2021 Nisan Anneleri

Ayyy gerçekten şok oldum yok böyle bişey ya hâlâ inanamıyorum sanki benim başıma gelmiş gibi rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ben zeytinyagina basladim canim ama has zeytinyagi olursa daha etkili olur benim karnim soyulmaya basladi anlamadim zeytinyagi surunce geciyo
Anladım canım bende bişe yok şuan ama önmli olan erkenden önlemi almak zaten

Anladım çok teşekkür ederim. Benim de göğüs için kullanmam gerekcek o zaman sanırım çünkü annemin hep yara olmuş beni emzirememiş

Özel de mi kız demişlerdi
Aynen aynı doktordu iki kere kız dedi sonra devlet kız dedi bgun çok beklersin sen kızı dedi baya baya testisleri bile vardi bi kere dhaa değişirse dicem zaten içeriye bi iyi bakın iki bebe var kesin orda bi ona bakioz bi ona

Ciddi misiiin benim annemin karnı hep çatlak tamam evlattan hediye gibi birşey bu izler ama önlemini almakta lazım . Ben mesela çok zayıf biriyim hayatımın hiçbir döneminde kilo almadım bu dönem hariç . Karnım aşırı kaşınıyor şimdiden çatlayacak gibi

Baştan beri hissiyatinde kız mı erkek mi vardi ama gerçekten şok oldum ya şuan sanki bnmkide degisicekmis gibi hissediyorum

Bende de çatlak hiç yoktu ama önlem almak lazım bazı çatlaklar kırmızı yara gibi oluyo çünkü.Eğer kaşıntın çoksa kremle geçmiyorsa onun gebelikle alakalı başka sebepleri de olabiliyormuş.

Bende de çatlak hiç yoktu ama önlem almak lazım bazı çatlaklar kırmızı yara gibi oluyo çünkü.Eğer kaşıntın çoksa kremle geçmiyorsa onun gebelikle alakalı başka sebepleri de olabiliyormuş.
Yok canım öyle aşırı kaşıntı değil kolestaz diyorlar galiba o duruma bir yerde okumuştum , böyle tatlı tatlı arada bir olan kaşıntı, rahatsızlık vermiyor şimdilik.

Anladım çok teşekkür ederim. Benim de göğüs için kullanmam gerekcek o zaman sanırım çünkü annemin hep yara olmuş beni emzirememiş
Göğüs yarası için kesinlikle göğüs kalkanı tavsiye ederim canım. Listeye ekle. Benim çok fenaydı ağlıyordum emzirirken. Kremler falan işe yaramıyordu. Sonra biri tavsiye etti aventin göğüs kalkanını al diye. Hayatım kurtuldu şimdilerde gümüşler çıkmış ama o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. Avent bana yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…