2021 Nisan Anneleri

Eser yenenlerin karisida ikinciye hamileymis ilk hamileligimden cok farkliydi bu kesin kiz dedik ama buda erkekmis dioartik oyuzden bu hamilelegimi farkli demiyorm ama kizim var bitane sabah aksam metehan die geziyor evde yavrum belki kiz olacak soyleme ole deyince aman anne saglikli olsunda diyo sonra yine baslio metehana sunuda alalim bunu da alalimBen sadece karnimi sevip cocugm kiz olsanda erkek olsanda anana duskun ol diye gizli gizli aklini cekiyorumKizim babaya cok duskun sanki brn dogurmadim onu

S Sns34 bende de var bu yaa midem ağrıyo özellikle geceleri, bulantı desen hep var, eskiden beridir mide sorunum var zaten ne ilaç verdi acaba ben de sorayım mide koruyucu gibi birşey mi?Bana doktor antibiyotik kullandığım zamanlar midem için pantpas veriyordu koruyucu ama hamilelikte kullanılır mı bilemyorum.

Ya kıyamam ona ben inşallah kızının gönlündeki olur canı gönülden söylüyorum bunu benim kızıma da soruyorduk kardeşin kız mı olsun erkek mi diye erkek olsun diyordu hep çünkü erkek çocuklarıyla daha güzel oynuyor çocuklar hissediyor belkide malum oluyor çok masumlar temizler çünkü kızların ortak özelliği sanırım hem babaya benzemeleri hem babaci olmaları. Bende babama çok düşkündüm hatta hatırlıyorum annemden kıskanırdm ergenlik döneminde falan ama sonra kızlar anneye daha düşkün oluyor benim en iyi arkadaşım sırdaşım annemdir mesela ilerde kızımda öyle olur diye düşünüyorum. Ama bu seferki de bana benzesin diye dua ediyorum

Çok teşekkür ederim cevabın için, çok geçmiş olsun, benim de kanamam hala azar azar devam ediyor, ben de bıraktım.İnşallah tamamen geçer

Size de cok gecmis olsun. Hamilelik cok guzel ama bu agrilar, tedirginlikler, iyiler mi acaba dusunceleri tadimizi kaciriyor maalesef

Migde koruyucu hic kullanamazsin dedi bana dogurana kadr yasak yeme icme kismina dikkat ederek sikayetlerini en aza indirmeye calis dedi ama eminim cok zorda kalinca illaki bi ilac vardir verilecek
Tek dilegim ilerde birbirilerine sımsiki bagli iki kardes olmalari biz ablam abim cok bagliyiz birbirimize insallah kizimda bebegimde ole olur bu hayatta kardesden daha kiymetli bisi yok anne babaya anlatamadigini kardesinle paylasiyosun
Size de cok gecmis olsun. Hamilelik cok guzel ama bu agrilar, tedirginlikler, iyiler mi acaba dusunceleri tadimizi kaciriyor maalesef
Valla ya inan hamilelik kolay gecse bir cok kez cocuk yapnistm anksiyete panik atak olan biri icin hamilelik daha da zor

Aynen canım kardeş gibisi yok. Benim riskli olmasına rağmen kızım tek kalmasın yarın bir gun biz olmayacağız, birbirlerine destek olacak iki kardeş olsunlar istedik çok şükür Rabbimde nasip etti inşallah birbirlerine bağlı olurlar. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben bebeği yani sertlik gibi hep göbek deliğinden aşağıda solda hissediyorum. Bu normal mi sizce bu bebeği yukarda hissetmemiz gerekmiyor mu artık

Ben normalde mideyle sorunu olan biri degilimdir. Nexium verdi doktorum.

Ben bebeği yani sertlik gibi hep göbek deliğinden aşağıda solda hissediyorum. Bu normal mi sizce bu bebeği yukarda hissetmemiz gerekmiyor mu artık
Benimde ayni canim bende ayni soruyu soruyorum vajinanin ustunde kemik var ya onun tam ustunde sislik hissediyorum bazen cok aciyo orasi sezeryan olmustum 6sene once dikislerime denk geliyo cocuk hep orda duruyo mayis da dusuk yaptim umarim bu da dusmez cok korkuyom

Kizlarda 105 le dogum yapdim 4 ay da verdim kilolari ben su icsem yariyor trioidle de alakali .. ne yesem yapisio bide ustune kabizlik derken gelsin kilolar
Ama saglik olsun tabi bebisler iyi olsun yeter❤
Evet tiroit insani mahvediyor bende bu kilolara tiroit yuzunden ciktim hayatimdaki en yuksek kilodayim ve kilolu hamile kaldim.Ins saglikli olsunlarda bir sekilde veririz ins.

Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Bir hafta önce kontrolde aşağıya baskı oluyor demistim doktora normal yukarı çıkmaya çalışıyor demişti ama hala böyle olunca merak ediyorum bende

Valla bende hep altta hissediyorm hatta dikis yerim cok kaşıniyor sertlik orda vajinada bicak gbi saplanan agri var dedim oda buyuyor bu agrilar normal kanama olmadikca dedi

Valla bende hep altta hissediyorm hatta dikis yerim cok kaşıniyor sertlik orda vajinada bicak gbi saplanan agri var dedim oda buyuyor bu agrilar normal kanama olmadikca dedi
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki sevindim normaliz demekki

İkinci gebeligimde hic takmicam rahat bi gebelik geciricem ilkinde cok cektim dedim ama ilkindekinden daha cok agrim sancim yorgunlugum oluyor hafta hafta sayiyorum pandemiden sebep kontrollerim de skntili oluyor devlet sira vermiyor ozeller cok kalabalik ikili test yaptirmadim mesela renkli ultrasona gitmek istiyorm ama hala devletten randevu alamadm napcam bilmiyorm dusuk psikolojimi bozdu ufacik bir sancida kan mi geldi parca mi geldi diye wc ye kosturuyorm
Umarim saglicakla dogururuz bebislerimizi

Insallah cnmAma hangi sehirde yasiyorsun neden randevu bulamiyorsun devlette yada ozel hastane sayisi mi kisitli ben hastaneye girmiyorum test olmadikca doktorumun ozel muaynanesi var hastanelrrden bagimsiz ama testler icin ozel hastaneyi tercih ediyorm devlet hastanesi cok kalabalik burdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…