Peki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarındaBen hamileliikleri giyiyorum canim karnim cok sis baski yapiyor normal giyemiyorum
Canım kendi bedenini al bence.ilerleyen zamanda bir beden büyüğe geçersin kilo alırsan.Peki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında
Hemde nasıl çok şükürOoo baya inatçıymış hemde sağlıklı olsunlar da bize en büyük nimet
Ben hamile pantolonu aldim hemde 36 oldu ama 38 aldim iyice buyucek sonucta. Bende baski yapiyo diye korktum hepsi dardi ondan simdi biyere gittigimde onu kullaniyorum rahat oluyoKızlar hala normal pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile kıyafetlerine terfi ettiniz miben kotlarımı falan giymiyorum karnım çıkmadı ama baskı yapıyor gibi geliyor rahatsız ediyor. Pantolon tercihlerinizi merak ettim beli lastikli pantolonlar için erken mi daha ?
Hemen edineyim ben de bebeğe baskı olmasın yazıkBen hamile pantolonu aldim hemde 36 oldu ama 38 aldim iyice buyucek sonucta. Bende baski yapiyo diye korktum hepsi dardi ondan simdi biyere gittigimde onu kullaniyorum rahat oluyo
Beni 4 haftada bir çağırıyor doktor.Çat kapı gidemiyosun burada.bir sonraki randevum kasım 12Bana diyin hele ayın 12 sinde gittim en son bidaha nezaman gideyim
Aydan aya randevuları hiç sevmiyorumBeni 4 haftada bir çağırıyor doktor.Çat kapı gidemiyosun burada.bir sonraki randevum kasım 12
kendi bedenin olmuyor malesefPeki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında
nekadar dayanabilirsin?Bana diyin hele ayın 12 sinde gittim en son bidaha nezaman gideyim
aynen bencede denemeden alma. ben öyle yaptim 2 gün giydimYaainternetten alayım diyordum ama en iyisi deneyip almak olacak galiba
22.hafta mı iyidir diyorsun cnm ya ne ölçüsü o anlayamadım, bebenin doktorum da 20.hafta ille 24aradında ayrıntılı için bir profa yönlendirdi 24.hafta kontrolünde görüşürüz 20de profda kontrolün dedi yani 4.ay değil 5.ayda görüşcekmişiz resmen aydan aya bebemi görüyorum, bide üç takviye verdi 230tl tuttu ya ben hala folik asite devam ettiriyor sizce normal miBen 22.haftaya denk getirmek istiyorum detaylida en iyi olcuyu 22 haftada aliyormus doktorlar henuz o haftalara cok oldugu icin konusmadik daha doktorla 3 lu ve 4 lu testi konustuk gerek olmadigini soyledi bende istemiodum zaten onlari yaptirmiycam
Kendi bedenini al nerden kilo aldigin çok önemli ebn 40 aldim geniş oldu 38 tam olurmustuPeki bu hamile pantolonlarında kendi bedenimizi mi almak gerekiyor yoksa daha büyük bedenler mi bacaklar çok kalınlaşıyor mu hamileliğin ilerleyen zamanlarında
valla kasım 1 e kadar cunki kendimi aurintiliya şartlarım aralıkta oda yani pek merak edecek bisey kalmadinekadar dayanabilirsin?
Folik asiti biraktirdi bana takviyeleride almiyorm suan beslenmeme ozen gosteriorm migdemi agritio demir ilaci vitaminler falan doktorda cok da zorlama kendini dedi kizim da hic bisi kullanmadim ceviz yumurta peynir balik duzenli tukettim cok sukur saglikli gayet.onun disinda ben 22.haftadaki olcumlerin daha dogru oldugunu duydum o haftada gitmek istiorm ayrintiliya ve aydan aya kontroller oluo22.hafta mı iyidir diyorsun cnm ya ne ölçüsü o anlayamadım, bebenin doktorum da 20.hafta ille 24aradında ayrıntılı için bir profa yönlendirdi 24.hafta kontrolünde görüşürüz 20de profda kontrolün dedi yani 4.ay değil 5.ayda görüşcekmişiz resmen aydan aya bebemi görüyorum, bide üç takviye verdi 230tl tuttu ya ben hala folik asite devam ettiriyor sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?