2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun rabbim korktuklarından esirgesin @Tugba4444

Ben uyuyamiyorum ya gece erken yatıyorum ondan sabaha karşı ağzında acı tat karnım acıkıyor bulanıyor napcam ben yaaaaaa
Ne zaman geccek
Sağol canım teşekkürler.
Ne güzel aç kalkmak ya bende istiyorum bu hayattan

Çok geçmiş olsun ben de böbrek taşı tedavisinde serumla antibiyotik aldım o da biraz mide bulantısı yapar, ama bir haftaya bile kalmadan iyileşirsin bence
Teşekkür ederim canım böbrek taşlarımda çok sayıda var her iki böbrekte inşallah tekrarını yaşamam

Kuzum korkma aylık idrar tahlilini yap benim durumum biraz daha farklı çok sayıda canlı bakteri oluşmuş zaten anlıyorsun endişe etme bir aydır inanılmaz keskin idrar kokum vardı rengi yeşile dönmüştü kendini dinle dikkat et Allah’ın izniyle ona emanet bebeklerimiz

Günaydın kızlar buralarda hava kapalı yağmurlu Allah'ın gücüne gitmesin hiç sevmiyorum böyle kasvetli havaları ruhum daralıyor

Sağol canım kısmet bakalım bir dahaki kontrole daha netleşir doktorda değişeceğini sanmıyorum ama doktorun tekrar bakar söyler zaten dedi zaten erken doğum öyküm olduğu için bir de serklaj başlı başına zaten erken doğum riski için atılıyor her halükarda ben Mart annesi olurum Martin 16sında 35 haftalık oluyor inşallah daha erken doğmaz kızımda 35+4 günlük doğdu

Valla ilk cocukda yas 23 du cahillik tecrubesizlik hersey daha kolya gecti bunda gecmiyo

kızlar tabloyu tarihe göre sıralayım dedim ama malesef çok zaman alcak ve tekrar yeniden girmem gerek. malesef ki onada zamanım yok işin açığıda uğraşamam çok zahmetli

Gunaydin kizceler ben 3 gundur keyifsizim baya migde acimasi agrisi enteresan bi haldeyim her gece doktora soruyorum karnim aciyo migdem aciyo dieumarim herkes giyidir cabucak gel nisan die bagirasim var
Gunaydin. Ben hamilelihimin basindan beri ara ara bu dediginizi cekiyorum. En son gecen aksam doktora dayanamayip yazdim, bir ilac onerdi ilk defa de bu sabah kullandim mide ilaci. Cunku gercektrn hayat kalitesini aliyor insanin. Bir de neden bu agri diye moralin bozuluyor.

Bu arada bende çin takvimi iki bebeğimde de tuttu, yüzük testi, bıçak makas testi hepsinde erkek çıkıyordu tesadüfte olabilir tabi

Merhaba. Benim de tup bebek. En.bastab itibaren kullandim ben. Kanamam.olunca bıraktım. 2 doktora gidiyorum. Bir tanesi peritonolog. Her ikisi de hemen kan sulandiriciyi biraktirdi. 9.haftada kanamam.oldu o hafta hemenbiraktim. 14.haftamda kanama.alanim cok azicik kalmıştı. Ecopirine baslatti.

İlacın adı ne acaba? Salı günü kontrolde doktoruma sorayim kullan derse bende kullanayım. Bulantim bitti bu başladı

Benim safradan migdeye sızınti var cnm ve bu sirt agrisida yapiyor malesef kullandigim ilacim vardi gebelik oldugu icin suan baslatmiyo tekrar doktorum kadin dogumcu da biraz daha idare etceksin suan izin veremem dedi aslinda gebelikde kullanilam bi ilacmis ama en az 20 li haftalar gelsin diye beklior snrm

Cin takvimi kiz diyor yuzuk makas ikra erkek diyor doktor daha cinsiyet goremiyor ben ne dusuneyim
O zaman en kesin doktorunu bekliyceksin canım bende hep kız hissediyordum ama belirtilerim kızımin hamileliğinden çok farklıydı onun için bı acaba mı diyordum. Mesela kızımda çok bulantı kusma yaşadım, çok kilo verdim, hep ekşi turşu yedim, kanamalı lekelenmeli sancılı bir hamilelik gecirdim. Bunda ilk baştan beri uykuya çok düşkün oldum gözlerim kapanıyordu sürekli, bulantı kusma hiç yaşamadım ara sıra dışarıdan gelen yemek kokuları tiksinti oluşturdu, tatlıyı daha çok arar oldum, lekelenme kanama ağrı gibi şikayetlerim olmadı daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. Mesela ikisinde de sarma ve kumpir istedi canım tek ortak özellik buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…