2021 Nisan Anneleri

Kendi bebeğimin cinsiyeti değişmiş gibi şaşırdım valla baya şok olmuştur sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
Çok fena soklardayim inanmadım zaten dalga geciyo sandım hadi ordan falan dedm bak bak diye odaklayinca Çok şükür Sağlıklı o önemli olan tabii de hala şoktan çıkamadım yalan yok

Çok fena soklardayim inanmadım zaten dalga geciyo sandım hadi ordan falan dedm bak bak diye odaklayinca Çok şükür Sağlıklı o önemli olan tabii de hala şoktan çıkamadım yalan yok
Boşuna demiyorum detaylı ultrasonda doktor onaylamadıkca cinsiyete kesin gözüyle bakmam diye güven olmaz bu bebelere çok değişen duydum gördüm

Salı günü benim de kontrol var bakalım en son kız demişti ben de ya pipi görürsem diye düşünmeye başladım kızım demeye çok alıştım valla tabi önce sağlıklı olması önemli ama doktor yanıldıysa ben de şoka girerim

Ysmnondr valla ben de çok şaşırdım senin kızın olacağına baya iknaydım ben sen artık iyice şok olmuşsunsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun

Öyleymiş cnm hayallerimi yikti
Bana da teyzem ben 6 aylıkken kız olduğunu öğrendim o zamana kadar hep erkek dediler dedi beni şüpheye düşürdü ben artık emin olamıyorum
Ama kötü oluyo yaa alışıyosun kabulleniypsun benimsiyosun sonra pat yok bu erkek

Ben lierac ve mustelanın çatlak öncesi yağını kullanıyorum.Doktorum 12. haftadan itibaren kullan demişti
Bende alıp başlim o zaman bian önce. Bir de sadece karnımıza mı sürüyoruz yani başka çatlayan yerler oluyo mu

Çatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?
Ben zeytinyagina basladim canim ama has zeytinyagi olursa daha etkili olur benim karnim soyulmaya basladi anlamadim zeytinyagi surunce geciyo

Bende alıp başlim o zaman bian önce. Bir de sadece karnımıza mı sürüyoruz yani başka çatlayan yerler oluyo mu
Göğüste ve kalçada da olabilir çatlak.Ben tüm karına karının yan taraflarına kalçaya ve göğüs etrafına sürüyorum ucuna gelmeyecek şekilde.Doktor son haftalara doğru göğüs ucu kremi de kullanman gerek yara olabilir demişti.Bide badger diye bir markanın çatlak kremi var onu da önermişlerdi.Herkesde aynı şekilde olmuyo çatlak bazısında hiç olmuyo benim doktorum annene anneannene sor onlarda çatlak çok olduysa muhtemelen sende de olur dedi

Ben sana hep dedim nedense inanmıyorum bu bebek erkek
Boşuna demiyorum detaylı ultrasonda doktor onaylamadıkca cinsiyete kesin gözüyle bakmam diye güven olmaz bu bebelere çok değişen duydum gördüm

Ysmnondr valla ben de çok şaşırdım senin kızın olacağına baya iknaydım ben sen artık iyice şok olmuşsunsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun

Sağlıklı olsun gerisi hiç önemli deil tabii çok şükür kıpır kıpırdı bebisim o bile bana yetti ama yalan yok o an çok fena bozuldum allah affetsin alıştırayım kendimi şimdide oğlan fikrine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…