Aynen canım dusme sıkışma olmaz heralde aklıma ilk gelen onlar oldu ama bu mantıklıParmaklık biraz geniş duruyor ama şöyle sünger yanlıklardan takınca sıkıntı olmaz sanırım Eki Görüntüle 2709998
Ne kullaniyosun canim clexanmi eger clexansa normal kadın doguma gidiyosun ve rapor cıkarıyolarKan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Aynen bir de uyanınca hemen ayağa kalkıyor odaya giriyorum şebeklik yapıcam diye kendini birden atıyor hep kenarlara çarpıyor sünger ler koruyorAynen canım dusme sıkışma olmaz heralde aklıma ilk gelen onlar oldu ama bu mantıklı
Haha minnos yaAynen bir de uyanınca hemen ayağa kalkıyor odaya giriyorum şebeklik yapıcam diye kendini birden atıyor hep kenarlara çarpıyor sünger ler koruyor
Clexan suan zor bulunuyor sanirim. Cogunlukla oksapar aliyorum. Onla aylik alma hakkin oluyo ya onu yapayim diyorum artik. Hastanelerde gerci bu kadar vaka artmisken nasil gidilir bilmiyorum. Ozelde de cikar mi acaba raporla.Ne kullaniyosun canim clexanmi eger clexansa normal kadın doguma gidiyosun ve rapor cıkarıyolar
Özeli bilmiyorum canım cift maske tak devlete git ellerini yıkadıktan sonra bisey olmaz doktorla konus benim hibor ben kalp damardab cıkarttirdim kadin dogumdan olmadi 1 yillik yaptirdim eczanedende bitince recete olmadan alabiliyorum pandemiden dolayi recete istemiyolar raporlu ilaclara eger kadin dogumdan yapmazlarsa kalp damar doktorundan kesin cikarClexan suan zor bulunuyor sanirim. Cogunlukla oksapar aliyorum. Onla aylik alma hakkin oluyo ya onu yapayim diyorum artik. Hastanelerde gerci bu kadar vaka artmisken nasil gidilir bilmiyorum. Ozelde de cikar mi acaba raporla.
Ben 9.haftaya kadar oksapar kullandım doktorum özelde iğne bittiğinde doktoru arıyordum yazıyordu bana mesaj geliyordu reçete şifresi onunla direkt eczaneden alıyordum.Rapor hiç çıkartmadım ama raporu her özel çıkartmayabilir ama özel üniversite hastanesinden çıkabilir.Clexan suan zor bulunuyor sanirim. Cogunlukla oksapar aliyorum. Onla aylik alma hakkin oluyo ya onu yapayim diyorum artik. Hastanelerde gerci bu kadar vaka artmisken nasil gidilir bilmiyorum. Ozelde de cikar mi acaba raporla.
Benim dimdik ve kocaman oldu bile hatta 13 de kıpırtılarını hissimde başlamıştı ama kızOyyy maşaallahkız bambaşka yaa. Seninki erkek çıkarsa bu teoriyide çürütmüş oluruz el birliği ile
Çok sade çok zevkli ben beğendim canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahKızlar bu lohusa takımıma büyük kızıma bu elbiseyi doğacak kızımada bu tulumu yaptıracağımhastanede fotoğraf çekimi istiyorum Rabbim nasip ederse
4 bucuk yaşında kızimAy ne guzel kiziniz kac yasinda?
Ben kullanıyorum canım. Her gün 1 tane alıyorum.Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?
Topiklerde her türlü bilgi kirliligi var. Benim doktorum da prof. ve peritonolog. Zararli bir yani olsa kesinlikle vermez canimBende bunu kullaniyorm ama 3 gün falan aldm biraktm vitamin folik ne varsa migdem cok rahatsiz oluo birde baska bi topikde okudum icinde A vitamini olan vitamini kullanmamk gerekirmis bebek icn tehlikeliymis
Canım ben buradaki Şişli Etfal’den kadın doğumcuya randevu aldım sonra durumumu anlattım her on günde sağlık ocağına gitmemin riskli olduğunu ücretli de alamayacağımı doğuma kadar da kullanmak zorunda olduğumu söyledim iki dakikada hallettiler şükürKan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Çıkıntı mı var oradaKızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymisbide sürpriz getirdim
Erkek miKızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymisbide sürpriz getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?