2021 Nisan Anneleri

Kuzum.normal.doktoea gidiyorsun diyrpsunki ben ayrıntılı ultrason yaptıracam yazı yazıyor ve direkt sana diyor radyolojiden gün al. Radyolojide hemen veriyorlar zatne simdi git istediğin zaman saat veriyor
Sağol canım ben de öyle yapayım madem.. Doktorum özelde benim Kanuni sultan süleyman hastanesine gidebilirsin demişti. Özelden de birkaç dr ismi verdi. Özellerin en uygunu 550 tl 900 de var onlara vereceğim para ile çocuğa birşey alırım diyorum.

Inanirmisin ben 2011 2012de zeytinburnu semihasakire gidiyordum evimin yaniyd8 ve devletteki 10 tane resmi ayrintiliyi ozele giden arkadaşlarım alamamıştı. Kesinlikle okadar 1 resim dahi verse 10 tanede verse tecrübe tecrübe derim . Devlet tamam üstün köRu bakıyor sanıyoruz ama onlara günde kaç hasta geliyor ve artik çok normal . ALLAHA şükür.maddi durumumda hiç sıkıntım yok ama yinede devlet herzaman bir adım öndedir.

Kızlar bir şey soracağım size ya cinsel hayatı devam edip de şu sıralar isteksizlik vs gibi problemler yaşayanlar var mı? Daha önceki hamileliklerinizde falan oldu mu?
Hormonlardan herhalde bende bir libido artışı var Aksi gibi eşim de korkuyor bebeğe bir şey olursa diye adama internetten yazı okutmaktan bi hal oldum bi sıkıntı olmaz diye

Hormonlardan herhalde bende bir libido artışı var Aksi gibi eşim de korkuyor bebeğe bir şey olursa diye adama internetten yazı okutmaktan bi hal oldum bi sıkıntı olmaz diye
Ya genelde ilk üç ay isteksizlik olurmuş ben de tam tersi oldu, bu durum hiç hoşuma gitmiyor.ilk defa hayatımda böyle bi durum yaşıyorum. Doktor yasaklamadığı sürece zararı yok, faydası varmış

Ya genelde ilk üç ay isteksizlik olurmuş ben de tam tersi oldu, bu durum hiç hoşuma gitmiyor.ilk defa hayatımda böyle bi durum yaşıyorum. Doktor yasaklamadığı sürece zararı yok, faydası varmış
Ben de eşimin içi rahatlasın diye doktoruma sordum hiçbir sıkıntısının olmayacağını söyledi hatta bu forumda okuduğuma göre düzenli ilişki doğumu bile kolaylaştırabiliyormuş

Ayy masallah.. Ne kadar yakisikli guzel gozlu bir kuzu bu annesi Allah bagislasin..
sagol canim benim valla oglum konusunda hic mütevazi olamayacam teyzesi gercekten öyle büyüdükce daha karizma oluyo basimi derde sokacak cok sagol kuzum Allah hepimizin evladini kötülüklerden korusun bahtlarida tahtlarida güzel olsun

Güzel yüzlü minik fotoğrafları gelmeye başlamış görünce gözlerim doldu benimkini görsem kesin ağlarım ah bu hormonlar

Bugün sabah beri kusuyorum ya niye böyle oldu birden perişan oldum.
aa sende simdiye kadar yoktu böyle birsey benim ilk hamiileligimde böyle olmustu 3 aydan sonra bi bulanti gelmisti kisa sürmüstü insallah seninde öyledir

Kızlar hala normal pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile kıyafetlerine terfi ettiniz mi ben kotlarımı falan giymiyorum karnım çıkmadı ama baskı yapıyor gibi geliyor rahatsız ediyor. Pantolon tercihlerinizi merak ettim beli lastikli pantolonlar için erken mi daha ?

Ben bir aydır hamile kot pantolonu aldım onu giyiyorum. Çok rahat baskı hissettiğimde baslamstm şimdi karnım var zaten

Ben bir aydır hamile kot pantolonu aldım onu giyiyorum. Çok rahat baskı hissettiğimde baslamstm şimdi karnım var zaten
Benim karnım yok gibi ama yine de normal kotlarımı giymek istemiyorum hamile kotu edineyim ben de bari elbet karın çıkacak nasılsa

Ben hamileliikleri giyiyorum canim karnim cok sis baski yapiyor normal giyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…