Mugla milas canim koyden geliyom sabah en gec 8de orda olmama ragmen 5kisiyi aldi tek dr hastane bombos ozel hastaneye gittim sikis tepis herkes orda.bizim devlet hastanesinde sekreter ve temizlik calisanindan baska kimse yok randevu desen bos randevu olunca bildirim geliyor 2haftadir 1kisilik yer bile acilmadiInsallah cnmAma hangi sehirde yasiyorsun neden randevu bulamiyorsun devlette yada ozel hastane sayisi mi kisitli ben hastaneye girmiyorum test olmadikca doktorumun ozel muaynanesi var hastanelrrden bagimsiz ama testler icin ozel hastaneyi tercih ediyorm devlet hastanesi cok kalabalik burdada
Randevu hattini arayin devletin size bos olan en yakin tarihe randevu olusturulur yoksa cok zor randevu bulmanizMugla milas canim koyden geliyom sabah en gec 8de orda olmama ragmen 5kisiyi aldi tek dr hastane bombos ozel hastaneye gittim sikis tepis herkes orda.bizim devlet hastanesinde sekreter ve temizlik calisanindan baska kimse yok randevu desen bos randevu olunca bildirim geliyor 2haftadir 1kisilik yer bile acilmadi
Ozelde poliklinik de cok pahali 2-3dr var zaten bilmiyorm ya hic sevmedm. Onceki hamileleigim mugla deblet hastanesindeydi ordaki muamele ozel hastanelerde bile yok
Allah yardimciniz olsun cnm ama benm doktorum 22 haftada kendisi akicak muaynanesinde mevcut ayrintilu ultrsn fitaida 400 450 arasi sanirim ben 200 tl muayne ucreti oduyorum ayrintili icin benden nekadr iater bilmiorm kendi hastalarina indirimli bakar sanirimOzel e gidicem yine galiba pandemiden sebep esimin isleri de kotu sigorta ve standart bir gelir yok cok asiriya kacmak da istemiyoruz renkli ultrasona ne kadar isteyecekler bilmiyorum sen hic sordun mu canim sizin orda ne kadara yapiyorlar
Allah giydirmeyide nasip etsin cnmKızlar kızlar eşim A101 den biseyler almıs bende ustle agiz mendili aldim baya kaliteli duruyo gercekten oglusumun ilk esyaları
Amin canım benim hepimize insallahhhAllah giydirmeyide nasip etsin cnmcok guzel gorunuyolar
Cinsiyeti bir ogrenseydm bendeKızlar kızlar eşim A101 den biseyler almıs bende ustle agiz mendili aldim baya kaliteli duruyo gercekten oglusumun ilk esyaları
Valla banads erkek dedi ama bunlari alirken diyorum ya degilseCinsiyeti bir ogrenseydm bende
Burda muayene arti tahlil parasi aliyolar dusuk yaptigimda klinige gitmistik bi suru masraf cikarttilar ordan biliyorum umarim seninkine indirimli bakarAllah yardimciniz olsun cnm ama benm doktorum 22 haftada kendisi akicak muaynanesinde mevcut ayrintilu ultrsn fitaida 400 450 arasi sanirim ben 200 tl muayne ucreti oduyorum ayrintili icin benden nekadr iater bilmiorm kendi hastalarina indirimli bakar sanirim
Canim bebisin gule gule giysin umarim saglicakla kucagina alirsin minnagiValla banads erkek dedi ama bunlari alirken diyorum ya degilse
Mhrs den giris yapiyordm ben hep canim bide arayayim madem ayni sey diye dusunmustumRandevu hattini arayin devletin size bos olan en yakin tarihe randevu olusturulur yoksa cok zor randevu bulmaniz
Özel veya devlette randevu almadan giderseniz bakılmanız pek mümkün olmaz. Her muayeneye gittiğinizde dr.unuz bir sonraki muayeneye ne zaman çağırıyorsa randevunuzu alıp öyle ayrılın hastaneden veya telefonla hemen randevu alın. Bende özele gidiyorum 10 15gün önceden randevu alıp öyle gidiyorum saatimde orda olunca hiç beklemiyorumMugla milas canim koyden geliyom sabah en gec 8de orda olmama ragmen 5kisiyi aldi tek dr hastane bombos ozel hastaneye gittim sikis tepis herkes orda.bizim devlet hastanesinde sekreter ve temizlik calisanindan baska kimse yok randevu desen bos randevu olunca bildirim geliyor 2haftadir 1kisilik yer bile acilmadi
Ozelde poliklinik de cok pahali 2-3dr var zaten bilmiyorm ya hic sevmedm. Onceki hamileleigim mugla deblet hastanesindeydi ordaki muamele ozel hastanelerde bile yok
haha valla a101 dede o renklerden yoktu ya pembe ya maviCanim bebisin gule gule giysin umarim saglicakla kucagina alirsin minnagi
Ben kizimda unisex renkleri tercih etmistim ya kiz degilse diye dogru duzgun pembesi bile yoktu cocugumun
canim dozun 08 mi yuksekmis benim de gerci 012 idi yanında 150 mg ecopirin..simdi igne 04 e indi aspirin kesildi tabi aklimm oynuyor birsey olur diye ama doktor kanama yapar dedi doğumda kesmemiz lazım dedi . Senin hangi genlerde sıkıntı var dozun yuksekmis senindeMerhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Merhaba canım evet 08 +coraspin. Aslında hiç bir rahatsızlığım yok, tüp bebekte başarıyı arttırmak için veriyorlarmış. İlkinde 04.tü düşükle sonuçlandı, birincisi düşük olunca direkt 08den başlatıyorlar. Ben şu anda bıraktım kanama bitinceye kadar ama doktorumun haberi yok, içim içimi yiyiyır. 04e düşürse bari psikolojim rahat edecekcanim dozun 08 mi yuksekmis benim de gerci 012 idi yanında 150 mg ecopirin..simdi igne 04 e indi aspirin kesildi tabi aklimm oynuyor birsey olur diye ama doktor kanama yapar dedi doğumda kesmemiz lazım dedi . Senin hangi genlerde sıkıntı var dozun yuksekmis seninde
Dogru vallahaha valla a101 dede o renklerden yoktu ya pembe ya mavi
Bizim 1ay icinde devlet has.tasindi ve tasindigindan beri randevu vermiyor mhrs den dr da deftere randevu yazmiyo zaten gun veriyo o gun gel diyo e randevu alamazsam diyorm sabah 8den once gel sira al diyor. Sabah 10-15kisi sirada bekliyor tabi hastane de 8de aciliyor millet kapida yigiliyor herkes siraya kosarken ilk5 kisiyi aliyor sekreter digerlerine git diyor.kac oldu beni gonderdiler sinirle tek ozel hastaneye gittim orda da sira buluyorm ama cok sikisik pandemi onlemi yok butun herkes kucucuk alanda soluyor bi urperti geldi haliyle burda covitli baya fazla yazin denize geldi herkes kimse mesafeye felan uymadi restaurantlar tiklim tiklimdi ondan diyormÖzel veya devlette randevu almadan giderseniz bakılmanız pek mümkün olmaz. Her muayeneye gittiğinizde dr.unuz bir sonraki muayeneye ne zaman çağırıyorsa randevunuzu alıp öyle ayrılın hastaneden veya telefonla hemen randevu alın. Bende özele gidiyorum 10 15gün önceden randevu alıp öyle gidiyorum saatimde orda olunca hiç beklemiyorum
Cok gecmis olsun canim insallah hemen duzelirsin.Teşekkür ederim canım böbrek taşlarımda çok sayıda var her iki böbrekte inşallah tekrarını yaşamam
Rabbim gonlunizdekini nasip etsin insallah. Benimde bi kizim var ve surekli erkek diyo oda oyle hissediyo snirim cocuklara malum oluyo arkadasimkinede kiz dedi kiz cikti hamileloginden beri kiz diye tutturdu ona bizimkinede doktor erkege benziyo dedi. Ya dek geldi yada hissetti artikEser yenenlerin karisida ikinciye hamileymis ilk hamileligimden cok farkliydi bu kesin kiz dedik ama buda erkekmis dioartik oyuzden bu hamilelegimi farkli demiyorm ama kizim var bitane sabah aksam metehan die geziyor evde yavrum belki kiz olacak soyleme ole deyince aman anne saglikli olsunda diyo sonra yine baslio metehana sunuda alalim bunu da alalim Ben sadece karnimi sevip cocugm kiz olsanda erkek olsanda anana duskun ol diye gizli gizli aklini cekiyorum Kizim babaya cok duskun sanki brn dogurmadim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?