- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşip çıkarsınız inşallah ❤İyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Allah acil şifalar versin canımİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
İnşallah canım sağol, senin belli oldu mu?
Baya kötü oldum şuan iyiyim çok şükürÇok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..Moralini de yüksek tut..
Allah razı olsun canımAllah acil şifalar versin canımSen de bebeğin de sağlıkla bir an önce çıkarsınız inşallah Dualarım sizinle
Kesinlikle katiliyorum.. her bunye ilacli da olsa farkli reaksyon gosterio .. ben kesinlikle ilacla da alanlardanim.. ama olsun rabbim neylerse guzel eyler kuzu saglikli dogsun yeter.❤Canım ben olmaz dedim çünkü ilaç kullanıldığı için zaten dengeleniyor.Olmayan insanlarla aynı seviyeye geliyor.O yüzden doktorun söylediğini söylüyorum olmuyor diyor.Mesela benim ablamın da var tiroidi yüksek.kaç mg hapla anca dengeleniyor hamileliklerinde 70leri aşıyor değeri.Ama iki gebeliğinde de 6 kilo aldı.bu bence bünyeye göre değişiyor ben öyle düşünüyorum.Mesela benim tiroidim yok ama kilo alma kaygım olmasa 24 saat yerimyemek yerken bile açlık hissediyorum sizde de oluyor mu
Bende aynisindan kullaniyorum ama hic soru sormadim faydasi oldu mu?Mutfak hallolunca heryer halloluyo4 camlarımın kenarları tahta ondan silmesi çok kolay bide kcuuk perdeler sorun neyse onuda hallederim zaten haftaya kaymakamlar geliyor
Bu arada ben sosyal.medya kullanmıyorum şu uygulamayı beğeniyorum orda istediğini sorabiliyorsun orda daha banlanmadim
Cok gecmis olsun bir an once toparlanirsiniz insallahİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Çok sevindim buna canım
Çok tatlı olmuş ellerinize sağlıkT Tugba4444 çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallah
Örgüler konuşulmuş ben de geçen yıl bu tulumu örmüştümEki Görüntüle 2706822
Ben çocuğa neden çıplak giydirilebilcegini düşündüm bir an bilmiyorum ama çok güzel olmuş yaaaT Tugba4444 çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallah
Örgüler konuşulmuş ben de geçen yıl bu tulumu örmüştümEki Görüntüle 2706822
Çok geçmiş olsun ben de böbrek taşı tedavisinde serumla antibiyotik aldım o da biraz mide bulantısı yapar, ama bir haftaya bile kalmadan iyileşirsin benceGece 3ten beri kusuyorum canım sürekli serum alıyorum enfeksiyon için inşallah geçecek sağ sağlim çıkacağız buradan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?