Evet yanına tok bisiler yemeli maasallah güzel yiyorsun emin ol bebek çok sağlıklı beslenmiştir hiç yediklerimizle alakasi bir süre yok. Dengeli beslemiyorsun bende deneyeceğim sgaol canimÇeşit tüketmeye çalışsan yine mi olmuyor, tek porsiyon sebze yemeği mesela asla doyurmuyor yanında 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum, sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum. Ama eğer çorba, sebze/et yemeği pilav birkaç kaşık, salata ya da yoğurtla yiyince daha iyi hissediyorum acıkmam bir süre uzuyor. Bir süre sonra zaten kuruyemiş ya da meyve ile takviye yapıyorum. Ama bir gram kiloalmadim doktora dedim ben çocuğu besleyemiyorum galiba hic kilo almadim dedim ne güzel dedi, hala depolarını tüketiyor 4. aydan sonra başlayacak bebek yediklerinden almaya dedi.
Ben kızların ikisinde de beslenemedim kusmaktan icim çıkmıştı hele birde yemek yapamıyordum yapan da yoktu salça kokardı, soğan kokardı, buzdolabı kokardı çok fena 9 ay geçirdim ikisinde de. Ama bu bebekte kusma yok ama bulantim zorluyor bazı bazı. Ama çocuklar var Korona var diye, beslenmeye yükleniyorum, azıcık enerjim var onu yemek yapmaya harcıyorumEvet yanına tok bisiler yemeli maasallah güzel yiyorsun emin ol bebek çok sağlıklı beslenmiştir hiç yediklerimizle alakasi bir süre yok. Dengeli beslemiyorsun bende deneyeceğim sgaol canim
Ilk hamileliğinde 27 kg alan biri olarak galina yine gidiyor oraya dogru
Erkek erkek isteBen kızların ikisinde de beslenemedim kusmaktan icim çıkmıştı hele birde yemek yapamıyordum yapan da yoktu salça kokardı, soğan kokardı, buzdolabı kokardı çok fena 9 ay geçirdim ikisinde de. Ama bu bebekte kusma yok ama bulantim zorluyor bazı bazı. Ama çocuklar var Korona var diye, beslenmeye yükleniyorum, azıcık enerjim var onu yemek yapmaya harcıyorumdiğer işler eşimde, bulaşık, çamaşır, süpürge
Bazı günler hic halim olmuyor mecbur tek çorba yapabiliyorum öyle farkettim tek porsiyon yetmiyor hemen geri acıkıyorum bebekte isyan çıkarıyor yemek diye . Mesela salata limonlu zeytinyağlı mideme iyi geliyor ya da yoğurt. Ara öğünde salatalık doğuruyorum yoğurda bir dilimde ekmek alıyorum o da böyle rahatlatıyor. Yeşil ekşi elmada mide yanmasına falan iyi geliyor.
Ilk kızımda çok güzel karyola almıştım 2 sene sonra küçüğe hamile kalınca onu yine kullandım. E 8 yıl geçti ne beşik var ne bebek eşyası. Kapatmıştım o defterleriAnne yani hala bulamadım çok basit geliyir
Ayni benKızlar ya ben normalde duygusal bi insan değilim ama hamilelikle birlikte aşırı duygusallaştım annemi özlüyom bekar hayatımı özlüyorum tv de gördüklerime ağlıyorumbiri bi olay anlatıyo ağlayasım geliyo
Umarım canım inşallah öyledir henüz belli değil ama doktor kıza benzettiGenetik hastalık riskleri düşük bu iyi birşey. fbhcg değerinin düşük olması da iyi diye duymuştum ama fbhcg değeri kız çocuklarda da yüksek çıkabiliyormuş öyle okumuştum.Yani seninki erkek olabilir ama kesinliği yok tabi.
Sanırım 6 ay kadar kullanılıyor küçük oluyor çünküIlk kızımda çok güzel karyola almıştım 2 sene sonra küçüğe hamile kalınca onu yine kullandım. E 8 yıl geçti ne beşik var ne bebek eşyası. Kapatmıştım o defterlerişimdi ne yapicam diye düşünüp duruyorum. Yine beyaz karyola beşik alayım diyorum. Ama anne yani beşik o kadar çok güzel yorum tavsiye var ki acaba diyorum ama bu seferde ne süre kullanılacak o önemli. Yine beşik alacaksam hic gerek yok. Ben bir karyola bir de sallanma ayarlı ana kucağı salıncak türü birsey alırım ilk aşamada yeter diye düşünüyorum. Eskisi gibi ay şunu da alayım bunu da alayım modunda değilim. Bayagi olgunlasmisim ben
Teşekkürler canım, karar veremiyorum ya ne yapmalıyım diye. Vakit çok daha düşünmeye devamSanırım 6 ay kadar kullanılıyor küçük oluyor çünkü
Evet insanın kafası da karışıyor bebeğin büyüme süreleri de çok kısa anne yanı mi odasına normal beşik mi ben de karar veremedim 2 yaştan sonra zaten yatak alıncak montessori yatak alıp anne yanı beşik alıyım diye düşündüm busefer de beşikte nekadar yatcak dışarı biyere gittiğinde portatif daha mı iyi olur bilemedim.Bide hangisinde rahat eder hangisini kabullenir o da muammaTeşekkürler canım, karar veremiyorum ya ne yapmalıyım diye. Vakit çok daha düşünmeye devam
Şu anne yanı yataklar beni de çekiyor gündüz salona akşam yatak odasına taşımak kolay olur. Yoksa sabit bir beşik alıp bir de sallanan ana kucağı mi ? Yoksa sadece kolay taşınan bir beşik mi ?Offf ne Zormuş bu işler. Daha geçen günlerde acele etmiyor musunuz diye sormuştum burada. İnsan nasıl karar verecek ??
Iki kiz cocugu buyuttum, 60×100 olculu karyolada bile 4 aydan sonra donmeler basliyor yatagin ayak ucuna inmeler 90 derece donmeler oluyor, anne yani çok minik duruyor, onda kısa süre kullanacaksam ne gerek var, benim bebek karyola surguluydu, alt kademede kullanınca, tam kendi tarafıma koyuyordum bebek ağladığında gece parmakliklardantakip esiyordum kalkıp almak zor olmuyordu. Sanırım yine sevimli bir karyola alacağım kendimi ikna ettim size yazarkenEvet insanın kafası da karışıyor bebeğin büyüme süreleri de çok kısa anne yanı mi odasına normal beşik mi ben de karar veremedim 2 yaştan sonra zaten yatak alıncak montessori yatak alıp anne yanı beşik alıyım diye düşündüm busefer de beşikte nekadar yatcak dışarı biyere gittiğinde portatif daha mı iyi olur bilemedim.Bide hangisinde rahat eder hangisini kabullenir o da muamma
Ben şuna karar verdim bitane klaik sallanan cekmeceli besik alicam 3 4 yasina kadar kullanacagi o odasinda duracak. Bide anne yani besiklerden alicam oda bizim odamizda kalicak. Kendi odasinada besik dolap bide kanepe alicam sade bi oda yapicam beyazŞu anne yanı yataklar beni de çekiyor gündüz salona akşam yatak odasına taşımak kolay olur. Yoksa sabit bir beşik alıp bir de sallanan ana kucağı mi ? Yoksa sadece kolay taşınan bir beşik mi ?Offf ne Zormuş bu işler. Daha geçen günlerde acele etmiyor musunuz diye sormuştum burada. İnsan nasıl karar verecek ??
Az kaldı ben de ikna oluyorumIki kiz cocugu buyuttum, 60×100 olculu karyolada bile 4 aydan sonra donmeler basliyor yatagin ayak ucuna inmeler 90 derece donmeler oluyor, anne yani çok minik duruyor, onda kısa süre kullanacaksam ne gerek var, benim bebek karyola surguluydu, alt kademede kullanınca, tam kendi tarafıma koyuyordum bebek ağladığında gece parmakliklardantakip esiyordum kalkıp almak zor olmuyordu. Sanırım yine sevimli bir karyola alacağım kendimi ikna ettim size yazarken
Yaa karar vermek çok güzel bişeyBen şuna karar verdim bitane klaik sallanan cekmeceli besik alicam 3 4 yasina kadar kullanacagi o odasinda duracak. Bide anne yani besiklerden alicam oda bizim odamizda kalicak. Kendi odasinada besik dolap bide kanepe alicam sade bi oda yapicam beyaz
Pyramid Drawers Set of 5 Boxes bide lilgaea diye tasarım bebek mobilyaları yapan bir marka var böyle bir piramit çekmecesi var birkaç yerde gördüm çok beğenmiştim ama fiyatı görünce ben şok.Asla o paralar verilmez ama belki benzeri mobilyacıya yaptırılabilir.
Evet maalesef öyle.Buarada istanbulda aralıkta ve ocakta anne-bebek-çocuk fuarı var istanbuldaki akadaşlar gidip gezebilir fikir edinmek için birçok ürün ve marka aynı anda aynı yerde görülebilir.Ben ankaradayım ama iyi olursam ben bile gitmeyi düşünüyorum.o markanın beşikleri de çok güzel ya ama her şeyi çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?