Sana ne dediler canim?Baştan beri hissiyatinde kız mı erkek mi vardiama gerçekten şok oldum ya şuan sanki bnmkide degisicekmis gibi hissediyorum
Kesinlikle ilk alinmasi gerekenlerden biri gogus kalkani. Gogus ucu camasira degdikce cok cani yaniyor insanin. Avent bence de yeterli, hayat kurtarici..Göğüs yarası için kesinlikle göğüs kalkanı tavsiye ederim canım. Listeye ekle. Benim çok fenaydı ağlıyordum emzirirken. Kremler falan işe yaramıyordu. Sonra biri tavsiye etti aventin göğüs kalkanını al diye. Hayatım kurtulduşimdilerde gümüşler çıkmış ama o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. Avent bana yetti
Yaaa maşallahEvet canm yaa 10 sene bekletince acıdı bebe bana yazık hepsinin hevesini bi alsın dedi herhalde
15. Haftadayım 3. Gebeligim ve öyle hissettiğim söylenemez sadece içeride ki o kipirtilar kelebek uçuyor gibi birşeyler hissediyorum. Çok normal canım bence. Biraz daha sabir.Ya kizlar 17.haftama girdim hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum, ustelik ikinci gebeligim. Bugun epey canim sıkıldı bu duruma
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 20. haftayı bekliyorum cinsiyeti öğrenmek içinBir tahminim bile yok, 18. Haftayı bekliyorum mecburen. Bir öğreneydim, bizim topigin son cinsiyeti olucaz
Ben de öyle, 3 çocuk ve pek birşey hissetmiyorum. Kilo yüzünden mi acaba benim durum bilmiyorum.15. Haftadayım 3. Gebeligim ve öyle hissettiğim söylenemez sadece içeride ki o kipirtilar kelebek uçuyor gibi birşeyler hissediyorum. Çok normal canım bence. Biraz daha sabir.
Bende kilo da yok pek ama yine de çok nadir hissediyorum, O da tecrübe sayesinde valla,yoksa farkedilir gibi bir his değil. Tecrübeli olmak güzel bu konuda... Ama o dışarıdan.hissedilen hareketleri kızlarım bir an önce görsün istiyorum. Ellerinde steteskop kardeşlerini dinlemeye çalışıyorlar gün icindeBen de öyle, 3 çocuk ve pek birşey hissetmiyorum. Kilo yüzünden mi acaba benim durum bilmiyorum
Bende hep sirt üstü uyuyorum simdiden basladim sagima soluma bacak arama yastik koyup sola yatmaya alistiriyorum kendimi etkili oluyor dene istersen.Arkadaşlar birşey sorucam ben uykumda sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ve baya bir süre öyle uyuyorum belliki. bunun bebek için zararı var mıdır bu haftalarda. Ne yapsam bunu bırakabilirim yaa bilemiyorum. Sırt uustu yatmak ileriki haftalarda iyi değil biliyorum da şimdi de etkiler mi bebegi acaba ?
Cok şaşırdım canım inşallah ikinciye de kızın olur almış olduğun ciciler ona kalır. Sağlıcakla kucağına alasın dediğin gibi masaallah baya kocamanmis son dakika mı büyümüşÇıkıntıdan geçmiş kocamandiherif hala guluyo gevrek gevrek
ay töbeee kiz deme öyle seyler, güzel seyler düsün ilk disi, ilk gülüsü, kucagina alacagin o ilk ani ayy bide kaka dönemleri varya eyvah 2 gündür neden yapmadi diye beklemelerBende karnıma bakıp bakıp ya çocuğum ölürse diye ağlıyorum aşırı derecede de sinirliyim
gözün aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ne güzel 2 duyguyuda tatmis olacaksinKızlar selam. Bugün kontrolumuz vardi. Ikisi de erkek kesinleşti. Eşim kesin mi degisme ihtimali var mi dedi yok pi.p.leri gördüm degismez dediSağlıkla dogsunlar da önemli olan o. Bir kizim var zaten şükür.
Benim ozel muayenehane oldugu icin doktorun yazma sansi yok maalesef aile hekimligine gidiyodum. Boyle de zor oluyor tabi, bazen gunu kaciyor vs.Ben 9.haftaya kadar oksapar kullandım doktorum özelde iğne bittiğinde doktoru arıyordum yazıyordu bana mesaj geliyordu reçete şifresi onunla direkt eczaneden alıyordum.Rapor hiç çıkartmadım ama raporu her özel çıkartmayabilir ama özel üniversite hastanesinden çıkabilir.
Merhaba kuzum atlattin sükür agrilarinda biran önce gecer insallahMerhaba kızlar dün serklajım yapıldı akşamda eve çıktım. Biraz sancım ve hafif kanamam var çok şükür bebeği de gördük çıkmadan önce gayet iyiydi. Dualarınıza benide katarsanız sevinirim bir an önce ağrılarım geçsin
ayyy pipiiiiiiKızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymisbide sürpriz getirdim
Çok sağol canımMerhaba kuzum atlattin sükür agrilarinda biran önce gecer insallahee oglusun keyfi nasildi bakim büyüdüler ya cok gecmis olsun tekrardan
Yat bacim bol bol yat zaten biz analar bi hamileylem yatabilirsek yatioruz sora hep ayaktayizÇok sağol canımbugün daha iyiyim kanamam geçti ağrılarım da baya azaldı. Dün taburcu olmadan önce bebeğede bakıldı çok şükür gayet iyiydi hafta içi tekrar kontrole gidicem bundan sonrası benim için yatarak istirahatle geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?