2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşip çıkarsınız inşallah ❤

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Allah acil şifalar versin canım Sen de bebeğin de sağlıkla bir an önce çıkarsınız inşallah Dualarım sizinle

Benim normalde haftaya Çarşamba kontrolüm vardı cinsiyet için ama cuma günü sağ kasığımda bıçak gibi saplanan bir ağrı oldu erken gittim doktora. İdrar için test yaptılar normal çıktı, görünen bir şey yok dedi Dr. Her ihtimale karşı progestan vurduk bir tane. O ara cinsiyeti de gördü kesin olarak erkek dedi. Yüzde binbesyuz eminmis :) sonra zaten gösterdi oglusumu. İnşallah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olsun. Muhittin cinsiyetimizi erkek yapabilirsin canım :))

Kesinlikle katiliyorum.. her bunye ilacli da olsa farkli reaksyon gosterio .. ben kesinlikle ilacla da alanlardanim.. ama olsun rabbim neylerse guzel eyler kuzu saglikli dogsun yeter.❤

Bende aynisindan kullaniyorum ama hic soru sormadim faydasi oldu mu?

Cok gecmis olsun bir an once toparlanirsiniz insallah

T Tugba4444 cok gecmis olsun, Allah sifa versin tez vakitte.. Kuzenimin esinin hamileyken bobreklerinde iltihap vardi, o da bir hafta hastanede yatip iyilesip cikti. 20 gun once cok saglikli bebegi dogdu. Moralini yuksek tut..

T Tugba4444 cok gecmis olsun, Allah sifa versin tez vakitte.. Kuzenimin esinin hamileyken bobreklerinde iltihap vardi, o da bir hafta hastanede yatip iyilesip cikti. 20 gun once cok saglikli bebegi dogdu. Moralini yuksek tut..
Çok sevindim buna canım doktor 1 haftalık tedavi uygulayacak bana da inşallah bizde hayırlısıyla sağlıklısıyla o günleri görürüz

Geçmiş olsun rabbim korktuklarından esirgesin @Tugba4444

Ben uyuyamiyorum ya gece erken yatıyorum ondan sabaha karşı ağzında acı tat karnım acıkıyor bulanıyor napcam ben yaaaaaa
Ne zaman geccek

Gece 3ten beri kusuyorum canım sürekli serum alıyorum enfeksiyon için inşallah geçecek sağ sağlim çıkacağız buradan da
Çok geçmiş olsun ben de böbrek taşı tedavisinde serumla antibiyotik aldım o da biraz mide bulantısı yapar, ama bir haftaya bile kalmadan iyileşirsin bence

Tugba4444 cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesirsin..bebegini saglicakla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…