Ayyy gerçekten şok oldum yok böyle bişey yaSağlıklı olsun gerisi hiç önemli deil tabii çok şükür kıpır kıpırdı bebisim o bile bana yetti ama yalan yok o an çok fena bozuldum allah affetsinalıştırayım kendimi şimdide oğlan fikrine
Ben sana demedim miÇıkıntıdan geçmiş kocamandiherif hala guluyo gevrek gevrek
Anladım canım bende bişe yok şuan ama önmli olan erkenden önlemi almak zatenBen zeytinyagina basladim canim ama has zeytinyagi olursa daha etkili olur benim karnim soyulmaya basladi anlamadim zeytinyagi surunce geciyo
Anladım çok teşekkür ederim. Benim de göğüs için kullanmam gerekcek o zaman sanırım çünkü annemin hep yara olmuş beni emzirememişGöğüste ve kalçada da olabilir çatlak.Ben tüm karına karının yan taraflarına kalçaya ve göğüs etrafına sürüyorum ucuna gelmeyecek şekilde.Doktor son haftalara doğru göğüs ucu kremi de kullanman gerek yara olabilir demişti.Bide badger diye bir markanın çatlak kremi var onu da önermişlerdi.Herkesde aynı şekilde olmuyo çatlak bazısında hiç olmuyo benim doktorum annene anneannene sor onlarda çatlak çok olduysa muhtemelen sende de olur dedi
Benim de karnım var canım o yüzden kullansam mı artık dedim sen ne kullanıyosun?Ben başladım dün hafif kaşınmaya başladım çünkü karnım çıktı kızım da 21 den. Sonra başlamıştım ama
Nasıl o kadar saklayabilmiş koca şeyi bilmiyorum valla ikilidede radyologta kız gbi evet demistiAyyy gerçekten şok oldum yok böyle bişey yahâlâ inanamıyorum sanki benim başıma gelmiş gibi rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çevremdekilerde öyle yok bence erkek bu kız karnı byle olmaz yok yuzun böyle gözün şöyle diye diye erkek ettiniz bebemiBen sana demedim miAh bacim sen acele etme erkek gbi o dedim saglikli hayirli bi evlat olsn bacm
Özel de mi kız demişlerdiNasıl o kadar saklayabilmiş koca şeyi bilmiyorum valla ikilidede radyologta kız gbi evet demistisaol kuzuuum
Aynen aynı doktordu iki kere kız dedi sonra devlet kız dedi bgun çok beklersin sen kızı dedi baya baya testisleri bile vardiÖzel de mi kız demişlerdi
Ciddi misiiinGöğüste ve kalçada da olabilir çatlak.Ben tüm karına karının yan taraflarına kalçaya ve göğüs etrafına sürüyorum ucuna gelmeyecek şekilde.Doktor son haftalara doğru göğüs ucu kremi de kullanman gerek yara olabilir demişti.Bide badger diye bir markanın çatlak kremi var onu da önermişlerdi.Herkesde aynı şekilde olmuyo çatlak bazısında hiç olmuyo benim doktorum annene anneannene sor onlarda çatlak çok olduysa muhtemelen sende de olur dedi
Baştan beri hissiyatinde kız mı erkek mi vardiAynen aynı doktordu iki kere kız dedi sonra devlet kız dedi bgun çok beklersin sen kızı dedi baya baya testisleri bile vardibi kere dhaa değişirse dicem zaten içeriye bi iyi bakın iki bebe var kesin orda bi ona bakioz bi ona
Bende de çatlak hiç yoktu ama önlem almak lazım bazı çatlaklar kırmızı yara gibi oluyo çünkü.Eğer kaşıntın çoksa kremle geçmiyorsa onun gebelikle alakalı başka sebepleri de olabiliyormuş.Ciddi misiiinbenim annemin karnı hep çatlak tamam evlattan hediye gibi birşey bu izler ama önlemini almakta lazım . Ben mesela çok zayıf biriyim hayatımın hiçbir döneminde kilo almadım bu dönem hariç . Karnım aşırı kaşınıyor şimdiden çatlayacak gibi
Hiç tam emin olamamistmki kuzum ilk erkek dediğinde çok emindim sonra kız diyince yine emin olmuştum benBaştan beri hissiyatinde kız mı erkek mi vardiama gerçekten şok oldum ya şuan sanki bnmkide degisicekmis gibi hissediyorum
Yok canım öyle aşırı kaşıntı değil kolestaz diyorlar galiba o duruma bir yerde okumuştum , böyle tatlı tatlı arada bir olan kaşıntı, rahatsızlık vermiyor şimdilik.Bende de çatlak hiç yoktu ama önlem almak lazım bazı çatlaklar kırmızı yara gibi oluyo çünkü.Eğer kaşıntın çoksa kremle geçmiyorsa onun gebelikle alakalı başka sebepleri de olabiliyormuş.
Ben başladım canım kaşıntılarım başladı çünkü. Bio oil aldımÇatlak kremi kullanıyo musunuz? Ne zaman kullanılmaya başlanmalı?
HaydaaaaBaya kiz yaa yüzde 100 demişti smdide yok erkek dedi değişmez dedi
GöğüslerBende alıp başlim o zaman bian önce. Bir de sadece karnımıza mı sürüyoruz yani başka çatlayan yerler oluyo mu
Göğüs yarası için kesinlikle göğüs kalkanı tavsiye ederim canım. Listeye ekle. Benim çok fenaydı ağlıyordum emzirirken. Kremler falan işe yaramıyordu. Sonra biri tavsiye etti aventin göğüs kalkanını al diye. Hayatım kurtulduAnladım çok teşekkür ederim. Benim de göğüs için kullanmam gerekcek o zaman sanırım çünkü annemin hep yara olmuş beni emzirememiş
Şey sorcaktım bide günde kaç kez kullancam bi kez yeterli miGöğüslerve bel çevresine de sür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?