2021 Nisan Anneleri

Benim kullandıklarım bunlar , iyotu neden verdi bilmiyorum ama mutlaka al dedi

Eklentiler

• 5DBFF796-8615-4EC7-8E06-F0AB7C776BBB.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 91B84909-2725-47C9-B487-8BD8B389CD8C.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 31
  • A91E2764-CB90-40CA-93B1-82E108C0A536.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 55754842-F3CC-4A33-8841-0219AFC7F04B.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 59913FFB-FAF1-45F5-9E02-D990B674CEC0.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 29
Neden bu kadar sey iciyosun sadece merak ettim
Valla bunları verdi bende kullanıyorum omega çok faydalı dedi iyot mutlaka kullanmalısın dedi kan ilacı şart zaten bana dvitamini herkese şart dedi ama folik neden bilmiyore ama bu doktorun bebeler 4500 kilo doğuyordu hep bunlardan mı ki ya ilk kızımda hiç bişi kullanmadım 3500 doğduydu

Folik asiti bırak canım diğerleri harika.ben normalde de omega kullanıyorum aynısını.bitti ama daha da almadım.
Bende kan yok o şart zatende eczacı bu omega çok iyi zaten dedi, iyot içinde birçok faydası var beyinsel fiziksel dedi zaten dvitamini türkiyede herkes kullanmalıymış

Şaşırdım doktorum bana sadece kan ilacı verdi 11 haftalikken 13 de gittiğimde kanın normal insanlarınkinden bile fazla kullanma dedi
Benim doktor zaten ilaca karşı bunlr takviyeymiş ama tüm gebeleri 4kilodan aşağı doğurmuyor bunlardanmı acaba dedim

Bende kan yok o şart zatende eczacı bu omega çok iyi zaten dedi, iyot içinde birçok faydası var beyinsel fiziksel dedi zaten dvitamini türkiyede herkes kullanmalıymış
Ben bu omepanın omepaq10 olanını kullanıyordum gebelik dışında kullanmanızı tavsiye ederim hücreleri yeniliyor benim hamile kalmamda çok faydası oldu.

Benim abim yengemle hep sakayla karisik kavga ederken bu cocuklarin yaramazligi uykusuzlugu senin andigin vitaminlerden deroda folikdir vitamindir cok alirdi hamileykenBen suan hic bir takviyeyi gormek istemiorm kanim iyi sukur yeter ikimizede vitaminide yemeklerden alsin ama d vitamini sart tabi onuda isterim bi ara

Kizlar lcw dan hamile tayti aldim cok begendim ben bide lcw dan esim ilk hamile olduumu ogrenince hamile kotu alip gelmis yeni giymeye basladm onudaoda cok rahat ben diger pantolonlarimi giyemiorm belim kalinlasmis
Hamile tayti kalin mi ince mi canim? Ben de internetten alacagim da taytin inceligini bilemedim.

Bende ağrı kesici bile bilmem hap tarzı içemiyorum korkarak on saatte içerim, gebelikte bu doktoruma çok güvendiğim için alıyorum dediğine göre ilaç değilmiş bunlar kan zaten baban gerekli de diğerleri vitamin değilmiş öyle dedi hadi bakalım yoksa büyük kızımda saçma sapan vitaminler vermişti başka doktordu içememiştim midem bulanmıştı

Hamile tayti kalin mi ince mi canim? Ben de internetten alacagim da taytin inceligini bilemedim.
Ne cok ince nede cok kalin yani ben begendim dokusunu ama iki cesit vardi gorerek dokunarak almak daha iyi sanki ben hic internetten bisi alamiorm kiyafet anlaminda Benim de migdeme dokunuyor iki kez aldim biraktm gidisata gore gercekten ihtiyac var kullan derse 6.ayda falan icmeye baslarim

Bence erken değil canım eşim benim bütün pantolonlarımı kaldırdı sıkıyor diye kendime 3 4 tane aldım evde giymek için de hamile taytı aldım çok rahat gerçekten

Bence erken değil canım eşim benim bütün pantolonlarımı kaldırdı sıkıyor diye kendime 3 4 tane aldım evde giymek için de hamile taytı aldım çok rahat gerçekten
Karın şişmese bile bebeğe baskı olmaması için hamile kıyafetlerine geçiş yapmanın zamanı geldi galiba Bebeğin cinsiyeti kesinleşince ona alışveriş yaparım diyodum ama ondan önce kendime yapmam gerek hamile taytı kalın mı canım kışın kazakla falan giyilebilir mi

Bana diyin hele ayın 12 sinde gittim en son bidaha nezaman gidey
Yani yazlık değil canım taytlar kışın giyilir ama öyle yünlü çok kalın değil orta standartlarda birşey. Tabi giymek lazım bebeğe giden kan akışını yavaşlatırmış dar kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…