2021 Nisan Anneleri

16. Haftaya da az kalmış canım sağlık olsun elbet öğrenicez
Bende ikili testin vajinal olduğunu hiç duymadım normal bir muayeneden farkli değil ki ne alaka vajinal
Evet ben de şaşırdım istek kağıdına öyle işaretlemiş de olmam zaten normal ultrason olurum bi yandan da yaptırmasam neonlum diyorum ah.
şimdi 16 hafta gelmez bana

Kizlar bugun 12 +1 olduk doktara gittim ozele. Gobeginin orda cikiklik varmis gobek fitigi 2 haftaya kapanmasi gerekiyomus kapanmazsa sivi alinicakmis cok korltum ya insallah bisey olmaz. Cinsiyetinide erkege benziyo dedi
Boyle durumlarda sakin tek doktrun dedigiyle kalmayin bence malesef gereksiz islem yaptiran cok doktor oluyor iyice teyit ettirin umarim bisicik olmaz kapanir hemen

Evet ben de şaşırdım istek kağıdına öyle işaretlemiş de olmam zaten normal ultrason olurum bi yandan da yaptırmasam neonlum diyorum ah.
şimdi 16 hafta gelmez bana
Ben de ilk defa duydum..Benim doktorum hiç vajinal bir muayene yapmadi.. Kızımda da aynı doktora gittim ikisinde de 5 haftadan beri aynı doktor ama hep karından muayene etti.

Niyeki ben ilk 5 haftalikken bebegi gormek icin vajinal muayne oldm okadr vardir bi bildikleri heralde
İlk haftalarda oluyor daha net görmek için ama artık 4. Ay girdik gerek yok diye düşünüyorum. Bir de ben ilk gebeliğimi kaybettim vajinal ultrason sonrası bununla ilgisi yok biliyorum ama psikolojik gerek olmadan şuan da gereksiz geldi bana

Valla bende vajinal ultrosndna cok cekiniyorumgerekirse baska bir doktorda karindan ense ve burun kemigi olcumu icin randevu alin en azindan icinz rahat eder

Valla bende vajinal ultrosndna cok cekiniyorumgerekirse baska bir doktorda karindan ense ve burun kemigi olcumu icin randevu alin en azindan icinz rahat eder
Bi tek ben çekiniyorum sanıyordum hoş değil yani
test fiyat almak için başka hastanelere de soracağım ama vakti de geçiyor 2 güne yapmam gerek

Kizlar bugun 12 +1 olduk doktara gittim ozele. Gobeginin orda cikiklik varmis gobek fitigi 2 haftaya kapanmasi gerekiyomus kapanmazsa sivi alinicakmis cok korltum ya insallah bisey olmaz. Cinsiyetinide erkege benziyo dedi
Canım benim kızımda da aynı haftalarda doktor göbek kordonu çıkışında birşey görünüyor fıtık gibi ama net değil emin olamıyorum demişti perinatoloğa yönlendirdi çok telaslanmistik sonra hemen muayenye gittim aynı gün kordonunda tamda göbekten çıkış yerini orada kist olduğunu söylediler iki taneydi kan akışı falan normal görünüyordu bir sıkıntı çıkmadı takip edelim 20. Haftada detaylı ultrasona gel düzelebilir geçebilir ama devam ederse amniyosentez yaparız demislerdi çok şükür o zamana kadar kaybolmuştu gerek kalmadı seninde geçici birşeydir inşallah istersen farkli bir doktora git perinatolog da olabilir.

Canım poğaça çekti yaaa yapmak istiyorum ama kaç dakika mayalandiracagim ?
insaallah yine taş gibi olmazlar

Bi tek ben çekiniyorum sanıyordum hoş değil yani
test fiyat almak için başka hastanelere de soracağım ama vakti de geçiyor 2 güne yapmam gerek
Vajinal banada değişik geldi karından net görünüyo artık tospikler zaten gereksiz bi eziyet bence radyolojiye flan gönderdiyse orda bakarkenerkek dediydi doktorum aman benm oluşuma flan de doğrularsa tamamdır zaten yok deilse zaten söyler merakı gidermek için azıcık yalan mübahtır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…