2021 Nisan Anneleri

Ben hamileliikleri giyiyorum canim karnim cok sis baski yapiyor normal giyemiyorum
Peki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında

Ben hamile pantolonu aldim hemde 36 oldu ama 38 aldim iyice buyucek sonucta. Bende baski yapiyo diye korktum hepsi dardi ondan simdi biyere gittigimde onu kullaniyorum rahat oluyo

Beni 4 haftada bir çağırıyor doktor.Çat kapı gidemiyosun burada.bir sonraki randevum kasım 12
Aydan aya randevuları hiç sevmiyorum benim de 30 eylüldü en son 27 ekime verdi randevu bekle bekle bi hal oldum iyi haberler aldığımız sevinçle çıktığımız kontroller olsun inşallah da biz varsın bekleyelim

Peki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında
kendi bedenin olmuyor malesef ben S iken suan M oldum mesela Smol dar geliyo artik

Yaaa benim de pantolonlarımin hiç birisi olmuyor beli lastikli olanlardan giyiyorum şimdilik ama hamile pantolonu almak niyetindeyim bugünlerde araştırma içindeyim

Ben 22.haftaya denk getirmek istiyorum detaylida en iyi olcuyu 22 haftada aliyormus doktorlar henuz o haftalara cok oldugu icin konusmadik daha doktorla 3 lu ve 4 lu testi konustuk gerek olmadigini soyledi bende istemiodum zaten onlari yaptirmiycam
22.hafta mı iyidir diyorsun cnm ya ne ölçüsü o anlayamadım, bebenin doktorum da 20.hafta ille 24aradında ayrıntılı için bir profa yönlendirdi 24.hafta kontrolünde görüşürüz 20de profda kontrolün dedi yani 4.ay değil 5.ayda görüşcekmişiz resmen aydan aya bebemi görüyorum, bide üç takviye verdi 230tl tuttu ya ben hala folik asite devam ettiriyor sizce normal mi

Kendi bedenini al nerden kilo aldigin çok önemli ebn 40 aldim geniş oldu 38 tam olurmustu
nekadar dayanabilirsin?
valla kasım 1 e kadar cunki kendimi aurintiliya şartlarım aralıkta oda yani pek merak edecek bisey kalmadi

Folik asiti biraktirdi bana takviyeleride almiyorm suan beslenmeme ozen gosteriorm migdemi agritio demir ilaci vitaminler falan doktorda cok da zorlama kendini dedi kizim da hic bisi kullanmadim ceviz yumurta peynir balik duzenli tukettim cok sukur saglikli gayet.onun disinda ben 22.haftadaki olcumlerin daha dogru oldugunu duydum o haftada gitmek istiorm ayrintiliya ve aydan aya kontroller oluo

İyi akşamlar bugün ikili sonucumu göstermeye gittim çok şükür sorun yok. Dr a rica ettim cinsiyete bir daha bakar mısınız diye ben hatırlıyorum baya netti dedi ama baktı sağolsun bu sefer ben de gördüm Allah’ın izniyle erkek bakalım 16 diye ısrar Eden dr umda onaylarsa aileye söyledik artık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…