2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar dün serklajım yapıldı akşamda eve çıktım. Biraz sancım ve hafif kanamam var çok şükür bebeği de gördük çıkmadan önce gayet iyiydi. Dualarınıza benide katarsanız sevinirim bir an önce ağrılarım geçsin

Kizlar ben boyle bi besik istiyorum bide buna uygun beyaz bi dolap bide anne yanida aticam simdi ama bu besigin parmaklik olan yerleri cokmu genis bu bi sorun olurmu kullananlar belki fikir verir
Parmaklık biraz geniş duruyor ama şöyle sünger yanlıklardan takınca sıkıntı olmaz sanırım

Kan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Ne kullaniyosun canim clexanmi eger clexansa normal kadın doguma gidiyosun ve rapor cıkarıyolar

Aynen canım dusme sıkışma olmaz heralde aklıma ilk gelen onlar oldu ama bu mantıklı
Aynen bir de uyanınca hemen ayağa kalkıyor odaya giriyorum şebeklik yapıcam diye kendini birden atıyor hep kenarlara çarpıyor sünger ler koruyor

Ne kullaniyosun canim clexanmi eger clexansa normal kadın doguma gidiyosun ve rapor cıkarıyolar
Clexan suan zor bulunuyor sanirim. Cogunlukla oksapar aliyorum. Onla aylik alma hakkin oluyo ya onu yapayim diyorum artik. Hastanelerde gerci bu kadar vaka artmisken nasil gidilir bilmiyorum. Ozelde de cikar mi acaba raporla.

Clexan suan zor bulunuyor sanirim. Cogunlukla oksapar aliyorum. Onla aylik alma hakkin oluyo ya onu yapayim diyorum artik. Hastanelerde gerci bu kadar vaka artmisken nasil gidilir bilmiyorum. Ozelde de cikar mi acaba raporla.
Özeli bilmiyorum canım cift maske tak devlete git ellerini yıkadıktan sonra bisey olmaz doktorla konus benim hibor ben kalp damardab cıkarttirdim kadin dogumdan olmadi 1 yillik yaptirdim eczanedende bitince recete olmadan alabiliyorum pandemiden dolayi recete istemiyolar raporlu ilaclara eger kadin dogumdan yapmazlarsa kalp damar doktorundan kesin cikar

Ben 9.haftaya kadar oksapar kullandım doktorum özelde iğne bittiğinde doktoru arıyordum yazıyordu bana mesaj geliyordu reçete şifresi onunla direkt eczaneden alıyordum.Rapor hiç çıkartmadım ama raporu her özel çıkartmayabilir ama özel üniversite hastanesinden çıkabilir.

Oyyy maşaallah kız bambaşka yaa. Seninki erkek çıkarsa bu teoriyide çürütmüş oluruz el birliği ile
Benim dimdik ve kocaman oldu bile hatta 13 de kıpırtılarını hissimde başlamıştı ama kız gerçi bende herşey erkekti Tüm teorileri çürüten bi benim

Kızlar bu lohusa takımıma büyük kızıma bu elbiseyi doğacak kızımada bu tulumu yaptıracağım hastanede fotoğraf çekimi istiyorum Rabbim nasip ederse

Eklentiler

• 8902F079-F39F-43C2-B3D7-DF3916692F93.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
  • FEC74E81-A284-4192-B826-57F05BA97313.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 968C5B92-280F-4C5B-BA5D-72051D89AB3E.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 113
Bende bunu kullaniyorm ama 3 gün falan aldm biraktm vitamin folik ne varsa migdem cok rahatsiz oluo birde baska bi topikde okudum icinde A vitamini olan vitamini kullanmamk gerekirmis bebek icn tehlikeliymis
Topiklerde her türlü bilgi kirliligi var. Benim doktorum da prof. ve peritonolog. Zararli bir yani olsa kesinlikle vermez canim

Kan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Canım ben buradaki Şişli Etfal’den kadın doğumcuya randevu aldım sonra durumumu anlattım her on günde sağlık ocağına gitmemin riskli olduğunu ücretli de alamayacağımı doğuma kadar da kullanmak zorunda olduğumu söyledim iki dakikada hallettiler şükür

Çatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…