Evet uzun kol giydimUzun kol mu giydiniz takimi
Bizimde tayinimiz var 4 sene sonra en azindan 3 yasina kadar yatacagi uygun besik alip gittigimiz yerdede oda yaparim diye dusunduk. Ama senin belli bariz bi sene oldugu icin kucuk bisey alsan yeter belki dolaba bile gerek kalmaz idare edip kendi evinde guzel guzel istedigin model neyse alirsinAz kaldı ben de ikna oluyorum
Yaa karar vermek çok güzel bişeybiz yaza ev almayı düşünüyoruz kısmetse o yüzden şimdi olduğum eve oda yapmak istemiyorum bir tek yatak yeterli olur benim için ama kendi evim olsaydı kurulu bir düzen için sizin gibi yapardım
Canım sezaryenli olunca zor olmadı mı yere yatıp kalkmak.Ben iki hafta boyunca kendim doğrulamadım bile.annem yataktan kaldırıyorduAnne yanı beşiğini ilk çocukta almamış olsaydım şuan almazdım benVar olduğundan kullanacağım. İlk çocukta bi anne yani birde odasına koymak için ikea nın hensvik beşiğini almıştım.
Anne yanında en fazla 4 ay yatabildi çünkü dönmeye başladı ve zaten uyanmaya bahane arayan oğlum dönüp kolunu kenarlar çarptıkça uyandı4 aydan sonra odasına geçirmeyi bırak, odasından beşiğini bile yatak odama getirip kullanamadım. Çünkü geceler 30-40 kere uyandığından kalk, beşikten al, emzir, beşiğe koy, 10 dk sonra tekrar kalk, beşikten al, emzir, beşiğe bırak Bel ağrısından ve uykusuzluktan mahvoldum...
Sonra yatak odasına yere bir yer minderi serdimUyandı, yere yat, emzir ve çoğu zaman emzirirken orda uyuyakal şeklinde geçti aylar Bazen aramızda yatardı, bir meme dışarda sabah kadar yanımda yatarken daha az uyanıyordum ve bana iyi geliyordu. Kocamı oturma odasına göndersem aslında hiç bu sorunlar olmayacaktı
Akıllandım, ikinci çocukta kocayı göndereceğim
Yani boşverin beşikleri, bi yer yatağı yada bi montessori yatağı alın emzirme bitene kadar koyun koyuna rahatça yatın bebişinizle
Tabi ki ben 6 aydan sonrası için anlattım kuzum.. yoksa sezeryan sonrası bende bi hafta yatıp kalkamadım annem bebeği kucağıma getirirdi emzirmek için, tuvalete bile annemle gittimCanım sezaryenli olunca zor olmadı mı yere yatıp kalkmak.Ben iki hafta boyunca kendim doğrulamadım bile.annem yataktan kaldırıyordu
İyiki anneler var ömürleri uzun olsun.Tabi ki ben 6 aydan sonrası için anlattım kuzum.. yoksa sezeryan sonrası bende bi hafta yatıp kalkamadım annem bebeği kucağıma getirirdi emzirmek için, tuvalete bile annemle gittim
Canım merhaba, sen de Hulusi hocanın hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam değilmi.Takibini başkentte mi yaptırıyorsun?Ben kizimda park yatak almıştım. Uzun sure kullandim. Sonda direk oda takim aldim. Simdi ikiz olunca bir park yatak daha alacağım. Yeterli olur sanirim
Kesinlikle canım, böyle çaresiz zamanda insan kıymetini daha çok anlıyor, aminİyiki anneler var ömürleri uzun olsun.
Yaa hep aslında eskilerin deyişlerBeta erken göbek çıkması meme ucu koyulaşması ve sakşn gebelik tatlı aşırı iştah sıfır kusma bulantı hepsi bende çöp olduerkek diyordu gören beni kızım oluyor
Aynen canım belki bir park yatak alırım bide ilk çocuğum zaten kısmet olursa diğerinde de kullanırım büyük birşey almak için erken. Dolap ihtiyacım hiç yok odanın birisi tamamen gardrop giyinme odası . Şimdilik düşünme aşamasındayim sizlerden fikir almak güzel oluyorBizimde tayinimiz var 4 sene sonra en azindan 3 yasina kadar yatacagi uygun besik alip gittigimiz yerdede oda yaparim diye dusunduk. Ama senin belli bariz bi sene oldugu icin kucuk bisey alsan yeter belki dolaba bile gerek kalmaz idare edip kendi evinde guzel guzel istedigin model neyse alirsin
Aynı ben16.haftadan gunaydınnn resmen 4 aylık olduk çok şükür ama bikacgundur yine kotu dusunceler geldi surekli bugun doktora gidicem cikinca guzel haberlerle donerim inaallah. Her doktora gittigimde bidaha kotu dusunmek yok diyorum ama etkisi kisa suruyo surekli egildim acaba bisey oldumu uzandim bisey oldumu sirtustu yattim bisey oldumu havasindayim son gunler. Allahim bize yardim etsin sag salim atlatalim ne diyim
Evet Hulusi hocanın hastasiydim canim. Yok malesef. Ben Ankarada değilim.Canım merhaba, sen de Hulusi hocanın hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam değilmi.Takibini başkentte mi yaptırıyorsun?
Ay valla beni. 12 13 gun falan surduAynı bendoktorun etkisi Max 3-4 gün
Aynen canım daha nelerden fikir alıcaz bura cok iyi oluyo gercektenAynen canım belki bir park yatak alırım bide ilk çocuğum zaten kısmet olursa diğerinde de kullanırım büyük birşey almak için erken. Dolap ihtiyacım hiç yok odanın birisi tamamen gardrop giyinme odası . Şimdilik düşünme aşamasındayim sizlerden fikir almak güzel oluyor
Normalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorumAyni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?