2021 Nisan Anneleri

Gunaydinlar...

Her sabah önce oğlumu sonra karnımı seviyorum. Çok keyifli çok şükür ya :))

Destek vitamin vs kullanıyor musunuz?

Gunaydinlar...

Gunaydin canim ben dvit demir bide omega kullaniyorum ama doktor omega kullanabilirsin demedi zaten kendi yazili kaynakta boyle bisey yok ama zararida yok dedi

Sabah sabah size göbek atayım dedim ☺ sizin göbüsler nasıl, özellikle akşamları şu halinin 3 katı oluyor
Erkek sanırım değil mi?Birşey dikkatimi çekti erkek olanlarda böyle sivri bi çıkıntı oluyor kız olanlarda daha yatay bi görüntü oluyor

Hahahahah akşama kesin çıkar ya da bir anda pıt diye büyür
Aynen yaa benimde 13 tü kontrol, asistan yeni randevu yazmayı unutmuş sorunca 17 ye ayarladi. Günler nasıl geçecek

Erkek sanırım değil mi?Birşey dikkatimi çekti erkek olanlarda böyle sivri bi çıkıntı oluyor kız olanlarda daha yatay bi görüntü oluyor
Aynen erkek, dediğin gibi kızımda daha yayvandı. Bu defa uçtan çıkıntılı enteresan yaa. Kayın validem ve annem bastan bu yüzden erkek olacak gibi demişlerdi.

Gunaydinlar...

Ben de bunları kullanıyorum canım, özellikle bu omegali vitamin karışımı iyi geldi bana

Eklentiler

• 16035257171273852828414581314210.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 63
Bunu ben çürüttüm iki kızım da da sipsivriydi karnım yanlarım hic kalınlaşmadi. Herkes erkek dedi kız doğurdum
O bence kişinin fiziğiyle kilosu genetik yatkınlığı ile ilgili.

Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?

Kizlar ben boyle bi besik istiyorum bide buna uygun beyaz bi dolap bide anne yanida aticam simdi ama bu besigin parmaklik olan yerleri cokmu genis bu bi sorun olurmu kullananlar belki fikir verir

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-24-11-28-38-840_com.android.chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2020-10-23-20-48-59-240_com.android.chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 62
Gunaydin canim ben dvit demir bide omega kullaniyorum ama doktor omega kullanabilirsin demedi zaten kendi yazili kaynakta boyle bisey yok ama zararida yok dedi
Benim eczacı kardeşim bebeğine hamileyken OMEGA kullandı. Maşallah maşallah alakası var mıdır bilmem ama çok zeki bir çocuk.

Ben oglumda su tekerlekli yataktan almistim ayrica 6 aydan sonra koltuk sekline gelen özelligi var emniyet kemerli cok rahat etmistim gündüz ben mutfaga falan nereye gitsem yanimdaydi. Gece kendi yatagimizin bir kösesine yer bebek rahat edecek sekilde yer hazirladim hep yanimda uyudu hic kendi yataginda uyumadi 2 yasinda ve hala bizimle. Bu ikinci bebege gene gündüzleri tekerlekli yatak gece ise oglumdan kalan yatagi bizim yatagin yanina koyacam.

Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?

Bende regenesis max kullanıyorum 15 gündür hergün içmeye çalışıyorum. Sorun olmaz herhalde gün atlayıncada.

Bende bunu kullaniyorm ama 3 gün falan aldm biraktm vitamin folik ne varsa migdem cok rahatsiz oluo birde baska bi topikde okudum icinde A vitamini olan vitamini kullanmamk gerekirmis bebek icn tehlikeliymis

Kan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…