2021 Nisan Anneleri

Kizlar bugun 12 +1 olduk doktara gittim ozele. Gobeginin orda cikiklik varmis gobek fitigi 2 haftaya kapanmasi gerekiyomus kapanmazsa sivi alinicakmis cok korltum ya insallah bisey olmaz. Cinsiyetinide erkege benziyo dedi
Hayırlı evlat olsun cnm kapanır bence o normal yani zaten önce dışarda oluşup sonra içeri giriyo bağırsakları flan daha minik toparlar o

Canım poğaça çekti yaaa yapmak istiyorum ama kaç dakika mayalandiracagim ?
insaallah yine taş gibi olmazlar
Ilık süt kullanarak yoğur canım bir de çok katı olmazsa hamur yumuşak olur bir örtüye sararak sıcak tut cabuk mayasi gelir 40 dk falan yeterli olur zaten hamurun iki katı olmuşsa mayası gelmiş yapabilirsin demektir

Bi saat yeter de ben 45. Dakika da alıyorum olmuştur diye oluyor
Çok teşekkür ederim bende pek sabırlı sayılmam öyle yapayım 40-45 dakika beklenir havada sıcak zaten güzel olursa fotoğraf koyarım

Insallah bizimkide gecer ya cok telaslandik 2 haftaya kadar gecmesi gerek dedin umarim kapanir

Bi tek ben çekiniyorum sanıyordum hoş değil yani
test fiyat almak için başka hastanelere de soracağım ama vakti de geçiyor 2 güne yapmam gerek
Soyle soyliyim benim doktorum kan icin israr etmem ama ense kalinligi ve burun kemigi onemli dedi kan vermek zorunda degilsiniz ultrosna girin sadece

Merhaba, benide ekleyin lutfen.
23yaş, 2ci çocuk, Azerbaycan, Kız, 03/04/2021

Çok teşekkür ederim bende pek sabırlı sayılmam öyle yapayım 40-45 dakika beklenir havada sıcak zaten güzel olursa fotoğraf koyarım
Valla ben instagramda nermin yerlintasmi yazilitasmi ne onu takip ediorm onun poacasi miss gbi gecen cnm cekince 20 dakka mayalandirdim ama tarifde 1 saat dio pamuk gibi oldu yinede

Bugün pizza için hamur mayalandırıyorum bi kaç gün sonra poğaça yapacağım ben de Canım çekti

Bu arada trendyolda anne, bebek indirimi var kızlar. Yine indirme girer ama alacağınız bir şey varsa bakın zıbın falan alaşım geldi benim de çocuğun cinsiyeti belli olmadığı için tüm kıyafetleri tek kalıp olacak bu gidişle. Annem ayakkabı almış, kayınvalidem banyo havlusu, ağız mendili falan. Ben çorap aldım, iki tane zıbın aldım falan.

Gözünüz aydın çok sevindim ohh öğrenen öğrenene
Muhittin ben senin sayende poğaça yaptım yıllar sonra pişiyor şimdi ☺ istanbulda olsan getirirdim

Canım şekil verdikten sonra ne kadar uzun mayalandırırsan o kadar pofidik olur
Valla ben instagramda nermin yerlintasmi yazilitasmi ne onu takip ediorm onun poacasi miss gbi gecen cnm cekince 20 dakka mayalandirdim ama tarifde 1 saat dio pamuk gibi oldu yinede
Aaa ben çok bekletmedim o şekilde ama sanki bu defa yumuşak olacak gibi güzel olursa bu defa da öyle yapayım Pinklady01

Aaa ne güzel 20 dk süpermiş bende takip edeyim, hamilelikte yapayım bari doğduklarında pek fırsatımız olmayabilir bir süre ☺ S Sns34

Ben ramazan da sahurda cok yapardim ustune yesil biber kirmizi biber falan da koyuyor cesit cesit yapiodu iftar ve sahur hep bu sayfa sayesinde cok rahat gecti hergun insan yapacak bisi bulamio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…