2021 Nisan Anneleri

Kizlar bisey sorucam ya biz koyde yasiyoruz 4gundur gribim burnum tikaniyor basim agriyor atesim cikiyor ara sira midem bulaniyor ve halsizlik kemik agrisi cekiyorum aksamlari 1tane parol iciyorum sabaha daha iyi oluyorum ama oglen cok kotu oluyorm nefes alamiyorm burnumdan atesim cikiyor.. covit19 olma ihtimalim var mi cocugumu okula gondermedim bu yuzden ben okul harici bi yere de cikmadim misafirlige gitmedm. kafamda deli sorular

Bence acilen bir test yapmalisin ve kimseyle temans etmemelisin.. esin cikmis dir sana bulastirmisdir onda belirti olmamisdir belki. Bence gayet butun belirtiler var sizde.

Bence acilen bir test yapmalisin ve kimseyle temans etmemelisin.. esin cikmis dir sana bulastirmisdir onda belirti olmamisdir belki. Bence gayet butun belirtiler var sizde.
Esim cikti ise gitti evet o bir gun halsizlik hissetti simdi normal hayatina devam ediyor

Esim cikti ise gitti evet o bir gun halsizlik hissetti simdi normal hayatina devam ediyor
Iyi de kardesim madem oyle bi test yapdirsaydiniz ya..
Simdi esin devam ise gidio allah bilir kac kisiyle temans ediyor..
Tedavi olarak senin icin cok secenek yok .. esinde belirti yoksa ayni sekilde tedavi olarak yapacak bisey yok belki ama kesinlikle isole olmaniz gerekio... insallah temans kurmadigi bir isi vardir yoksa baya kisiye bulastirdi .. bence cunku covid olma ihtimaliniz cok cok yuksek belirtilere bakarak

Gece 3ten beri kusuyorum canım sürekli serum alıyorum enfeksiyon için inşallah geçecek sağ sağlim çıkacağız buradan da
Canım geçen hafta başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Bende doğuştan gelen böbrek büyümesi varmış . Bunu önceden biliyordum ara ara böbrek ağrılarım olur. Geçen hafta yine böyle bir sancı yaşadım ama ne sancı . Dedim artık doğumdan falan korkmam . Eşim acile zor yetistirdi. Dediğin gibi sürekli istifra ettim.Derken idrar yolu enfeksiyonu çıktı ürolojiye gittim yine böbrek büyümesi olmuş. Şimdi sen de böyle anlatınca kendimden tekrar şüpheye düştüm

Hadi gözün aydin canim bence degismez bendede yüzde 80 erkek demisti degismedi. ay ne güzel hem kiz hemde erkek anneligini tadacaksin, senin adina cok sevindim saglikla gelsin , bisi dicem dogumdasim biz vaktinde doguramiyoruz bunlarda erken gelir gibime geliyo

Rabbim tez zamanda şifa versin dikkat et kendine

Bende aynisindan kullaniyorum ama hic soru sormadim faydasi oldu mu?
Canım orsa sorular daha hızlı cevaplanıyor güzel oluyor
Bilmem ne ülkesinin bilmem ne kabilesine nasıl bulaştığı merak konusuyken bence neden olmasin
Medeniyetten uzak Amazon ormanlarında yaşayan Yanomami kabilesinde corona virüs görüldü

Oyy masalllahhh prensese ay agirliklarida belli artik etlenecekler ele avuca sigacaklar yerimm yaa saglikla gelsin

Gunaydin kizceler ben 3 gundur keyifsizim baya migde acimasi agrisi enteresan bi haldeyim her gece doktora soruyorum karnim aciyo migdem aciyo dieumarim herkes giyidir cabucak gel nisan die bagirasim var

Kızlar serklaj olacağım için covid testi verdim bugün ayy ne zormuş beynime soktu sanki çubukları gözlerimden yaş aktı başım ağrıyor geldiğimden beri doğum öncesi de yapılacakmış
Bende yaptirdim midemi cok bulandirdi. Bogazima soktu cubugu kötü oldum kac saat bogazim agridi temiz cikar insallah 2 testinde canim.

evetttt ben habire erkek dogurdugum icin ahanda pipiiii net görünüyo koca pipili seyler ya

Gunaydin kizceler ben 3 gundur keyifsizim baya migde acimasi agrisi enteresan bi haldeyim her gece doktora soruyorum karnim aciyo migdem aciyo dieumarim herkes giyidir cabucak gel nisan die bagirasim var
Bendede var öyle tuhaf bisiler canim bide midem bulaniyo bulanmiyo arasi bisiler var kötü bir his. ay gelsin nisan ayi catir catir doguralim bebek dolsun buralar senlensin. ikinci cocukta farkli oluyormus kendimii cok sis hissediyorum 9 aylik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…