Belki yanilirim hani erken ya dio bideEee pipi isteee
Doktora deki söylemeyin hocam lütfen sünnet düğününde cinsiyetini ogrenirsiniz
Boşver yanılması düşüncesi bile kötü ondan nezaman isterse ozaman söylesin bende 20yi bekliyorum erkekte dese Kiz da inanmayacağım cunkiBelki yanilirim hani erken ya dio bide16 da derim diye diye yildirdi beni
Cybex CBX Hubble Anne Yanı Beşik bide bu var tamamen katlanıp çantasının içine giriyor buda aynı zamanda anne yatak yanı.Kizlar aslında ben de büyük bir beşik değil de portatif birşey arıyorum. Bizim ailelerimiz yakın mesafede haftasonlari yanlarına gidiyoruz giderken kolay taşınabilecek bir beşik arıyorum gören duyan bilen olursa fikirlere açığım
Canım sağlık olarak sorun yok şükür cinsiyetle alakasını çözemedim sadece betahcg değerine bakmıyorlarmış galiba bu teste göre cinsiyet tahmini içinCanim anladigim kadariyla guzel. Sıkıntı yok cuttofun altında diyo üstünde olsa riskli demk
Bebe daha napsın sana açmış göstermiş işte kocamanVallahi hic sorma .. ama o an rahim agzinda bir sorun filan yok dedi ya hic umrumda olmadi ..tabiki cok merak ediyorum ama kendi kendime de sorup duruyorum benim dr rahim azgini olcemedi iki kere erkek gibi dedi aceba onu da mj yanlis gordu .. bilemedimcarsamba bu resmi cektim ekrandan 13+1
El arabası siparişi verelim biz şimdiden 8 9da arabayla taşımamız gerekicek sanirim
Teşekkür ederimSnüzpod 3 Sallanan Anne Yanı Beşik şöyle bir anne yanı beşik var üst beşik kısmı çıkıyor ama arabaya sığarmı bilemedim, uzunluğu 1 metre.Evde kullanım için çok uygun beşik kısmı çıktığı için dışarı da gidebilir 6 aya kadar ama.
AA bu çok iyi işte . Ekran fotosu aldım listeme ekledim teşekkürlerCybex CBX Hubble Anne Yanı Beşik bide bu var tamamen katlanıp çantasının içine giriyor buda aynı zamanda anne yatak yanı.
Genetik hastalık riskleri düşük bu iyi birşey. fbhcg değerinin düşük olması da iyi diye duymuştum ama fbhcg değeri kız çocuklarda da yüksek çıkabiliyormuş öyle okumuştum.Yani seninki erkek olabilir ama kesinliği yok tabi.Kızlar hiç anlamdım ben bir hayli baktım ama anlama konusunda tık yok. Yani bazıları sadece betanın 50altı veya üstü diye yorumlamıyor. Benim teste göre cinsiyet tahmini nedir neye göre anlıyorsunuz
Masallah baya baya cikmis sizde gobisler...
Insallah cnm .. hayirli haberlerle gel insallahKızlar hastaneye gidiyorum hem idrar vericem hemde bebeğin ölçümünü alacak doktor hastaneye yattığım zaman bakmadı senin endişelendirmek istemiyorum dedi çok korktum inşallah bebeğin gelişimini etkilememiştir bu durum
Çeşit tüketmeye çalışsan yine mi olmuyor, tek porsiyon sebze yemeği mesela asla doyurmuyor yanında 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum, sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum. Ama eğer çorba, sebze/et yemeği pilav birkaç kaşık, salata ya da yoğurtla yiyince daha iyi hissediyorum acıkmam bir süre uzuyor. Bir süre sonra zaten kuruyemiş ya da meyve ile takviye yapıyorum. Ama bir gram kiloalmadim doktora dedim ben çocuğu besleyemiyorum galiba hic kilo almadim dedim ne güzel dedi, hala depolarını tüketiyor 4. aydan sonra başlayacak bebek yediklerinden almaya dedi.Canım tamda bu ağzım boş kalmicak ne midesi inan biktim Allahım gücüne gitmesin sürekli bisey yiyorum porsiyonlarimda super ama daha msadan kalkmadan acikiyorum
Valla ben dr un konusmasindan bir turlu emin olamiyorum ama benim adam kabullendi tabi erkegi ilk esyalarini bile almisBebe daha napsın sana açmış göstermiş işte kocaman
Kizimda da oyleydim koca gobekle dolasiyodum vallaMasallah baya baya cikmis sizde gobisler...
El arabası siparişi verelim biz şimdiden 8 9da arabayla taşımamız gerekicek sanirimmasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?