyku olmuo wc ye gitmekdenBende beni gündüz idare etsin die sabah ac karnına alıyorum etkisi geçmesin die ama sanırım uyku yapiyo
Bende migde skntisi var surekli az ve sık yemem gerek cok kacirirsam cok zorlaniyorum sindirmekdeBenimde iştahım açık ama sindirim problemim var sanki yediklerim hep midemde kalıyor
Valla ole pideler ekmekler tatlilarYe tatlıyı doğur Hakkı’yı
Ay ah o Nermin yok mu karantina başında biz fırından hiçbirşey almadık evde ekmek pide lavaş ne ararsan Elif’in fırınından çıkıyordu
Canım aklımdan senin için kız geçiyor
Bence de gereksiz ya. Başka bi hastane daha uygun fiyat verdi oraya gidicem bakalım. Güzel taktikmiş ama herkes tahmin yapıyor sağlamcı dr denk geldimVajinal banada değişik geldi karından net görünüyo artık tospikler zaten gereksiz bi eziyet benceradyolojiye flan gönderdiyse orda bakarkenerkek dediydi doktorum aman benm oluşuma flan de doğrularsa tamamdır zaten yok deilse zaten söyler merakı gidermek için azıcık yalan mübahtır bence
Bnde azzeninkini kız hissediyordum açıkçası şaşırdımBana erkek gibi geliyor hiç anlamam tahminden de karakızın kızı olacak gibi hissediyordum senin oğluş azzenin de kız hissediyordum ama onun bir dahaki kontrolünde kesinleşir bakalım seni bekliyoruz
Evet ultrasona giricem kızımda da yapmıştım bu da olsunSoyle soyliyim benim doktorum kan icin israr etmem ama ense kalinligi ve burun kemigi onemli dedi kan vermek zorunda degilsiniz ultrosna girin sadece
Evet ayrıntılı en önemli aslında tüm organlara bakılıyor. Rabbim sağlıkla kavuştursunBende yaptırmadım sırada 3 lü varmış onuda düşünmüyorum ayrıntılı yaptıracağım
Ayy az kaldı sonunda bende öğreneceğimKiz diyesim geldi ama hiç bir anlamı ve gerekçesi yok akla ilk gelen
En en korktuğum ayrıntılı.Allahım o ultrasondan hepimizi sağ salim hayırlısıyla çıkarsın.Kimsenin yavrusu eksik hoksan kalmasın.Allah kimseye taşıyamayacağı yükler yüklemesin inşEvet ayrıntılı en önemli aslında tüm organlara bakılıyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun
Hayırlısı olsun bakalımYe tatlıyı doğur Hakkı’yı
Ay ah o Nermin yok mu karantina başında biz fırından hiçbirşey almadık evde ekmek pide lavaş ne ararsan Elif’in fırınından çıkıyordu
Canım aklımdan senin için kız geçiyor
Aminn inşallahEn en korktuğum ayrıntılı.Allahım o ultrasondan hepimizi sağ salim hayırlısıyla çıkarsın.Kimsenin yavrusu eksik hoksan kalmasın.Allah kimseye taşıyamayacağı yükler yüklemesin inş
Amin aminnnEn en korktuğum ayrıntılı.Allahım o ultrasondan hepimizi sağ salim hayırlısıyla çıkarsın.Kimsenin yavrusu eksik hoksan kalmasın.Allah kimseye taşıyamayacağı yükler yüklemesin inş
Senin hâlâ belli değil miTahmin yapar diyodum valla yok bekle 16
2014ocak bnm oglumda ilk gun agladim kapilarda sanki askere gitti.yillardir krese gitmiyor sanki2014 Nisan doğumlu oglum 1. Sınıfa başladı. Bugün ilk defa okula götürdük. O kadar duygulandım kidarısı yeni gelecek bebislere. #zalımsınzaman
Benim 2 yasindaki oglumun ismi Ogeday.Erkek isim önerilerinizi bekliyorum kızlar rüzgar bulut toprak gibi isimler olmazsa sevinirizdaha cok eski türk isimleri olursa mesela akın alp hakan kağan tuğra vs
Benimki de aynen böyle canim ikincilerde erken cikiyo göbüs masallah
Her halimiz güzel bee güzeliz hemde cok güzelizzzMemikler 95 göbekten büyük
Ayrintili nezman yapiliodu ?En en korktuğum ayrıntılı.Allahım o ultrasondan hepimizi sağ salim hayırlısıyla çıkarsın.Kimsenin yavrusu eksik hoksan kalmasın.Allah kimseye taşıyamayacağı yükler yüklemesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?