2021 Nisan Anneleri

Kesinlikle ilk alinmasi gerekenlerden biri gogus kalkani. Gogus ucu camasira degdikce cok cani yaniyor insanin. Avent bence de yeterli, hayat kurtarici..

Gogus kalkani hayat kurtarir. ama eger meme ucunuz fazla yara olursa bebegi dogru emziremediginiz icin olur. Bebek kahverengi bolgeyi tamamen agzina alip memeucunu ust damaginda kistirarak diliyle sagma islemi yapiyor. Sadece meme ucu alirsa agzina o sirada o ust dis etleri kismi memeyi cigneme islemi yapiyot ve meme ucu zedeleniyor. Doğru emzirme acısız oluyor.

Ya kizlar 17.haftama girdim hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum, ustelik ikinci gebeligim. Bugun epey canim sıkıldı bu duruma
15. Haftadayım 3. Gebeligim ve öyle hissettiğim söylenemez sadece içeride ki o kipirtilar kelebek uçuyor gibi birşeyler hissediyorum. Çok normal canım bence. Biraz daha sabir.

Ben de öyle, 3 çocuk ve pek birşey hissetmiyorum. Kilo yüzünden mi acaba benim durum bilmiyorum
Bende kilo da yok pek ama yine de çok nadir hissediyorum, O da tecrübe sayesinde valla,yoksa farkedilir gibi bir his değil. Tecrübeli olmak güzel bu konuda... Ama o dışarıdan.hissedilen hareketleri kızlarım bir an önce görsün istiyorum. Ellerinde steteskop kardeşlerini dinlemeye çalışıyorlar gün icinde

Bende hep sirt üstü uyuyorum simdiden basladim sagima soluma bacak arama yastik koyup sola yatmaya alistiriyorum kendimi etkili oluyor dene istersen.

Bende karnıma bakıp bakıp ya çocuğum ölürse diye ağlıyorum aşırı derecede de sinirliyim
ay töbeee kiz deme öyle seyler, güzel seyler düsün ilk disi, ilk gülüsü, kucagina alacagin o ilk ani ayy bide kaka dönemleri varya eyvah 2 gündür neden yapmadi diye beklemeler bisürü güzel sey var onlari düsün bacim kötü enerjileri hemencecik atiyoruz

Kızlar selam. Bugün kontrolumuz vardi. Ikisi de erkek kesinleşti. Eşim kesin mi degisme ihtimali var mi dedi yok pi.p.leri gördüm degismez dedi Sağlıkla dogsunlar da önemli olan o. Bir kizim var zaten şükür.
gözün aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ne güzel 2 duyguyuda tatmis olacaksin

Benim ozel muayenehane oldugu icin doktorun yazma sansi yok maalesef aile hekimligine gidiyodum. Boyle de zor oluyor tabi, bazen gunu kaciyor vs.

Kızlar selam bana doktorum kızama hamileyken bebe yağı ve kakao yağını karıştırıp sür demişti ben de öyle yaptım çok kilo almama rağmen maşallah hiç çatlağım olmadı bunda da artık kullanmaya başladım tavsiye ederim

Merhaba kuzum atlattin sükür agrilarinda biran önce gecer insallah ee oglusun keyfi nasildi bakim büyüdüler ya cok gecmis olsun tekrardan

Kızlaaar ben geldim bgun kontrol vardi çok şükür saglikliymis bide sürpriz getirdim
ayyy pipiiiiii masallahhhhh. fena sürpriz olmus bu gitti pembis kangruyla gezdiremez kocan mavis ile degistirin saglikli olsunda ne edelim oynatiyolar accik bu minnaklar

Merhaba kuzum atlattin sükür agrilarinda biran önce gecer insallah ee oglusun keyfi nasildi bakim büyüdüler ya cok gecmis olsun tekrardan
Çok sağol canım bugün daha iyiyim kanamam geçti ağrılarım da baya azaldı. Dün taburcu olmadan önce bebeğede bakıldı çok şükür gayet iyiydi hafta içi tekrar kontrole gidicem bundan sonrası benim için yatarak istirahatle geçecek

Yat bacim bol bol yat zaten biz analar bi hamileylem yatabilirsek yatioruz sora hep ayaktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…