Ben normalde de aşırı duygusal bi insanımdır neredeyse ağlamadığım gün geçmez şimdi artık daha da beterim durup durup eşime sen artık beni sevmiyorsun deyip ağlıyorumNormalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorum
Ayy çok zor durumBen normalde de aşırı duygusal bi insanımdır neredeyse ağlamadığım gün geçmez şimdi artık daha da beterim durup durup eşime sen artık beni sevmiyorsun deyip ağlıyorum
Kızım beni sürekli ağlarken yakalıyor, anne tv ye mi ağlıyorsun diyor, bozuntuya da vermek istemiyorum ama evet diyorum anne bunda aglancakne var diyor, kızlar ödev yaparlarken tek kalıyorum ağlıyorum, eşimle konuşamadım diye ağlıyorum, göğsümde süt görünce ağladım, bacaklarımı alamıyorum diye ağlıyorum. Gözümde yaş kalmadı çok alınganım ama bir o kadar da neşeliyim kızlar hep diyor anne çok gülüyorsun artik diyeNormalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorum
Al benden de o kadarŞu mutluluk hali bana da uğramadı piremsesler gibi hamilelik geçirenlere imreniyorum ruh halim yorgun vücudum yorgun kendimi salmışım iyice polar pijama candır modundayim. Geçermi ki acep?? Şu ağrılarım geçse mutluluk gelecek eminim..
Ay kiyamam ya bende ilk hamileligimde oyleydim.Kızlar ya ben normalde duygusal bi insan değilim ama hamilelikle birlikte aşırı duygusallaştım annemi özlüyom bekar hayatımı özlüyorum tv de gördüklerime ağlıyorumbiri bi olay anlatıyo ağlayasım geliyo
Salya sumuklerdir heraldeNormalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorum
Bunlar nasil canim anne yani gibimi fiyatlari uygun genelde. Yukselme ayari varmi bizim yataga goreBen de 200 tlye buna benzer bir şey aldım odamıza 8 ay yattı kızım kendi odasına da beşik almıştık sonra oraya geçirdik
Eki Görüntüle 2709529
Mesela bn normaldede duygusalim baya çok fazlalaştı haberlerde çocukların öğretmenleri tayini çıkmış diye protesto yapıyorlar gördüm oturdum ağladımNormalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorum
Bende yatiorm arada bu haftalarda sanmiyorm etkileneceginiArkadaşlar birşey sorucam ben uykumda sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ve baya bir süre öyle uyuyorum belliki. bunun bebek için zararı var mıdır bu haftalarda. Ne yapsam bunu bırakabilirim yaa bilemiyorum. Sırt uustu yatmak ileriki haftalarda iyi değil biliyorum da şimdi de etkiler mi bebegi acaba ?
Bende aynisini doktora sorucaktim unuttum ayni endise bendede var sola yatiyorum en iyisi solmus kan akisi icin ama sirt ustu kalkiyorum bazen yarim yuzustu yatiyorumArkadaşlar birşey sorucam ben uykumda sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ve baya bir süre öyle uyuyorum belliki. bunun bebek için zararı var mıdır bu haftalarda. Ne yapsam bunu bırakabilirim yaa bilemiyorum. Sırt uustu yatmak ileriki haftalarda iyi değil biliyorum da şimdi de etkiler mi bebegi acaba ?
Ya bende geçen hafta kırmızı oda izlerken çiftin bebekleri olmuyor, evlatlık alıyorlar falan ay bi ağladım bi ağladımKizlar bende cok duygusalim mesela annem geleyicek oluyor memlekttwn cok uzak hayir gelme virus cok fazlalasti seni tehlikeye atamam yollarda virus kaparsin diorm telefonu kapatip hemen agliyorm annemi ozledim diedizi sinema reklam azicik duygusallik varsa basliorm aglamaya
Onu izlemiorm hic genel anlamda duygusal sahnelerden kaciorm hangi dizi olursa olsnYa bende geçen hafta kırmızı oda izlerken çiftin bebekleri olmuyor, evlatlık alıyorlar falan ay bi ağladım bi ağladımbide annesi maganda kurşunuyla ölen çocuğu izlerken ağladım.. bu hafta izlemicem o yüzden bişey
Bizimkiler izliyoruz biz her akşam, en iyisi eskilerOnu izlemiorm hic genel anlamda duygusal sahnelerden kaciorm hangi dizi olursa olsn
Bende doksanlari izliorm tabletten cok mutlu edio onu izlemek esimle aa bu oyinda vardi su oyuncak falan gecmise gidiyorzBizimkiler izliyoruz biz her akşam, en iyisi eskiler
Yaaa kıyamaaammmKızım beni sürekli ağlarken yakalıyor, anne tv ye mi ağlıyorsun diyor, bozuntuya da vermek istemiyorum ama evet diyorum anne bunda aglancakne var diyor, kızlar ödev yaparlarken tek kalıyorum ağlıyorum, eşimle konuşamadım diye ağlıyorum, göğsümde süt görünce ağladım, bacaklarımı alamıyorum diye ağlıyorum. Gözümde yaş kalmadı çok alınganım ama bir o kadar da neşeliyim kızlar hep diyor anne çok gülüyorsun artik diyeyani or tam yok hormonlarım tar
adında Ele geçirildim
Evet canımmm geçici ama çok güzel şimdiden hamileliğimi özlicem gibi geliyoAy kiyamam ya bende ilk hamileligimde oyleydim.
Hatta annemde kaliyordum.
Ah ben nasil bir hata yaptim da hamile kaldim butun hayatim bitti diyordum.
Ama bu hamileligimde esime cok ihtiyac duyuyorum:)
Gecici duygular bunlar.
Öyleymiş valla biz hafif atlatıyozSalya sumuklerdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?