2021 Nisan Anneleri

Valla ben cok oldu hamile pantolona geceli canim

Ya benim karnımı görsen 8aylık mı dersin fırtladı direk doktorda büyümüşsünüz dedi Doğuma yuvarlanarak gidicem sanırım

Kendi bedenini al nerden kilo aldigin çok önemli ebn 40 aldim geniş oldu 38 tam olurmustu

valla kasım 1 e kadar cunki kendimi aurintiliya şartlarım aralıkta oda yani pek merak edecek bisey kalmadi
Kendine 4 hafta sinirlamasi getir bence doktordan öyle al randevulari. artik kipir kipirlar zaten arada gidip nasil büyümüs sagliklari nasil ögrensek yeter galiba sanirsam öyleyse eve usg alalimmmmmmm renklisindennnnn

Kizlar lcw dan hamile tayti aldim cok begendim ben bide lcw dan esim ilk hamile olduumu ogrenince hamile kotu alip gelmis yeni giymeye basladm onudaoda cok rahat ben diger pantolonlarimi giyemiorm belim kalinlasmis
Ben 2 aylik hamileyken gazmi yoksa rahim kendine yermi aciyordu bilmiyorum karnim 5 aylik gibi sisti ve halada ayni o yüzden ilk hamileligimden kalma hamilelikleri giydim hemen. Simdide bebek büyüdü zaten hamilelik giyilmesi lazim.

Günaydın kizlar yine gece başlayan ve sabaha kadar geçmeyen baş ağrısı ile başladım güne. Tansiyonum yükseliyor . Hayatımda 8-9 u geçmeyen tansiyon 12 olunca bana baya ağır geliyor . Hayırlısıyla bir an evvel doguraydim yaa

Bende hep dusukle gezerim 12 oldu die öluyorum sandm ortaligi inlettim meger psikolojikmishastanede hemsire olcup tansiyonunuz da iyi masallah dedi esim kac cikti dedi 12 deyince ben de hemen atladm kendimi iyi hissediyorm die esim dio dun gce anami aglattin evde öluyorum die bidaha tansiyonuna bakmicaksin dedi ogun bugundur bakmiorm cesaret edemiorm bakmaya

Yaaa işte hep düşük tansiyonu olanlar 12 olunca bile çok etkileniyor . Maalesef bende de durum aynı . Benim normalim 9-6 8-6 falandır 12 olunca manyak oldum neyseki limon içtim geçti

Gunaydin kizlar. Ya benim gobegim indi, kucucuk. Esim diyor bebek nerde. Anlamadim hic hamile gibi degilim ki 16.haftadayim.

Kuzum.normal.doktoea gidiyorsun diyrpsunki ben ayrıntılı ultrason yaptıracam yazı yazıyor ve direkt sana diyor radyolojiden gün al. Radyolojide hemen veriyorlar zatne simdi git istediğin zaman saat veriyor
Normalde şehir hastanesine hiç gitmemiş olsanda ayrintili icin gun veriyorlar mi

Yaaa işte hep düşük tansiyonu olanlar 12 olunca bile çok etkileniyor . Maalesef bende de durum aynı . Benim normalim 9-6 8-6 falandır 12 olunca manyak oldum neyseki limon içtim geçti
Benim doktorda sasiriyo dusuk tansoyona nasil duruosun die ama bende en iyi 10/6 da rahat ediorm miss
Gunaydin kizlar. Ya benim gobegim indi, kucucuk. Esim diyor bebek nerde. Anlamadim hic hamile gibi degilim ki 16.haftadayim.
Valla bi avuc cikiyor ama aksamlari sabah kalkiyorum dumduz

Guunaydiiinn dün çok guldum yaa size yazmam lazmbenm herif bankacı dün iş yerindeyken tombik tombik şarkısını mirildanirken yakalanmış farkındaysa deilmis nerden çıktıysa iş arkadaşları çok gülmüş oda sesli söylemeye başlamış kıyamam sanırım çok tatlıs bi baba olcak bu adam allahım nasip etsin bu sefer inşallah

Ben de geçen ay kotlarım sıkmaya başlayınca lcw den iki pantolon aldım. Bir tayt aldım bir de çok sık giymediğim iki kotumu şirketteki makinacı abilere tadilat yaptırıp hamile pantolonuna çevirttim :) Yeter onlar bana .

Gunaydn bacim canli ders var yoksa uyurdum

Günaydın Canimmm ben bulantidan uyanıyorum canlı derste vae

Valla geçen hemşire 12 ölçtü benimde hep 9 6 97 felan şok geçirdim ama normal hareket etmiyordum bünye alışık değil ya
Normalde şehir hastanesine hiç gitmemiş olsanda ayrintili icin gun veriyorlar mi
Ben hiç gitmemiştim muayene oldum ogun verdi

Bazen kocalarimiz bizden daha hevesli oluyorlar kendi hevesimizden onları fark edemiyoruz bazen

Bacim ben ilk kez dun aksam almadim bulanti ilacini cok sukur geciyor galiba benim insallah sende rahatlarsin biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…