2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya ben normalde duygusal bi insan değilim ama hamilelikle birlikte aşırı duygusallaştım annemi özlüyom bekar hayatımı özlüyorum tv de gördüklerime ağlıyorum biri bi olay anlatıyo ağlayasım geliyo

Cybex CBX Hubble Anne Yanı Beşik bide bu var tamamen katlanıp çantasının içine giriyor buda aynı zamanda anne yatak yanı.

Canim anladigim kadariyla guzel. Sıkıntı yok cuttofun altında diyo üstünde olsa riskli demk
Canım sağlık olarak sorun yok şükür cinsiyetle alakasını çözemedim sadece betahcg değerine bakmıyorlarmış galiba bu teste göre cinsiyet tahmini için

Bebe daha napsın sana açmış göstermiş işte kocaman

Bakandın 6 tane foto verdi doktor ama ütü masası çekimi resmen hiç bisey anlasilmiyo yarın atom karıncada randevum var haftaya perinatologta ya cinsiyeti değiştirirse diye aklım cikiyo şuan

Teşekkür ederim çok aklımdaki gibi bir model diyemem açıkçası..çok teşekkürler

Kızlar hiç anlamdım ben bir hayli baktım ama anlama konusunda tık yok. Yani bazıları sadece betanın 50altı veya üstü diye yorumlamıyor. Benim teste göre cinsiyet tahmini nedir neye göre anlıyorsunuz
Genetik hastalık riskleri düşük bu iyi birşey. fbhcg değerinin düşük olması da iyi diye duymuştum ama fbhcg değeri kız çocuklarda da yüksek çıkabiliyormuş öyle okumuştum.Yani seninki erkek olabilir ama kesinliği yok tabi.

Insallah cnm .. hayirli haberlerle gel insallah

Canım tamda bu ağzım boş kalmicak ne midesi inan biktim Allahım gücüne gitmesin sürekli bisey yiyorum porsiyonlarimda super ama daha msadan kalkmadan acikiyorum
Çeşit tüketmeye çalışsan yine mi olmuyor, tek porsiyon sebze yemeği mesela asla doyurmuyor yanında 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum, sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum. Ama eğer çorba, sebze/et yemeği pilav birkaç kaşık, salata ya da yoğurtla yiyince daha iyi hissediyorum acıkmam bir süre uzuyor. Bir süre sonra zaten kuruyemiş ya da meyve ile takviye yapıyorum. Ama bir gram kiloalmadim doktora dedim ben çocuğu besleyemiyorum galiba hic kilo almadim dedim ne güzel dedi, hala depolarını tüketiyor 4. aydan sonra başlayacak bebek yediklerinden almaya dedi.

Bebe daha napsın sana açmış göstermiş işte kocaman
Valla ben dr un konusmasindan bir turlu emin olamiyorum ama benim adam kabullendi tabi erkegi ilk esyalarini bile almis insallah hevesi kursaginda kalmaz ..
Saglicakla gelsin butun yavrular gerisi bos.❤

Eklentiler

• 20201023_100320.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20201023_100338.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…