2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya benim doktorum doğuma kadar özel bir folik asit var onu kullanacaksın diyor olabilir mi böyle birşey herkes vitamin ilaçlarına geçmiş almadım son folikasiti 20tane falan çıkıyor 85tl çok değil mi doğuma kadar onu mu kullanacağım doktorumu mu değiştirsem sanırım anlaşma yaptılar o ilaç firmasılyla hersekese aynı ilacı veriyor şehir hastanesinin en popüler doktoru diyorlar ama kafamda deli sorular siz ne kullanıyorsunuz olmazsa buradaki sağlık ocağına yazdırayım ben de

Neymiş özel folik asitin adı merak ettim.Vitamin haplarının içinde de oluyor zaten folik asit.Elevit pronatal var 20 lira ben onu kullanıyorum hatta her gün değil bazen unutuyorum.Genelde folik asiti ilk üç aydan sonra bıraktırıyorlar

Doktorların kendi tecrübesi bizlerin kan değerleri belirliyor bence bu süreci. Ben de d vit. Eksikliği vardı ondan erken başladık, demir alt sınırlarda senelerce kansızlık tedavisi gördüm ondan başladık. Bana verilen multivitamindr zaten folik.asit var. Bence doktoruna güvenmelisin.. bizle ilgili en iyi karari veren bizi takip eden doktordur bence. Ama icine sinmiyorsa vakit erkenkenn değiştir doktorunu. Rahat bir doğum için güvendiğin bir doktorunun olması şart.

Gunaydin hanımlar Benim her iilişki sonrası pembe akintim oluyor bunda hele daha coktu off ben kızımda böyle bisey yasamadim
benimde ilk oglumda bir defa iliski sonrası olmustu senin baya oldu bu durum baya korkutucu oluyor o kanamayı görmek bi doktora danışsan iyi olur

Canım her gittiğimde içerde birkaç hasta oluyoruz zaten herkesin mi kan değeri aynı bende de var kansızlık dmeir eksikliği yıllarca tedavi gördüm. Her hastaya aynı ilacı verince kafam çatalla dı. Bir de burada herkes vitamin den falan bahsedince tedirgin oldum. Bazı yerlerde folik asit ilk üç ay diye okudum 9ay kullanılmaz yazıyor bilemedim canım

Aynen canım ya ben de öyle diye biliyorum Vifolic diye birşey canım ben de senin dediğin giib biliyorum bilemedim ya

Canım benim doktorum folik asiti 12. Haftada bıraktırdı şimdi gyno gerro sanol ve pregnavit diye bir vitamin verdi maalesef devlet karşılamıyor 280 TL bir aylı ancak yetiyor sabahları hap gibi olanı akşamları da şase olanı meyvesıyuna katıp içiyorum

Eklentiler

• FE29DBEE-6F86-462D-A412-C7E8C11AF383.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 920B2FB1-DEAE-434E-B97A-40AE0D41B06E.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 26
Anladım canım vitamin verilmesi daha mantıklı bakalım olmazsa başka doktora gideceğim ya

Gyno ferro sanolun kutusunun fotosunu atabilir misin canım bende başladım ona kanım düşmeye başlamıştı ama benimki nin kapsülü böyle değil. Birde benimkini devlet ödüyor 8tl ödedim

Sana yardimci olacak birileri varmi canim? Gececek Allahin izniyle bebislerimizi saglikla kucagimiza alacaz

Merhaba kızlar sevgili anneler dünden beri mide yanmam başladı Bunu sizce nasıl yenebilirim kaynıyor resmen midem yemek yemeyeyim diyorum ama acıkmaya da başladım artık önerileriniz var mıdır
Ben ilk hamileligimde tuzsuz kuru badem yiyordum geciyordu

Sana yardimci olacak birileri varmi canim? Gececek Allahin izniyle bebislerimizi saglikla kucagimiza alacaz
İlk hamileligimde annemde kaldım o baktı sağolsun eşimle birlikte. Şimdi 1 sene oldu anneme yakın taşındım ev aldık. İki sokak var aramızda o ilgileniyor yine gelip gidiyor kızıma bakıyor. Eşimde temizlik ev işi falan yapıyor. İdare ediyoruz. Şimdi çok şükür kızım var vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz çenesi düşük biraz oyalıyor bizi

Aynen canım ya ben de öyle diye biliyorum
Vifolic diye birşey canım ben de senin dediğin giib biliyorum bilemedim ya
Canım bu vifolic e de baktım omega 3 ve diğer vitaminler de var içinde buda bir multivitamin aslında sadece folik asit değil içinde omega3 olduğu için de pahalı olabilir.Birde bu tarz vitaminlerin içindeki omega 3 lerin kaynağı tartışılıyor epa ve dha değerleri yüksek olması gerekiyor yoksa çok da bir işe yaramıyor

Gyno ferro sanolun kutusunun fotosunu atabilir misin canım bende başladım ona kanım düşmeye başlamıştı ama benimki nin kapsülü böyle değil. Birde benimkini devlet ödüyor 8tl ödedim
Canımcım bu fotoğrafını attığım vitaminin fotosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…