Bence acilen bir test yapmalisin ve kimseyle temans etmemelisin.. esin cikmis dir sana bulastirmisdir onda belirti olmamisdir belki. Bence gayet butun belirtiler var sizde.Kizlar bisey sorucam ya biz koyde yasiyoruz 4gundur gribim burnum tikaniyor basim agriyor atesim cikiyor ara sira midem bulaniyor ve halsizlik kemik agrisi cekiyorum aksamlari 1tane parol iciyorum sabaha daha iyi oluyorum ama oglen cok kotu oluyorm nefes alamiyorm burnumdan atesim cikiyor.. covit19 olma ihtimalim var mi cocugumu okula gondermedim bu yuzden ben okul harici bi yere de cikmadim misafirlige gitmedm.kafamda deli sorular
Esim cikti ise gitti evet o bir gun halsizlik hissetti simdi normal hayatina devam ediyorBence acilen bir test yapmalisin ve kimseyle temans etmemelisin.. esin cikmis dir sana bulastirmisdir onda belirti olmamisdir belki. Bence gayet butun belirtiler var sizde.
Iyi de kardesim madem oyle bi test yapdirsaydiniz ya..Esim cikti ise gitti evet o bir gun halsizlik hissetti simdi normal hayatina devam ediyor
Canım geçen hafta başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Bende doğuştan gelen böbrek büyümesi varmış . Bunu önceden biliyordum ara ara böbrek ağrılarım olur. Geçen hafta yine böyle bir sancı yaşadım ama ne sancı . Dedim artık doğumdan falan korkmam . Eşim acile zor yetistirdi. Dediğin gibi sürekli istifra ettim.Derken idrar yolu enfeksiyonu çıktı ürolojiye gittim yine böbrek büyümesi olmuş. Şimdi sen de böyle anlatınca kendimden tekrar şüpheye düştümGece 3ten beri kusuyorum canım sürekli serum alıyorum enfeksiyon için inşallah geçecek sağ sağlim çıkacağız buradan da
4 ay bittikten sonra artik sende hissedersin kiz cok az kaldiKeşke zayıf olaydım ama malesef 10-12 kilo kadar fazlam var hiç hoş deilbende istiyom yaaa bananeee
Hadi gözün aydin canim bence degismez bendede yüzde 80 erkek demisti degismedi. ay ne güzel hem kiz hemde erkek anneligini tadacaksin, senin adina cok sevindim saglikla gelsinKızlar çok şükür herşey yolunda ikili test dedi ama doktor detaylı ultrason gibi inceledi kalp böbrek mide eller ayaklar kemikler çok memnun kaldım %80 erkek dedi cinsiyetinede büyük ihtimal degimez bir dahaki kontrole dahada netleşir dedi. Benim kızımda serklaj olduğum için tekrar 23 ekime serklaj tarihi verildi rahim ağzına dikiş atılacak onda da antrenmanlıym inşallah bu bebegimide vaktinde sağlıklı kucağıma alırım.
Rabbim tez zamanda şifa versin dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Canım orsa sorular daha hızlı cevaplanıyor güzel oluyorBende aynisindan kullaniyorum ama hic soru sormadim faydasi oldu mu?
Bilmem ne ülkesinin bilmem ne kabilesine nasıl bulaştığı merak konusuyken bence neden olmasinKizlar bisey sorucam ya biz koyde yasiyoruz 4gundur gribim burnum tikaniyor basim agriyor atesim cikiyor ara sira midem bulaniyor ve halsizlik kemik agrisi cekiyorum aksamlari 1tane parol iciyorum sabaha daha iyi oluyorum ama oglen cok kotu oluyorm nefes alamiyorm burnumdan atesim cikiyor.. covit19 olma ihtimalim var mi cocugumu okula gondermedim bu yuzden ben okul harici bi yere de cikmadim misafirlige gitmedm.kafamda deli sorular
Gözünüz aydin saglikla gelsin kuzucuk,Kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Oyy masalllahhh prenseseMerhaba kızlar,
Muhittin hoşgeldin yokluğun belliydi daha gitme biryere..
Biz de bugün doktora gittik 16+2 kesin kız dedi zaten güveniyordum 12. Haftada söylediğine..Şükür herşey yolunda 148 Gr olmuş zillim ..Bir ay sonra ayrıntili çekilecek onun için perinatalog isimleri verdi..Hepsi özel istersen çapa Cerrahpaşa kanunide de yaptırabilirsin dedi ama onlarda ilk kadın doğuma muayene olup sevk açtırmak lazım uzun iş yani..Bir yeri aradım 600 TL dediler Şişli de yeri.. Bakalım hayırlısı. Resmimizi de gösterelim size
Bende yaptirdim midemi cok bulandirdi. Bogazima soktu cubugu kötü oldum kac saat bogazim agridiKızlar serklaj olacağım için covid testi verdim bugün ayy ne zormuş beynime soktu sanki çubukları gözlerimden yaş aktıbaşım ağrıyor geldiğimden beri doğum öncesi de yapılacakmış
evetttt ben habire erkek dogurdugum icin ahanda pipiiii net görünüyo koca pipili seyler yaSağol canım Allah razı olsun. Benim bebekte yüz üstü duruyordu sonra döndü falan ama yine yüzüstü pozisyon aldı. Bi ara bu konuda geçmişti burda. Bacaklarıni açık halde yakaladı doktor gösterdi ama onun görüntüsünü vermemiş.
Ay allah iyilini versin emiYanomı kabilesinde yaşama istegimde son buldu oralarda bozuldu
Medeniyetten uzak Amazon ormanlarında yaşayan Yanomami kabilesinde corona virüs görüldü
Teşekkür ederim hepimizinki inşallahGözünüz aydin saglikla gelsin kuzucuk,
Bendede var öyle tuhaf bisiler canim bide midem bulaniyo bulanmiyo arasi bisiler var kötü bir his. ay gelsin nisan ayi catir catir doguralim bebek dolsun buralar senlensin. ikinci cocukta farkli oluyormus kendimii cok sis hissediyorum 9 aylik gibiGunaydin kizceler ben 3 gundur keyifsizim baya migde acimasi agrisi enteresan bi haldeyim her gece doktora soruyorum karnim aciyo migdem aciyo dieumarim herkes giyidir cabucak gel nisan die bagirasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?