Çıkıntıdan geçmiş kocamandiÇıkıntı mı var orada
Kız demişlerdi sana değil mi canımÇıkıntıdan geçmiş kocamandiherif hala guluyo gevrek gevrek
Öyleymiş cnm hayallerimi yiktiErkek mi
Baya kiz yaa yüzde 100 demişti smdide yok erkek dedi değişmez dediKız demişlerdi sana değil mi canımerken haftalarda belli olmayabiliyor karıştırıyor bazen doktorlar hayırlı olsun oğluşun
Kendi bebeğimin cinsiyeti değişmiş gibi şaşırdım vallaBaya kiz yaa yüzde 100 demişti smdide yok erkek dedi değişmez dedi
Aaaa erkekKızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymisbide sürpriz getirdim
Ben lierac ve mustelanın çatlak öncesi yağını kullanıyorum.Doktorum 12. haftadan itibaren kullan demiştiÇatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?
Çok fena soklardayim inanmadım zaten dalga geciyo sandım hadi ordan falan dedm bak bak diye odaklayincaKendi bebeğimin cinsiyeti değişmiş gibi şaşırdım vallabaya şok olmuştur sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
Boşuna demiyorum detaylı ultrasonda doktor onaylamadıkca cinsiyete kesin gözüyle bakmam diyeÇok fena soklardayim inanmadım zaten dalga geciyo sandım hadi ordan falan dedm bak bak diye odaklayincaÇok şükür Sağlıklı o önemli olan tabii de hala şoktan çıkamadım yalan yok
Salı günü benim de kontrol var bakalım en son kız demişti ben de ya pipi görürsem diye düşünmeye başladımÇok fena soklardayim inanmadım zaten dalga geciyo sandım hadi ordan falan dedm bak bak diye odaklayincaÇok şükür Sağlıklı o önemli olan tabii de hala şoktan çıkamadım yalan yok
Bana da teyzem ben 6 aylıkken kız olduğunu öğrendim o zamana kadar hep erkek dediler dedi beni şüpheye düşürdü ben artık emin olamıyorumÖyleymiş cnm hayallerimi yikti
Bende alıp başlim o zaman bian önce. Bir de sadece karnımıza mı sürüyoruz yani başka çatlayan yerler oluyo muBen lierac ve mustelanın çatlak öncesi yağını kullanıyorum.Doktorum 12. haftadan itibaren kullan demişti
Ben zeytinyagina basladim canim ama has zeytinyagi olursa daha etkili olur benim karnim soyulmaya basladi anlamadim zeytinyagi surunce geciyoÇatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?
Ben sana hep dedim nedense inanmıyorum bu bebek erkekKızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymisbide sürpriz getirdim
Göğüste ve kalçada da olabilir çatlak.Ben tüm karına karının yan taraflarına kalçaya ve göğüs etrafına sürüyorum ucuna gelmeyecek şekilde.Doktor son haftalara doğru göğüs ucu kremi de kullanman gerek yara olabilir demişti.Bide badger diye bir markanın çatlak kremi var onu da önermişlerdi.Herkesde aynı şekilde olmuyo çatlak bazısında hiç olmuyo benim doktorum annene anneannene sor onlarda çatlak çok olduysa muhtemelen sende de olur dediBende alıp başlim o zaman bian önce. Bir de sadece karnımıza mı sürüyoruz yani başka çatlayan yerler oluyo mu
Ben sana hep dedim nedense inanmıyorum bu bebek erkek
Boşuna demiyorum detaylı ultrasonda doktor onaylamadıkca cinsiyete kesin gözüyle bakmam diyegüven olmaz bu bebelere çok değişen duydum gördüm
Salı günü benim de kontrol var bakalım en son kız demişti ben de ya pipi görürsem diye düşünmeye başladımkızım demeye çok alıştım valla tabi önce sağlıklı olması önemli ama doktor yanıldıysa ben de şoka girerim
Ysmnondr valla ben de çok şaşırdım senin kızın olacağına baya iknaydım ben sen artık iyice şok olmuşsunsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun
Sağlıklı olsun gerisi hiç önemli deil tabii çok şükür kıpır kıpırdı bebisim o bile bana yetti ama yalan yok o an çok fena bozuldum allah affetsinBana da teyzem ben 6 aylıkken kız olduğunu öğrendim o zamana kadar hep erkek dediler dedi beni şüpheye düşürdü ben artık emin olamıyorum
Ama kötü oluyo yaa alışıyosun kabulleniypsun benimsiyosun sonra pat yok bu erkek
Ben başladım dün hafif kaşınmaya başladım çünkü karnım çıktı kızım da 21 den. Sonra başlamıştım amaÇatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?