- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Valla ben cok oldu hamile pantolona geceli canimKızlar hala normal pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile kıyafetlerine terfi ettiniz miben kotlarımı falan giymiyorum karnım çıkmadı ama baskı yapıyor gibi geliyor rahatsız ediyor. Pantolon tercihlerinizi merak ettim beli lastikli pantolonlar için erken mi daha ?
Ya benim karnımı görsen 8aylık mı dersin fırtladı direkKarın şişmese bile bebeğe baskı olmaması için hamile kıyafetlerine geçiş yapmanın zamanı geldi galibaBebeğin cinsiyeti kesinleşince ona alışveriş yaparım diyodum ama ondan önce kendime yapmam gerek hamile taytı kalın mı canım kışın kazakla falan giyilebilir mi
Kendine 4 hafta sinirlamasi getir bence doktordan öyle al randevulari. artik kipir kipirlar zaten arada gidip nasil büyümüs sagliklari nasil ögrensek yeter galiba sanirsam öyleyseKendi bedenini al nerden kilo aldigin çok önemli ebn 40 aldim geniş oldu 38 tam olurmustu
valla kasım 1 e kadar cunki kendimi aurintiliya şartlarım aralıkta oda yani pek merak edecek bisey kalmadi
Ben 2 aylik hamileyken gazmi yoksa rahim kendine yermi aciyordu bilmiyorum karnim 5 aylik gibi sisti ve halada ayni o yüzden ilk hamileligimden kalma hamilelikleri giydim hemen. Simdide bebek büyüdü zaten hamilelik giyilmesi lazim.Kizlar lcw dan hamile tayti aldim cok begendim ben bide lcw dan esim ilk hamile olduumu ogrenince hamile kotu alip gelmis yeni giymeye basladm onudaoda cok rahat ben diger pantolonlarimi giyemiorm belim kalinlasmis
Günaydınnn bende işe kalkıyorum hergün gitmek yormaya başladı kasım başı 2 hafta izne çıkıcam 4 gözle beklemedeyimBenim göbek indi günaydın kızlar akşam 11 de yatıp sabah 6da uyaniyorum
Gunaydn bacim canli ders var yoksa uyurdumBenim göbek indi günaydın kızlar akşam 11 de yatıp sabah 6da uyaniyorum
Bende hep dusukle gezerim 12 oldu die öluyorum sandm ortaligi inlettim meger psikolojikmisGünaydın kizlaryine gece başlayan ve sabaha kadar geçmeyen baş ağrısı ile başladım güne. Tansiyonum yükseliyor . Hayatımda 8-9 u geçmeyen tansiyon 12 olunca bana baya ağır geliyor . Hayırlısıyla bir an evvel doguraydim yaa
YaaaBende hep dusukle gezerim 12 oldu die öluyorum sandm ortaligi inlettim meger psikolojikmishastanede hemsire olcup tansiyonunuz da iyi masallah dedi esim kac cikti dedi 12 deyince ben de hemen atladm kendimi iyi hissediyorm die esim dio dun gce anami aglattin evde öluyorum die bidaha tansiyonuna bakmicaksin dedi ogun bugundur bakmiorm cesaret edemiorm bakmaya
Normalde şehir hastanesine hiç gitmemiş olsanda ayrintili icin gun veriyorlar miKuzum.normal.doktoea gidiyorsun diyrpsunki ben ayrıntılı ultrason yaptıracam yazı yazıyor ve direkt sana diyor radyolojiden gün al. Radyolojide hemen veriyorlar zatne simdi git istediğin zaman saat veriyor
Benim doktorda sasiriyo dusuk tansoyona nasil duruosun die ama bende en iyi 10/6 da rahat ediorm missYaaaişte hep düşük tansiyonu olanlar 12 olunca bile çok etkileniyor . Maalesef bende de durum aynı . Benim normalim 9-6 8-6 falandır 12 olunca manyak oldum neyseki limon içtim geçti
Valla bi avuc cikiyor ama aksamlariGunaydin kizlar. Ya benim gobegim indi, kucucuk. Esim diyor bebek nerde. Anlamadim hic hamile gibi degilim ki 16.haftadayim.
Ben de geçen ay kotlarım sıkmaya başlayınca lcw den iki pantolon aldım. Bir tayt aldım bir de çok sık giymediğim iki kotumu şirketteki makinacı abilere tadilat yaptırıp hamile pantolonuna çevirttim :) Yeter onlar bana .Kızlar hala normal pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile kıyafetlerine terfi ettiniz miben kotlarımı falan giymiyorum karnım çıkmadı ama baskı yapıyor gibi geliyor rahatsız ediyor. Pantolon tercihlerinizi merak ettim beli lastikli pantolonlar için erken mi daha ?
Gunaydn bacim canli ders var yoksa uyurdum
Valla geçen hemşire 12 ölçtü benimde hep 9 6 97 felan şok geçirdim ama normal hareket etmiyordum bünye alışık değil yaYaaaişte hep düşük tansiyonu olanlar 12 olunca bile çok etkileniyor . Maalesef bende de durum aynı . Benim normalim 9-6 8-6 falandır 12 olunca manyak oldum neyseki limon içtim geçti
Ben hiç gitmemiştim muayene oldum ogun verdiNormalde şehir hastanesine hiç gitmemiş olsanda ayrintili icin gun veriyorlar mi
Guunaydiiinndün çok guldum yaa size yazmam lazm benm herif bankacı dün iş yerindeyken tombik tombik şarkısını mirildanirken yakalanmış farkındaysa deilmis nerden çıktıysa iş arkadaşları çok gülmüş oda sesli söylemeye başlamış kıyamam sanırım çok tatlıs bi baba olcak bu adam allahım nasip etsin bu sefer inşallah
Bacim ben ilk kez dun aksam almadim bulanti ilacini cok sukur geciyor galiba benim insallah sende rahatlarsin biran onceGünaydın Canimmm ben bulantidan uyanıyorum canlı derste vae
Valla geçen hemşire 12 ölçtü benimde hep 9 6 97 felan şok geçirdim ama normal hareket etmiyordum bünye alışık değil ya
Ben hiç gitmemiştim muayene oldum ogun verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?