Hahaja ay komikte oluyomyş aslında sonradan gülüyo musun ben buna niye ağladım diyeMesela bn normaldede duygusalim baya çok fazlalaştı haberlerde çocukların öğretmenleri tayini çıkmış diye protesto yapıyorlar gördüm oturdum ağladım
Evet bende hamilelik bittikten sonra bir kere daha hamile kalirsam cok keyfi cikaricam ilkinde kafamda bir suru soru isareti huzursuzluk duygulsallik depresyon had safhadaydi.Evet canımmm geçici ama çok güzel şimdiden hamileliğimi özlicem gibi geliyo
Rabbim sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsim inşallahhhEvet bende hamilelik bittikten sonra bir kere daha hamile kalirsam cok keyfi cikaricam ilkinde kafamda bir suru soru isareti huzursuzluk duygulsallik depresyon had safhadaydi.
Bu hamileligimde de bulanti ve kusmalardan kendime gelemiyorum.
Bence.tadini cikarmaya calis.
Ayni ben.bit anormal oldum gecen komik birseye agladim.Yani cizgifilm tarzi birseydi aglancak hicbisi yoktuKızlar ya ben normalde duygusal bi insan değilim ama hamilelikle birlikte aşırı duygusallaştım annemi özlüyom bekar hayatımı özlüyorum tv de gördüklerime ağlıyorumbiri bi olay anlatıyo ağlayasım geliyo
Yatağımızın yanına koyduk aynı boydaydı yatakla kenarı açılıp aşağı yukarı inmiyor ama rahatlıkla alabilirsin içinden bebişi ben memnundum her yere de sığıyorBunlar nasil canim anne yani gibimi fiyatlari uygun genelde. Yukselme ayari varmi bizim yataga gore
Karnın biraz büyüyünce mecbur dönüyorsun zati ileride bazen gece uyanıp kendiliğinden falan döneceksin sistem ayarlıyor her şeyiArkadaşlar birşey sorucam ben uykumda sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ve baya bir süre öyle uyuyorum belliki. bunun bebek için zararı var mıdır bu haftalarda. Ne yapsam bunu bırakabilirim yaa bilemiyorum. Sırt uustu yatmak ileriki haftalarda iyi değil biliyorum da şimdi de etkiler mi bebegi acaba ?
Canım meraba ssnırım bizden kimsede yok genelde 2.5un alti normsl kabul ediliyodu sanirimiyi akşamlar arkadaşlar bende kısmetse 2021 Mayıs annesi olacağım sizlere bir sorum olacak bügün ikili test yaptırdım ense ölçümü 2.2 çıktı var mı benim gibi olan çok huzursuz oldum
Enabızda hamile olduğunuz yazıyor muTünaydııın kızlar
Grip aşısı için enabızdan kontrol ettiniz mi? Bilim kurulu Temmuz ayında hamilelere ücretsiz verilmeli diyordu, bakan da hamilelere olsun diyordu ama bi baktım düşük risk gözüktüğü için olamıyorum. Doktora mı yazdırmamız gerekiyor acaba?
Yatağımızın yanına koyduk aynı boydaydı yatakla kenarı açılıp aşağı yukarı inmiyor ama rahatlıkla alabilirsin içinden bebişi ben memnundum her yere de sığıyor
Bizde bunlardan bakmaya basladık 1 sene icin 1 bucuk 3 milyar vermeye gerek yok diye dusundum kraft falan bakıyodum normalde
Enabızda hamile olduğum gözükmüyor, hastalıklarım kısmında bi ilk muayene sonucu kesinleşmemiş gebelik yazıyor diğerleri boş ama sağlık bakanlığı sisteminde gözüküyor olması lazım ki geçen hafta aile hekimliğinden hemşire aradı, kilomu, bi sıkıntı olup olmadığını, gebeliğimin nasıl gittiğini falan sordu. En başından beri hiç aile hekimime gitmedim bu arada hep özelde muayene oldum. Sisteme düşüyor sanırım.Enabızda hamile olduğunuz yazıyor mu
Allah korusun.Benim ilk bebeğim benim de korkularım çok oldu oluyor hala tüp bebekle oldu çok uğraştık transfer zamanı ve öncesinde çok dua ettim birde başak sayanın yaratım meditasyonu videosu var youtube da hep onu dinledim gerçekten çok rahatlatıyor olumsuz düşünceleri kafandan attırıyor iyiye odaklanıyorsun, olmasını istediğin şeyin hayalini kurup hayatına çağırıyorsun.Şimdi bulantılardan pek yapamadım ama geçince yine başlıcam.Bende karnıma bakıp bakıp ya çocuğum ölürse diye ağlıyorum aşırı derecede de sinirliyim
Tatlı gebelik halleriiii :)Ağlarken düşünüyorum ben niye böyle şeylere ağlıyorum diyorum
Çok tatlı olduk benceAyni ben.bit anormal oldum gecen komik birseye agladim.Yani cizgifilm tarzi birseydi aglancak hicbisi yoktu
Ay ne guzel kiziniz kac yasinda?Kızlar selam. Bugün kontrolumuz vardi. Ikisi de erkek kesinleşti. Eşim kesin mi degisme ihtimali var mi dedi yok pi.p.leri gördüm degismez dediSağlıkla dogsunlar da önemli olan o. Bir kizim var zaten şükür.
Ya ben yerimSabah sabah size göbek atayım dedim ☺ sizin göbüsler nasıl, özellikle akşamları şu halinin 3 katı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?