2021 Nisan Anneleri

Markası ne? Bizim sitede de dışarı çamaşır asmak yasak asılabilecek düzenekli de değil balkon zaten cam balkon yılların tozu sürekli evde birikiyomuş gibi hissediyorum

Öyle mi nasıl bir zararı var acaba çamaşırlar açısından mı
Heralde güneste kurusa dahamı iyi demislerdi ne deterjanla direk kurutuyosa makina ondan demis olabilirler diyorumya bende srastırmadım hic bebek icin faydası varsa özellikle kışın evin icinde kurutmaktansa makinede kurutmak daha mantıklıdır heralde araştırmak lazim canım

Canım bak üstte yazana nitro

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-25-20-30-52-155_com.android.chrome.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 71
Markası ne? Bizim sitede de dışarı çamaşır asmak yasak asılabilecek düzenekli de değil balkon zaten cam balkon yılların tozu sürekli evde birikiyomuş gibi hissediyorum
Banada diuorlarnkisin çam balkona çamaşır kurut.
Boş odam var oraya seriyorum

Çamaşır kurutma makinası bende ciddi düşündüm ama çamaşırları inceliyor delik deşik ediyor hiç kimse önermiyor

Canım bak üstte yazana nitro
Anladım canım zaten genel olarak şuanda da deterjan ve yumuşatıcılar çok rahatsız ediyor beni yumuşatıcı artık kullanmıyorum çamaşırlara da ekstra durulama yaptırıyorum deterjanda da daha organik birşeye geçmek lazım

Ay kizlar ben yemek yapip yemek yemekden yazamadim.
bogazim durmak bilmio ...nasil olcak boyle bilemedim
tonluk olacam vallahi

Bilemiyorum ya muhakkak yıpranıyordur mekanik olarak da kurutuyor çünkü ama kar zarara bakmak lazım sanki toz beni daha çok rahatsız ediyor şuan

Ay kizlar ben yemek yapip yemek yemekden yazamadim.
bogazim durmak bilmio ...nasil olcak boyle bilemedim
tonluk olacam vallahi
Negüzel ben de canımın bişeyler istediği tabağımı tam bitirebildiğim bulantı hissetmeden yemeklere bakabildiğim günleri dört gözle bekliyorum.

Kurutma makinesi ben de düşünüyorum kızlar. Lojmana taşındık birkaç hafta önce ve kirada oturduğum eve göre burası çok küçük. Geçen haftadan beri kışlıkları çıkarıp yıkıyorum kurumuyorlar iki üç gün geçmesi gerekiyor o yüzden bebek gelmeden mecburum almaya baş olmaz diğer türlü

Negüzel ben de canımın bişeyler istediği tabağımı tam bitirebildiğim bulantı hissetmeden yemeklere bakabildiğim günleri dört gözle bekliyorum.
Aksam benim de bulanio hala ama bisey yiyince gecio gibi.. olmadi prillam aliom sonra yemeye devam

Yarın sağlık ocağında izlenimim var tetanoz aşısı felan olcam. Kalp atışını da dinlerler mi ki

Ben 5 senedir kendi evimde kullaniyorum, öncesinde de anne evinde kullanıyordum. Hassas çamaşırlar, pamuklular, sentetikler vs için ayrı programları var. İnanılmaz toz topluyor bu doğru. Çok hassas taşlı vs şeyleri koymuyorum tabiki. Onları kurutma makinasinin üzerine atıyorum kurutma esnasında ısındığı için onlarda dışarıdan kuruyor . Kızım 1 yaşını geçene kadar çamaşırlarını kurutmaliga koyup biraz kuruduktan sonra kurutmaya atıyordum hem tozları gidiyor hem de çabuk kuruyor. Bu arada kırışık açma işlemi de var makinamda, su ekleme haznesini doldurunca buharlı açma yapıyor. Özellikle çarşaf vs için kullanıyorum bu özelliği.
Artıları Çamaşır birikmiyor, zamandan tasarruf ettiriyor, toz topluyor.
Eksileri uzun vadede çamaşırları yipratabilir.
Beş senede benim sadece bir kaç beyaz el havlum yıprandı belki Çamaşır suyundan da olmuş olabilir tabii emin değilim.
Kayın validem arcelik kullanıyor çok memnun değil, annem Samsung kullanıyor benim kadar memnun değil. Benim makinam Bosch.

Ben kullanıyorum, çok memnunum. Alırken emin olamadık işe yarayıp yaramayacağından, bosch fiyatları çok yüksekti, arçelik aldık, renkliler hafif nemli çıkıyor sadece onun dışında çok memnunum ve onsuz geçen yıllarıma üzülüyorum

Felaket grip ve boğaz enfeksiyonum var.gözlerimi açamıyorum.yarın işe gidebileceğimi hiiiç sanmam zira kızım da hasta zaten....hastaneye gidip rapor almam gerek ama covid testi yaptırmayı isterse ben hiç istemem o işi ya...çünkü biliyorum direk farenjit kaynaklı her yıl bende olan şey işte...

Çamaşır kurutma makinesi bende kullanıyorum elim ayağım diyebilirim, ortalık çamaşır dağınıklığından kurtuldu birde ütü işlemim artık neredeyse yarı yarıya azaldı, birde toz haznesinde toplanan saç tüğ vs görünce.. tabi elektrik konusunda evet biraz fark var ama her güzel şeyin bir bedeli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…