2021 Nisan Anneleri

Bazen kocalarimiz bizden daha hevesli oluyorlar kendi hevesimizden onları fark edemiyoruz bazen
Çok hevesli ya masallah diyimde evde kanguru takip gezmeler bebek arabasi aldı geldi onunla oynamalar flan inşallah sonrada böyle olursa az rahat ederim bari dünde çocuğu kıpırdanmaya çalışıyo saklaniyo cööö yapio karnıma nasıl guldum yaa dedm napıosun sen belki korkarsa kıpırdar diye yapıom diyo adamın içinden acaip biri çıktı

Canim sen nasil oldun?
Benim enfeksiyonum hala var maalesef ama bugün çıkacağım çok daraldım 5 gündür hastanedeyim doktor evden antibiyotiğe devam edecek bu kadar antibiyotik nasıl olacak bilmiyorum çok üzülüyorum birde doktor hergün bakıyor hastanede ve hergün kafa üstü duruyor yani doğum pozisyonu dediğimiz pozisyonda bu normal bir durum mu acaba her defasında böyle 5 gündür

Aslında 12 normal ama sürekli düşük tansiyona alışmışsın canım baş ağrısı yapar kesinlikle. Bende hep 13 14 lere alışığım 10 düşse bayılacak gibi olurum vücut alışıyor sürekli aynı ölçülerde olunca bu durumlarda limonlu su içebilirsin işe yarıyor

Adam Sevinçten bulutların üstünde yaşıyor demek ki sende çok defa kayıp yaşadım bizimde tüp bebek olunca bizimki de öyle allahım diyorum sen nasip et sevinçlerini yarıda bırakma inşallah hoşuma gitmiyor değil bu halleri

Benimkide tepetaklatti daha cok erken minik olduklari icin sıkıntı olmaz insallah daha o kadar dogum olacak kadar baskı yapmazlae merak etme

Benimkide tepetaklatti daha cok erken minik olduklari icin sıkıntı olmaz insallah daha o kadar dogum olacak kadar baskı yapmazlae merak etme
Sağol kuzum 5 gündür doktor odada gelip bakıyor hep aynı pozisyonda olunca korkuyorum daha çok erken zaten çok küçük dedim acaba bir sorun mu var hep hareketliydi normalde doğurana kadar bitmez bizim derdimiz

Amin canim aldigin hic bi antibiyotik icin kendini uzme suan hersey doktorlarin kontrolunde oluyor birde cok ama cok su icmeye calis yuruyus de enfeksiyonu engelliyormus aklinda olsn

Amin canim aldigin hic bi antibiyotik icin kendini uzme suan hersey doktorlarin kontrolunde oluyor birde cok ama cok su icmeye calis yuruyus de enfeksiyonu engelliyormus aklinda olsn
Yaaa kanamam olduğu için çok hareketli değildim yattım bir süre artık yürüyüş yapayım ozaman. Evet kuzum su çok önemli ama inanılmaz tiksiniyorum sudan kusuyorum günde 1 lt en fazla inşallah kendimi zorlayabilirim

Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mı bebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil

Yaaaaa. İnsan baştan belli eder . Allah heveslerimizi yarım bırakmasın T Tugba4444 dediği gibi bizim de tüp bebek bayadir istiyip bekleyince eşim baya hevesli istekli hayırlısıyla kucaklarımiza alalım inşallah
Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mı bebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil
Canım benim yaaa valla bende hep eksideydim çok şükür daha bir aydır iştahım normale döndü almaya başladım. Geçer seninde. Demir vitamin falan alıyor musun . Bana onlar iyi geldi açıkçası

Bende kum dokuyorum cnm 1.5 lt lik siseyi koyuyorm yanima gunluk nekadr tukettigimi takip ediorm 2 lt icebiliyorm en fazla ama su icerken şunu dusun bebekler nekadr su icersek okadr saglikli buyur ve kilo alirmis her bardakda bebegini buyuttugunu dusun

Bacim senin kilo almanla bebegin kilo almasinin alakasi yok hic uzulme enfeksiyondan alamamissindir artik toparlarsin

Peki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında
Ben 36 aldım 38 alsammi diyordum diğer aylarda kilo alırsam diye ama 36 bile bol oldu LCW den aldım.dugme fermuar yok esnek birşey ya dusmeyeceginden emin olarak karar verin

Eksi 3 kiloyum halen. Yiyemiyorum. Mide bulantim gecti ama tokluk hissim var ve reflu oldu
Ben de hep tok hissediyorum hiç acikmiyorum ,bulantım geçti ama çoğu şeyden tiksiniyorum. Şeker çıktı yani aslında çok zayıfım ama şimdi ona da dikkat ediyorum derken yiyebilecegim kısıtlı şeyleri ağzıma yıkmaya çalışıyorum tüm gün

Tüp bebek doktorumun verdiği multivitamin ve omega10 vardı cumartesi bitiyor Demir’e başlicam canım sonra inşallah benim de düzelir eski iştahımı çok özledim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…