2021 Nisan Anneleri

Allah kolaylik versin hepimize. Ozellikle çalışan arkadaslara..

Bende kansızlık olduğu için kan ilacı ve dvtamini alıyorum o şart zaten, onun dışında Omepa verdi balık yağı içeren takviye gıda imiş birde İyot verdi değerlerime bakarak, iyot da çok önemliymiş hatta annemde eksikliğinden dolayı son kardeşim de kronik depresyon rahatsızlığı var iyot eksikliğindenmiş sanırım

Benim de merak ettiğim şu, internete baktığında folik asit fazlalığından da bir sürü sıkıntı çıkabiliyor bebekte. benim doktorumun verdiği de multivitamin ve içinde folik asit var, korkuyorum içmeye ben zaten yıllardır bebek beklerken içtim. Ben de baya para verdim ve boş bulunup bir tanesinin de içtim ama devam etmeye içim el vermiyor

Doktorun içine sinmiyorsa değiştir doktorunu başka birine git, belki daha rahat hissedersin kendini.

Anladım canım ya ne yapayım bilemedim

Ben de tüp bebek sürecinde ve öncesinde 6 ay boyunca içtim multivitamin Epa sı 500 üzerinde olan omega 3 antioksidan haplar yumurta kalitesi vs için folik asiti transferden bir ay öncesinde içmeye başladım ama şimdi bıraktım 3 ay dolunca ilk 3 ay sadece bebeğin beyin ve omurga gelişimi için gerekli

İliskiden sonra hiç leken olmuyor adet günümde normalde yarın adet günüm geldiğinde leke oluyor ne kadar sacma

İliskiden sonra hiç leken olmuyor adet günümde normalde yarın adet günüm geldiğinde leke oluyor ne kadar sacma
Canım benim kızımda hâlâ hatırlıyorum 25 haftalık felandim pedim kan doluyordu hastaneye gittiğimde bsy olmaz diyolardi sıkıntı yok diyolardi

Cok tatli oluyorlar yaa benim oglumda artik cümle kurmaya basladi herseyi anlatiyor

Canım benim kızımda hâlâ hatırlıyorum 25 haftalık felandim pedim kan doluyordu hastaneye gittiğimde bsy olmaz diyolardi sıkıntı yok diyolardi
Aynen benimde bisey yok diyor ama insan düşünüyor... diğer çocuğunda öyle yoktu

Selam kizlar simdi bakabildim buralara temizlik yaptm yemek yaptm iki gunluk Yarin cinsiyet ogrenmeye gidecgim icin heyecanliym ogrenirsem direkt bebek magazlarina dalacagim icin bugunden herseyimi halledeyim dedim Vitaminler falan konusuluyo doktor verdi ama suan kullanmiorm herseyin fazlasi zarar mantigi var bendedebesinlerden almaya calisiorm vitaminleri

Canımcım bu fotoğrafını attığım vitaminin fotosu
Şöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye

Eklentiler

• IMG_20201025_143805.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 21
Şöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye
Aynısı canım ben de bunu kullanıyorum artı fotosunu attığım vitamini kullanıyorum içinden bir hap gibi çıkıyor bir de şase ikisi de aynı kutuda sabah hap gibi olanı akşam da şaseyi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…