Sağol canım teşekkürler.Geçmiş olsun rabbim korktuklarından esirgesin@Tugba4444
Ben uyuyamiyorum ya gece erken yatıyorum ondan sabaha karşı ağzında acı tat karnım acıkıyor bulanıyor napcam ben yaaaaaa
Ne zaman geccek
Kizzz gelmissin hosgeldin
Teşekkür ederim canım böbrek taşlarımda çok sayıda var her iki böbrekte inşallah tekrarını yaşamamÇok geçmiş olsun ben de böbrek taşı tedavisinde serumla antibiyotik aldım o da biraz mide bulantısı yapar, ama bir haftaya bile kalmadan iyileşirsin bence
Çok teşekkürler canımTugba4444 cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesirsin..bebegini saglicakla kucagina alirsin
Kuzum korkma aylık idrar tahlilini yap benim durumum biraz daha farklı çok sayıda canlı bakteri oluşmuş zaten anlıyorsun endişe etme bir aydır inanılmaz keskin idrar kokum vardı rengi yeşile dönmüştü kendini dinle dikkat et Allah’ın izniyle ona emanet bebeklerimizCanım geçen hafta başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Bende doğuştan gelen böbrek büyümesi varmış . Bunu önceden biliyordum ara ara böbrek ağrılarım olur. Geçen hafta yine böyle bir sancı yaşadım ama ne sancı . Dedim artık doğumdan falan korkmam . Eşim acile zor yetistirdi. Dediğin gibi sürekli istifra ettim.Derken idrar yolu enfeksiyonu çıktı ürolojiye gittim yine böbrek büyümesi olmuş. Şimdi sen de böyle anlatınca kendimden tekrar şüpheye düştüm
Hosbulful caninmmKizzz gelmissin hosgeldinbiliyorum duramazsin banlanmadan ama dur surda agirlasiyoruz artik. Senin kiz anne karninda ban yemekten dogunca admin olur direk
Sağol canım kısmet bakalım bir dahaki kontrole daha netleşir doktorda değişeceğini sanmıyorum ama doktorun tekrar bakar söyler zaten dediHadi gözün aydin canim bence degismez bendede yüzde 80 erkek demisti degismedi. ay ne güzel hem kiz hemde erkek anneligini tadacaksin, senin adina cok sevindim saglikla gelsin, bisi dicem dogumdasim biz vaktinde doguramiyoruz bunlarda erken gelir gibime geliyo
Cok gecmis olsun acil sifalar insallah.Gece 3ten beri kusuyorum canım sürekli serum alıyorum enfeksiyon için inşallah geçecek sağ sağlim çıkacağız buradan da
Valla ilk cocukda yas 23 du cahillik tecrubesizlik hersey daha kolya gecti bunda gecmiyoBendede var öyle tuhaf bisiler canim bide midem bulaniyo bulanmiyo arasi bisiler var kötü bir his. ay gelsin nisan ayi catir catir doguralim bebek dolsun buralar senlensin. ikinci cocukta farkli oluyormus kendimii cok sis hissediyorum 9 aylik gibi
Gunaydin. Ben hamilelihimin basindan beri ara ara bu dediginizi cekiyorum. En son gecen aksam doktora dayanamayip yazdim, bir ilac onerdi ilk defa de bu sabah kullandim mide ilaci. Cunku gercektrn hayat kalitesini aliyor insanin. Bir de neden bu agri diye moralin bozuluyor.Gunaydin kizceler ben 3 gundur keyifsizim baya migde acimasi agrisi enteresan bi haldeyim her gece doktora soruyorum karnim aciyo migdem aciyo dieumarim herkes giyidir cabucak gel nisan die bagirasim var
benim çine göre ve yüzük testine göre erkekti tutmadıBu arada bende çin takvimi iki bebeğimde de tuttu, yüzük testi, bıçak makas testi hepsinde erkek çıkıyordutesadüfte olabilir tabi
Merhaba. Benim de tup bebek. En.bastab itibaren kullandim ben. Kanamam.olunca bıraktım. 2 doktora gidiyorum. Bir tanesi peritonolog. Her ikisi de hemen kan sulandiriciyi biraktirdi. 9.haftada kanamam.oldu o hafta hemenbiraktim. 14.haftamda kanama.alanim cok azicik kalmıştı. Ecopirine baslatti.Merhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
İlacın adı ne acaba? Salı günü kontrolde doktoruma sorayim kullan derse bende kullanayım. Bulantim bitti bu başladıGunaydin. Ben hamilelihimin basindan beri ara ara bu dediginizi cekiyorum. En son gecen aksam doktora dayanamayip yazdim, bir ilac onerdi ilk defa de bu sabah kullandim mide ilaci. Cunku gercektrn hayat kalitesini aliyor insanin. Bir de neden bu agri diye moralin bozuluyor.
Benim safradan migdeye sızınti var cnm ve bu sirt agrisida yapiyor malesef kullandigim ilacim vardi gebelik oldugu icin suan baslatmiyo tekrar doktorum kadin dogumcu da biraz daha idare etceksin suan izin veremem dedi aslinda gebelikde kullanilam bi ilacmis ama en az 20 li haftalar gelsin diye beklior snrmGunaydin. Ben hamilelihimin basindan beri ara ara bu dediginizi cekiyorum. En son gecen aksam doktora dayanamayip yazdim, bir ilac onerdi ilk defa de bu sabah kullandim mide ilaci. Cunku gercektrn hayat kalitesini aliyor insanin. Bir de neden bu agri diye moralin bozuluyor.
Cin takvimi kiz diyor yuzuk makas ikra erkek diyor doktor daha cinsiyet goremiyor ben ne dusuneyimBu arada bende çin takvimi iki bebeğimde de tuttu, yüzük testi, bıçak makas testi hepsinde erkek çıkıyordutesadüfte olabilir tabi
O zaman en kesin doktorunu bekliyceksin canımCin takvimi kiz diyor yuzuk makas ikra erkek diyor doktor daha cinsiyet goremiyor ben ne dusuneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?