2021 Nisan Anneleri

Öyle yapıcam artık, kendimi aucluda hissediyorum sanki heveaim yok gibi ama gerçekten hep aynı şeyler sanki, neyse son aylar bakarız artık

Öyle yapıcam artık, kendimi aucluda hissediyorum sanki heveaim yok gibi ama gerçekten hep aynı şeyler sanki, neyse son aylar bakarız artık
Ya o birazda psikolojik banada kız kıyafetleri hep aynı geliyor erkek çok tarz şeyler buluyorum yani demem o ki elimizde neye doyduysak farklı olana gidiyor göz

Ben folik asite devam 17.haftadayım kan ilacı, omega, iyot ve dvitamini kullanıyorum

Ya o birazda psikolojik banada kız kıyafetleri hep aynı geliyor erkek çok tarz şeyler buluyorum yani demem o ki elimizde neye doyduysak farklı olana gidiyor göz
Ondan mı dersin, bekarlıgımdan beri kız kıyafetlerine gözüm kayıyor ama değişik şeyler çıksın artık

Benim bi tane kizim var bende tam tersi dusunuyorumcivile gittik esim erkek icin ne kadr cok cesit var kiz icin bisi yok dio bende aynisini dedim

Benim bi tane kizim var bende tam tersi dusunuyorumcivile gittik esim erkek icin ne kadr cok cesit var kiz icin bisi yok dio bende aynisini dedim
Demek ki bu hevesimizi almakla alakalı sanırım, hep mavi hep yeşil diyorum eşimde diyor sen oğlumuzu sevmiyomusun, ne alaka diyorum kıyafet bakıyoruz şurda

Ondan mı dersin, bekarlıgımdan beri kız kıyafetlerine gözüm kayıyor ama değişik şeyler çıksın artık
Kesinlikle ondan ilk gebeliğimde 16da doktor erkek demişti alışverişe gittim ay erkeklere bişi yok kızlara çok ya diye üzüldüm elim hep kıza gitti bişi almadan döndüm 20de kesin kız olduğunu öğrenince çok sevindim ve dilediğimce giydirdim tek bişi heves bırakmadım şimdi doktor tekrar kız diyince 2.ye hadi dedim bitane bişi alayım gittik eşimle ay ikimizde erkek kıyafetlerine bakıp bakıp ay papyona bak ay dona bak derken pembeler gözüme çok sıkıcı gözüktü dedim demekki insanoğlu doyunca gözü farklıyı arıyor

Demek ki bu hevesimizi almakla alakalı sanırım, hep mavi hep yeşil diyorum eşimde diyor sen oğlumuzu sevmiyomusun, ne alaka diyorum kıyafet bakıyoruz şurda
Bende esime bazen kiz hissediyorum diorm zaten sen hic erkek olsun istemiyosun dio aslinda kiz da erkek reonlarida cok guzek biraz simariklik yapiyoruz diorm kendime rabbim kucagimizi bos birakmadi cok sukur bin sukur kiz erkek fark etmio evlat sevgisinj doyasiya tadiyoruz

Aynen aynen Rabbim aratmasın benim eşimde şimdi diyorki ilerde bide üçüncüyü denermiyiz kız babası olmak çok güzel ama diğerinide tatmak istiyor insan diyor dedim garantisi olsa nasipse olur zaten boşver düşünme diyorum herkes olmayanı istiyor

Aynen aynen Rabbim aratmasın benim eşimde şimdi diyorki ilerde bide üçüncüyü denermiyiz kız babası olmak çok güzel ama diğerinide tatmak istiyor insan diyor dedim garantisi olsa nasipse olur zaten boşver düşünme diyorum herkes olmayanı istiyor

Tabi ki öyle, bazen düşünüyorum nice insanlar var kız erkek farketmeksizin evlat sahibi olmak isteyenler, Rabbim her isteyenin kucağını doldursun inşallah

Ya öyle tabi bir taneyi tadınca insan farklı olsun istiyor Rabbimin gücüne gitmesin evlat her halükarda onlar bizim canımız kız olsun erkek olsun bence doğana kadar şu olsaydı daha iyi olurdu deriz belki ama doğduktan sonra bambaşka, Çünkü ben ilk oğlumda da hep kız istedim doğdu aklımın ucuna bile gelmedi kız

Benim de eşim tam tersi kız olur mu ki yine diyor kız çocuk çok seviyor, sülalesi çok geniş herkeste erkek çocuk var, bizimki de fanatik futbol sever, ailenin tüm çocuklarını maça götürür hali saha maçları organize edermiş, evlendigimizde bazen beziyordum, kız çocuk tatlı geliyor ona, bıktırmışlar adamımı erkek çocuktan
Ne yalan diyim ama, 2 kızım var birbirlerine inşallah hep destek olacaklar, ama gönlümden erkek geçiyor bu sefer, ilk 2 de inatla kız dogurcam diyordum. Bunda diyemiyorum birşey rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum, kız bebek mememi reddediyor bu rüyalar ne anlama geliyor. 18. Haftaya kadar huni takicam bu gidişle

Haha bende sen gibi bekledim resmen çatladımdı benim eşiminde sülale öyle hepsinde erkek varbu seferde diyor 2kız verdik birtanede erkek bize gelir belki diyor ama şu doğru doğana kadar kdr hep bunlar doğunca hiç düşünmeyeceğiz böyle bende hep şey derdim seçme şansım olsa 2kız bir erkek isterdim oda o duyguyu da tadayım diye kız kardeş desteği gerçekten başka

Bende 14.haftada hergun cocugumu goruyodm bi gun kiz gordum ertesi gun erkek gordum sonraki gun yine erkek gordum hatta normal dogum yaptim evde aa dedim ne kadar kolaymis hoc sancim olmadi keske ilkini de normal dogurabilseydim dedim
Ben ne diyim bi kiz goruyom bi erkek cocugm cift cinsiyetli olcak maazallah

Grupta cinsiyet işin en git gelli sen oldun her duyguyu yaşadın canım şu 3 ayda inşallahhhhh sağlıkla alırsın kucağına canım

Bayıldım ya yorumuna rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah şöyle bir kız gibi erkek gibi yorumu isterdim ben de varsın sonra değişsin yine hic bilmemek feciiii
Ama 18. Haftada öğrenirsem neler yaparim düşünemiyorum su an saatler geçmiyor bana,
Evet canm yaa 10 sene bekletince acıdı bebe bana yazık hepsinin hevesini bi alsın dedi herhalde

sepetler doldu taştı maviler pembeler sonra güzel bir ayıklama yaparim

Beyinlilerde satıldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…