Markası ne? Bizim sitede de dışarı çamaşır asmak yasak asılabilecek düzenekli de değil balkon zaten cam balkon yılların tozu sürekli evde birikiyomuş gibi hissediyorumYıllardır kullanıyorum canım ve önceleri evin bşr odası çamaşırhane olurdu :) balkon yetmezdi.eşim çok titizdir ve evde de çocuk var ve şimdi 2. Geliyor...o benim en iyi yardımcım,dert ortağım,adı Katya
Öyle mi nasıl bir zararı var acaba çamaşırlar açısından mıCok saglıklı degil diye duymustum ondan almayı hic dusunmedim kendim detaylı araştırmadım ama
Heralde güneste kurusa dahamı iyi demislerdi ne deterjanla direk kurutuyosa makina ondan demis olabilirler diyorumya bende srastırmadım hic bebek icin faydası varsa özellikle kışın evin icinde kurutmaktansa makinede kurutmak daha mantıklıdır heralde araştırmak lazim canımÖyle mi nasıl bir zararı var acaba çamaşırlar açısından mı
Banada diuorlarnkisin çam balkona çamaşır kurut.Markası ne? Bizim sitede de dışarı çamaşır asmak yasak asılabilecek düzenekli de değil balkon zaten cam balkon yılların tozu sürekli evde birikiyomuş gibi hissediyorum
Anladım canım zaten genel olarak şuanda da deterjan ve yumuşatıcılar çok rahatsız ediyor beni yumuşatıcı artık kullanmıyorum çamaşırlara da ekstra durulama yaptırıyorum deterjanda da daha organik birşeye geçmek lazımCanım bak üstte yazananitro
Bilemiyorum ya muhakkak yıpranıyordur mekanik olarak da kurutuyor çünkü ama kar zarara bakmak lazım sanki toz beni daha çok rahatsız ediyor şuanBanada diuorlarnkisin çam balkona çamaşır kurut.
Boş odam var oraya seriyorum
Çamaşır kurutma makinası bende ciddi düşündüm ama çamaşırları inceliyor delik deşik ediyor hiç kimse önermiyor
Negüzel ben de canımın bişeyler istediği tabağımı tam bitirebildiğim bulantı hissetmeden yemeklere bakabildiğim günleri dört gözle bekliyorum.Ay kizlar ben yemek yapip yemek yemekden yazamadim.
bogazim durmak bilmio ...nasil olcak boyle bilemedim
tonluk olacam vallahi
Aksam benim de bulanio hala ama bisey yiyince gecio gibi.. olmadi prillam aliom sonra yemeye devamNegüzel ben de canımın bişeyler istediği tabağımı tam bitirebildiğim bulantı hissetmeden yemeklere bakabildiğim günleri dört gözle bekliyorum.
Ben deAy kizlar ben yemek yapip yemek yemekden yazamadim.
bogazim durmak bilmio ...nasil olcak boyle bilemedim
tonluk olacam vallahi
Ben 5 senedir kendi evimde kullaniyorum, öncesinde de anne evinde kullanıyordum. Hassas çamaşırlar, pamuklular, sentetikler vs için ayrı programları var. İnanılmaz toz topluyor bu doğru. Çok hassas taşlı vs şeyleri koymuyorum tabiki. Onları kurutma makinasinin üzerine atıyorum kurutma esnasında ısındığı için onlarda dışarıdan kuruyorKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varmı aranızda ben uzun süredir almayı düşünüyorum çamaşırlar evin içinde kuruyor çok tozuyor hem alerjik rinitim var hem de bebeğin kıyafetleri için.Kullanan varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Ben kullanıyorum, çok memnunum. Alırken emin olamadık işe yarayıp yaramayacağından, bosch fiyatları çok yüksekti, arçelik aldık, renkliler hafif nemli çıkıyor sadece onun dışında çok memnunum ve onsuz geçen yıllarıma üzülüyorumKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varmı aranızda ben uzun süredir almayı düşünüyorum çamaşırlar evin içinde kuruyor çok tozuyor hem alerjik rinitim var hem de bebeğin kıyafetleri için.Kullanan varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Bosh.ben çok memnunum.Markası ne? Bizim sitede de dışarı çamaşır asmak yasak asılabilecek düzenekli de değil balkon zaten cam balkon yılların tozu sürekli evde birikiyomuş gibi hissediyorum
Canım bunu doktorun yönlendirmesi gerekmez mi işte onun için diyorumDegerlenirize bastırıp neden kullanmıyor sunuz ? Sonuçta vücutta varsa fazla fazla aliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?