Bunada sordum ama bunun yanılma payı oluyor diğeri hiç şaşmadıDiğerlerine sordun mu en popüler olan bu sayfa ama bilmiyorum tabi
Hangi folik asit o benimde devam ediyor aynı fiyatı seninki gibi Follatro muAnladım canım vitamin verilmesi daha mantıklı bakalım olmazsa başka doktora gideceğim ya
Allah kolaylik versin hepimize. Ozellikle çalışan arkadaslara..Selam,nasıl gidiyor kızlar??? Ben biz nezle okul stresi derken günler hızlı ama zor geçiyor.hamile olduğumu unutuyorum bile bazen.öyle koşuşturmalı bir kışa giriyoruz ki ben covid ten mi korkayım,çocukla mı ilgileneyim işe mi gideyim evi mi temizleyeyim şaşıyorum...
Benim de merak ettiğim şu, internete baktığında folik asit fazlalığından da bir sürü sıkıntı çıkabiliyor bebekte. benim doktorumun verdiği de multivitamin ve içinde folik asit var, korkuyorum içmeye ben zaten yıllardır bebek beklerken içtim. Ben de baya para verdim ve boş bulunup bir tanesinin de içtim ama devam etmeye içim el vermiyorCanım bu vifolic e de baktım omega 3 ve diğer vitaminler de var içinde buda bir multivitamin aslında sadece folik asit değil içinde omega3 olduğu için de pahalı olabilir.Birde bu tarz vitaminlerin içindeki omega 3 lerin kaynağı tartışılıyor epa ve dha değerleri yüksek olması gerekiyor yoksa çok da bir işe yaramıyor
Doktorun içine sinmiyorsa değiştir doktorunu başka birine git, belki daha rahat hissedersin kendini.Canım her gittiğimde içerde birkaç hasta oluyoruz zaten herkesin mi kan değeri aynı bende de var kansızlık dmeir eksikliği yıllarca tedavi gördüm. Her hastaya aynı ilacı verince kafam çatalla dı. Bir de burada herkes vitamin den falan bahsedince tedirgin oldum. Bazı yerlerde folik asit ilk üç ay diye okudum 9ay kullanılmaz yazıyor bilemedim canım
Anladım canım ya ne yapayım bilemedimCanım bu vifolic e de baktım omega 3 ve diğer vitaminler de var içinde buda bir multivitamin aslında sadece folik asit değil içinde omega3 olduğu için de pahalı olabilir.Birde bu tarz vitaminlerin içindeki omega 3 lerin kaynağı tartışılıyor epa ve dha değerleri yüksek olması gerekiyor yoksa çok da bir işe yaramıyor
Ben de tüp bebek sürecinde ve öncesinde 6 ay boyunca içtim multivitamin Epa sı 500 üzerinde olan omega 3 antioksidan haplar yumurta kalitesi vs için folik asiti transferden bir ay öncesinde içmeye başladım ama şimdi bıraktım 3 ay dolunca ilk 3 ay sadece bebeğin beyin ve omurga gelişimi için gerekliBenim de merak ettiğim şu, internete baktığında folik asit fazlalığından da bir sürü sıkıntı çıkabiliyor bebekte. benim doktorumun verdiği de multivitamin ve içinde folik asit var, korkuyorum içmeye ben zaten yıllardır bebek beklerken içtim. Ben de baya para verdim ve boş bulunup bir tanesinin de içtim ama devam etmeye içim el vermiyor
Canım benim kızımda hâlâ hatırlıyorum 25 haftalık felandim pedim kan doluyordu hastaneye gittiğimde bsy olmaz diyolardi sıkıntı yok diyolardiİliskiden sonra hiç leken olmuyor adet günümde normalde yarın adet günüm geldiğinde leke oluyor ne kadar sacma
Ben yaptırdım tuttu..Ama zaten ondan önce dr yüzde seksen kız demişti..Benimki macera aramadk olduKızlar cinsiyet için şu instagramdaki ücretli sayfalara tahmin yaptırdınız mı. Tutan sayfa var mı.
Cok tatli oluyorlar yaa benim oglumda artik cümle kurmaya basladi herseyi anlatiyorİlk hamileligimde annemde kaldım o baktı sağolsun eşimle birlikte. Şimdi 1 sene oldu anneme yakın taşındım ev aldık. İki sokak var aramızda o ilgileniyor yine gelip gidiyor kızıma bakıyor. Eşimde temizlik ev işi falan yapıyor. İdare ediyoruz.Şimdi çok şükür kızım var vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz çenesi düşük biraz oyalıyor bizi
Aynen benimde bisey yok diyor ama insan düşünüyor... diğer çocuğunda öyle yoktuCanım benim kızımda hâlâ hatırlıyorum 25 haftalık felandim pedim kan doluyordu hastaneye gittiğimde bsy olmaz diyolardi sıkıntı yok diyolardi
Hangi sayfa tuttu canım kimisi tutmuyor diyorBen yaptırdım tuttu..Ama zaten ondan önce dr yüzde seksen kız demişti..Benimki macera aramadk oldu
Şöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diyeCanımcım bu fotoğrafını attığım vitaminin fotosu
Aynısı canım ben de bunu kullanıyorum artı fotosunu attığım vitamini kullanıyorum içinden bir hap gibi çıkıyor bir de şase ikisi de aynı kutuda sabah hap gibi olanı akşam da şaseyi içiyorumŞöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye
Kuzum o tabletler aldığım vitamine ait ferro sanol değilŞöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?