Doğumdan sonra mı kullanılıyo o yoksa öncesinde de mi kullanılıyoGöğüs yarası için kesinlikle göğüs kalkanı tavsiye ederim canım. Listeye ekle. Benim çok fenaydı ağlıyordum emzirirken. Kremler falan işe yaramıyordu. Sonra biri tavsiye etti aventin göğüs kalkanını al diye. Hayatım kurtulduşimdilerde gümüşler çıkmış ama o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. Avent bana yetti
Ben senin erkek olacağını biliyo4dum da ses etmiyordumAynen aynı doktordu iki kere kız dedi sonra devlet kız dedi bgun çok beklersin sen kızı dedi baya baya testisleri bile vardibi kere dhaa değişirse dicem zaten içeriye bi iyi bakın iki bebe var kesin orda bi ona bakioz bi ona
Sen kiz icin kiyafet almismiydinÇevremdekilerde öyle yok bence erkek bu kız karnı byle olmaz yok yuzun böyle gözün şöyle diye diye erkek ettiniz bebemi
Hemde neler nelerSen kiz icin kiyafet almismiydin
Ama çok kız gibiydi ben çok ikna olmuştumBen senin erkek olacağını biliyo4dum da ses etmiyordum
Sana yarın kiz dese kıza tekrar iina olursun bebeyi bu haftaya kadar kiz diye sevdik gülce oldu gürkanHemde neler neler
Ama çok kız gibiydi ben çok ikna olmuştum
Ahh bacim etiketleri duruyoraa degistir bariHemde neler neler
Ama çok kız gibiydi ben çok ikna olmuştum
Çok erken öğrenmenin zararları o yüzden en az 16 .haftaAhh bacim etiketleri duruyoraa degistir bariYa bende pazartesi ogrenicem cok heyecanlandim
Ben pazartesi normal de 14+1 olucam ultrosonda da hala önde gidiyorsa 15+1 cikacak sence ben sorayimmi cinsiyeti erkenmi olurki kafam karistiÇok erken öğrenmenin zararları o yüzden en az 16 .hafta
Canım ultrasonda önde gitmenin bir anlamı yok iri bir bebek olabilir geç döllenme vs mevzularida olabilir ama çocuğun kilosu boyuyla ki doğum tarihi hiç bir alakası yokkkBen pazartesi normal de 14+1 olucam ultrosonda da hala önde gidiyorsa 15+1 cikacak sence ben sorayimmi cinsiyeti erkenmi olurki kafam karisti
Ikinciye saklarım artık belki kız beceririz ozman çok severek almıştımAhh bacim etiketleri duruyoraa degistir bariYa bende pazartesi ogrenicem cok heyecanlandim
Bu sefer olamam yaa baya her bir uzvunu gösterdi dahada kız diyen olursa ikizini ara içerde dicemSana yarın kiz dese kıza tekrar iina olursun bebeyi bu haftaya kadar kiz diye sevdik gülce oldu gürkan
Bir tahminim bile yok, 18. Haftayı bekliyorum mecburen. Bir öğreneydim, bizim topigin son cinsiyeti olucazÇok erken öğrenmenin zararları o yüzden en az 16 .hafta
Bir tahminim bile yok, 18. Haftayı bekliyorum mecburen. Bir öğreneydim, bizim topigin son cinsiyeti olucaz
Yok canim en garantisi olsun biz öğrendiğimiz halde emin değiliz adamlar kaç yıl okumuş vardır bildiği 16 20 diyorsa
Benim de ikinci hamileligimde cinsiyetin kız olduğunu öğrenince abla 2 yaşında olduğu için herşey duruyordu evde, aynı eşyalarla ikisi birlikte büyüdü, tabi ana yüreği yeni şeyler almak istedi takviyeler yaptım gönlümce, ana masraflar olmayınca maliyet çok fazla olmadi hic. Ilkinde almadığım ya da özendiğim şeyleri almıştım. Kız reyonları çok cicili bicili ama inan erkek reyonları da çok hoş renkler farklı tasarımları olan markalar var. Ben de su aralar cinsiyetimiz belli olmadığı için herşeye alıcı gözle bakiyorum... almak için çok erken zaten daha mevsim başka, yeni sezonda bakarız doğum yaklaştıkça o heyecanla, yıka ütüle yerleştir telaşı da girince bir bakmışsın herşeyi almışsın...Merhaba kızlar, banada doktor en son 14+2 de erkek dedi ama elim hala gitmiyor nedense erkek kıyafetlerine birde ilkide erkek olunca sanki hep aynı şeyler kısıtlı, bugün civile gittim orda bile çeşit yok erkek bebek için kız reyonu doluu bu kadar da ayrımcılık olmaz yani
Kızdım bende almıyorum birşey dedim en sona bırakıcam o zaman almak zorunda oldugum için alıcam zaten abisinin bir sürü kıyafeti duruyor tertemiz çokta almam ama insan istiyor değişik bireyler alayım pfff
Erken cnm 16da net gözüküyorBen pazartesi normal de 14+1 olucam ultrosonda da hala önde gidiyorsa 15+1 cikacak sence ben sorayimmi cinsiyeti erkenmi olurki kafam karisti
Ben 12. Hafta kontrolüme gittiğimde folikasiti bıraktık. 4 haftadır kullandığım ilaçların birinde folikasit yazıyor içinde var galibaMerhaba arkadaşlar, folik asiti kaçıncı haftada bıraktınız? Bir de doktor folmega diye bir vitamin verdi, belli bir haftadan sonra içinde folik asit olan vitamin zararlı mıdır acaba?
11. Haftada bıraktım folik asiti vitaminlere başladım.Merhaba arkadaşlar, folik asiti kaçıncı haftada bıraktınız? Bir de doktor folmega diye bir vitamin verdi, belli bir haftadan sonra içinde folik asit olan vitamin zararlı mıdır acaba?
Ben folik asite devam 17.haftadayım kan ilacı, omega, iyot ve dvitamini kullanıyorumMerhaba arkadaşlar, folik asiti kaçıncı haftada bıraktınız? Bir de doktor folmega diye bir vitamin verdi, belli bir haftadan sonra içinde folik asit olan vitamin zararlı mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?