2021 Nisan Anneleri

Canım ya kaç kere doktora gittin sen inanamıyorum inşallah darısı başıma

Selam,nasıl gidiyor kızlar??? Ben biz nezle okul stresi derken günler hızlı ama zor geçiyor.hamile olduğumu unutuyorum bile bazen.öyle koşuşturmalı bir kışa giriyoruz ki ben covid ten mi korkayım,çocukla mı ilgileneyim işe mi gideyim evi mi temizleyeyim şaşıyorum...

Yat bacim bol bol yat zaten biz analar bi hamileylem yatabilirsek yatioruz sora hep ayaktayiz
Sorma ben kızımıda yata yata doğurdum sonra kolik bir bebeyle uykular yatmalar haram oldu sen misin yatan dedi canları sağolsun yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlarda herşey başım gözüm üstüne

Kızlar cinsiyet için şu instagramdaki ücretli sayfalara tahmin yaptırdınız mı. Tutan sayfa var mı.

Merhaba kızlar sevgili anneler dünden beri mide yanmam başladı Bunu sizce nasıl yenebilirim kaynıyor resmen midem yemek yemeyeyim diyorum ama acıkmaya da başladım artık önerileriniz var mıdır

Kızlar cinsiyet için şu instagramdaki ücretli sayfalara tahmin yaptırdınız mı. Tutan sayfa var mı.
Benimkini kesin net tek bir sayfa bildi hatta çizdi bile nubu herkes erkek derin o kız bebek bu dedi ve çıktı hatta arkadaşımın bebeğinin fotosunu attım onuda bildi, kendi büyük kızımı attım onuda bildi ben şok sayfaya baktığında paylaşımı az ama konunun en ustası oydu

Sayfanın ekran resmini attım ve benle yaptığı konuşmaları sadece bu bildi benimkini kızlar 15tl ücret alıyor D dilek062

Eklentiler

• 5B15AC02-6305-4650-BA98-7681B83C2F1A.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 94
  • EEBA6D38-B7AA-4941-8EFE-039DFA30492A.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 8C5D8914-DF3A-4A9F-AB61-C25F0D8B9C7F.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 76
  • C0A4B690-C61B-4209-B030-985B32A04D65.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 82
3 çizgi nasıl oluyor acaba bn hiç görmüyorum o çizgiyi
Üç çizgi bu oluyor cnm çiziyor zaten kendisi o dakikadan sonra kız diye gittim doktoruma oda kız dedi zaten gösterdi

Eklentiler

• FADC1D81-C0A0-460D-A7D9-A70E49DFBDB4.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 90
Ayyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun valla
Birşey soracağım. Bendede bel fıtığı var hamilelik belirtileriniz diğer bebekteki gibi mi oldu acaba. Yoksa başka mı. Alakasız oldu kusura bakmayın

Üç çizgi bu oluyor cnm çiziyor zaten kendisi o dakikadan sonra kız diye gittim doktoruma oda kız dedi zaten gösterdi
Rabbim hayırlısını nasip etsin herzmn az önce bı topige denk geldim çocuğu olmayan ve evlat edinmeyi düşünen bissuru insan var Rabb'im bize bunları nasip ediyor herzmn şükretmek lazım çok zor durum gerçekten çok üzüldüm o insanlara

Gunaydin hanımlar Benim her iilişki sonrası pembe akintim oluyor bunda hele daha coktu off ben kızımda böyle bisey yasamadim

Diğerlerine sordun mu en popüler olan bu sayfa ama bilmiyorum tabi

Eklentiler

• Screenshot_20201025_075946_com.instagram.android.webp
    43 KB · Görüntüleme: 96
Amin canım çok şükür evlatlarımıza

Ben de regenesis max kullanıyorum kızlar var mı benden başka kullanan? Arada bir içmeyi unutuyorum gün atlıyorum sorun olmaz değil mi?

Ben kullanıyorum canım, aynı sekilde arada unutuyorum dun kontrolde doktoruma söyledim, sorun olmaz ama düzenli kullanmaya çalış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…