Gunaydin canim ben dvit demir bide omega kullaniyorum ama doktor omega kullanabilirsin demedi zaten kendi yazili kaynakta boyle bisey yok ama zararida yok dediGunaydinlar...
Her sabah önce oğlumu sonra karnımı seviyorum. Çok keyifli çok şükür ya :))
Destek vitamin vs kullanıyor musunuz?
Erkek sanırım değil mi?Birşey dikkatimi çekti erkek olanlarda böyle sivri bi çıkıntı oluyor kız olanlarda daha yatay bi görüntü oluyorSabah sabah size göbek atayım dedim ☺ sizin göbüsler nasıl, özellikle akşamları şu halinin 3 katı oluyor
Hahahahah akşama kesin çıkar ya da bir anda pıt diye büyürYa ben yerimbenim avuç içi kadar ayva göbeğim var galiba hamile olmaktan vazgeçtim aksana kadar çıkarmı acaba
Ben 12su gittin kontrole hiç gitmemiş gibiyim ayın 9unda felan gidicem tam 1 ay tek korkum seninde deidign gibi bisey olmuş mudur
Aynen erkek, dediğin gibi kızımda daha yayvandı. Bu defa uçtan çıkıntılı enteresan yaa. Kayın validem ve annem bastan bu yüzden erkek olacak gibi demişlerdi.Erkek sanırım değil mi?Birşey dikkatimi çekti erkek olanlarda böyle sivri bi çıkıntı oluyor kız olanlarda daha yatay bi görüntü oluyor
Ben de bunları kullanıyorum canım, özellikle bu omegali vitamin karışımı iyi geldi banaGunaydinlar...
Her sabah önce oğlumu sonra karnımı seviyorum. Çok keyifli çok şükür ya :))
Destek vitamin vs kullanıyor musunuz?
Ferrumu ne zaman alıyorsunuz aç mı tok muBen de bunları kullanıyorum canım, özellikle bu omegali vitamin karışımı iyi geldi bana
Benimkinin cinsiyet belli değil ama ben de kızım olacağını böyle anladımAynen erkek, dediğin gibi kızımda daha yayvandı. Bu defa uçtan çıkıntılı enteresan yaa. Kayın validem ve annem bastan bu yüzden erkek olacak gibi demişlerdi.❤
Tok alıyorum sabahları. Diğerini akşam içiyorum iştah falan açarsa bari uyumuş olayım diyeFerrumu ne zaman alıyorsunuz aç mı tok mu
Oyyy maşaallahBenimkinin cinsiyet belli değil ama ben de kızım olacağını böyle anladım
Bunu ben çürüttüm iki kızım da da sipsivriydi karnım yanlarım hic kalınlaşmadi. Herkes erkek dedi kız doğurdumErkek sanırım değil mi?Birşey dikkatimi çekti erkek olanlarda böyle sivri bi çıkıntı oluyor kız olanlarda daha yatay bi görüntü oluyor
Benim eczacı kardeşim bebeğine hamileyken OMEGA kullandı. Maşallah maşallah alakası var mıdır bilmem ama çok zeki bir çocuk.Gunaydin canim ben dvit demir bide omega kullaniyorum ama doktor omega kullanabilirsin demedi zaten kendi yazili kaynakta boyle bisey yok ama zararida yok dedi
Ben de ondan kullanıyorum.. bir hafta filan oldu başlayalı.Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?
Ben oglumda su tekerlekli yataktan almistim ayrica 6 aydan sonra koltuk sekline gelen özelligi var emniyet kemerli cok rahat etmistim gündüz ben mutfaga falan nereye gitsem yanimdaydi. Gece kendi yatagimizin bir kösesine yer bebek rahat edecek sekilde yer hazirladim hep yanimda uyudu hic kendi yataginda uyumadi 2 yasinda ve hala bizimle. Bu ikinci bebege gene gündüzleri tekerlekli yatak gece ise oglumdan kalan yatagi bizim yatagin yanina koyacam.Şu anne yanı yataklar beni de çekiyor gündüz salona akşam yatak odasına taşımak kolay olur. Yoksa sabit bir beşik alıp bir de sallanan ana kucağı mi ? Yoksa sadece kolay taşınan bir beşik mi ?Offf ne Zormuş bu işler. Daha geçen günlerde acele etmiyor musunuz diye sormuştum burada. İnsan nasıl karar verecek ??
Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?
Bende bunu kullaniyorm ama 3 gün falan aldm biraktm vitamin folik ne varsa migdem cok rahatsiz oluo birde baska bi topikde okudum icinde A vitamini olan vitamini kullanmamk gerekirmis bebek icn tehlikeliymisBen de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?