2021 Nisan Anneleri

Ben normalde de aşırı duygusal bi insanımdır neredeyse ağlamadığım gün geçmez şimdi artık daha da beterim durup durup eşime sen artık beni sevmiyorsun deyip ağlıyorum
Ayy çok zor durum ama insanın elinde olmuyo işte :) ben normalde değilim ama hormonlar beni bile duygusal yaptııı :)

Normalde de duygusal olanlar acaba napıyolardır merak ediyorum
Kızım beni sürekli ağlarken yakalıyor, anne tv ye mi ağlıyorsun diyor, bozuntuya da vermek istemiyorum ama evet diyorum anne bunda aglancakne var diyor, kızlar ödev yaparlarken tek kalıyorum ağlıyorum, eşimle konuşamadım diye ağlıyorum, göğsümde süt görünce ağladım, bacaklarımı alamıyorum diye ağlıyorum. Gözümde yaş kalmadı çok alınganım ama bir o kadar da neşeliyim kızlar hep diyor anne çok gülüyorsun artik diye yani or tam yok hormonlarım tar
adında Ele geçirildim

Ay kiyamam ya bende ilk hamileligimde oyleydim.
Hatta annemde kaliyordum.
Ah ben nasil bir hata yaptim da hamile kaldim butun hayatim bitti diyordum.
Ama bu hamileligimde esime cok ihtiyac duyuyorum:)
Gecici duygular bunlar.

Arkadaşlar birşey sorucam ben uykumda sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ve baya bir süre öyle uyuyorum belliki. bunun bebek için zararı var mıdır bu haftalarda. Ne yapsam bunu bırakabilirim yaa bilemiyorum. Sırt uustu yatmak ileriki haftalarda iyi değil biliyorum da şimdi de etkiler mi bebegi acaba ?

Kizlar bende cok duygusalim mesela annem geleyicek oluyor memlekttwn cok uzak hayir gelme virus cok fazlalasti seni tehlikeye atamam yollarda virus kaparsin diorm telefonu kapatip hemen agliyorm annemi ozledim diedizi sinema reklam azicik duygusallik varsa basliorm aglamaya

Bende yatiorm arada bu haftalarda sanmiyorm etkilenecegini

B
Bende aynisini doktora sorucaktim unuttum ayni endise bendede var sola yatiyorum en iyisi solmus kan akisi icin ama sirt ustu kalkiyorum bazen yarim yuzustu yatiyorum

Ya bende geçen hafta kırmızı oda izlerken çiftin bebekleri olmuyor, evlatlık alıyorlar falan ay bi ağladım bi ağladım bide annesi maganda kurşunuyla ölen çocuğu izlerken ağladım.. bu hafta izlemicem o yüzden bişey

Onu izlemiorm hic genel anlamda duygusal sahnelerden kaciorm hangi dizi olursa olsn

Yüz üstü ben de uyuyorum yaaa ama o göbek büyüdükçe geçer diye düşünüyorum da. Şu sırt üstüne çare bulmak lazım. Eşime diyorum uyandikca beni sağa sola çevir diye

Yaaa kıyamaaammm ben yine çok iyi durumdaymışım onu anladımmm

Ay kiyamam ya bende ilk hamileligimde oyleydim.
Hatta annemde kaliyordum.
Ah ben nasil bir hata yaptim da hamile kaldim butun hayatim bitti diyordum.
Ama bu hamileligimde esime cok ihtiyac duyuyorum:)
Gecici duygular bunlar.
Evet canımmm geçici ama çok güzel şimdiden hamileliğimi özlicem gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…