Ben de bundan kullanıyorum kapsül gibi kırmızı. Doktorum decavit ve pedia-d adında bir d vitamini verdi. 3ünü kullanıyorum şimdilik ama değerlerime bakmadı direk bunları yazdıŞöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye
Sonrasında canım hemen hastanede başlarsın. Krem sürüp onu kapatırsınDoğumdan sonra mı kullanılıyo o yoksa öncesinde de mi kullanılıyo
He tamam anladım ben bastaki kapsülü o sandım da ondan sormuştumAynısı canım ben de bunu kullanıyorum artı fotosunu attığım vitamini kullanıyorum içinden bir hap gibi çıkıyor bir de şase ikisi de aynı kutuda sabah hap gibi olanı akşam da şaseyi içiyorum
Evet canım aynen kırmızılı kapsül. Bende vinelac kullanıyordum cumadan beri bunu da ekledi kanım düşmeye başlamıs ben tahlil yaptırmıstm tiroid için aile hekimi kanına da bakalım demişti kendi doktoruma attım gyno ferro ya başlattı ama tahlil yapılmasa da baslatılıyomus zAten bir zaman sonraBen de bundan kullanıyorum kapsül gibi kırmızı. Doktorum decavit ve pedia-d adında bir d vitamini verdi. 3ünü kullanıyorum şimdilik ama değerlerime bakmadı direk bunları yazdı
Ben 10 gun once ogrenip 10 gun nasil beklediniz ona takildimKızlarrr selammmm cinsiyet 10 gün önce belli oldu ama partyi dün yaptık 10 gün en yakın arkadaşım bebeğimin cinsiyetini inatla sakladı :) Allah gönlümüze göre verdi kızımız oluyorHayatımın en en en güzel anıydı herkes o kadar çok erkek diyordu ki ben de kendimi erkeğe alıştırmıştım. Dün yaşadığım duyguları asla unutamıcam şimdiden böyle hissediyorsak doğunca nasıl olacak acaba çok merak ediyorum. Hepimizin bebekleri sağlıkla kucağımıza gelsin sonsuza kadar mutlu huzurlu olsunlar inşallah. Benim bebeğimle bağım resmen level atladı o kadar mutluyum ki sürekli gülümsüyorum.
Ben yaptırdım tutmadı hem de 2 sayfaya yaptırdım ikisi de erkek demişti kızım oluyorBen yaptırdım tuttu..Ama zaten ondan önce dr yüzde seksen kız demişti..Benimki macera aramadk oldu
Cinsiyet partisi yapacağımız için doktorum arkadaşıma söylediBen 10 gun once ogrenip 10 gun nasil beklediniz ona takildimmasallah Allah saglikla kavustursun insallah
Yaaa masallah cok guzel darisi banaCinsiyet partisi yapacağımız için doktorum arkadaşıma söyledinormalde geçeb hafta yapıcaktın hava koşullarından yapamadık bu haftaya kaldı en heycanlı bekleyişimdi hayatımdaki ama her anına değdi görseli buraya atıyorum :)
Aminnn ilk sağlıklı sonra gönlüne göre olur inşallah az kalmış senin de sabret :)Yaaa masallah cok guzel darisi bana
Ben de aynı. Yarin 16 bitecek ve ikiz ikisini de hissetmiyorum. Benim de 2. Hamileligim.Merakla bekliyorum.Ya kizlar 17.haftama girdim hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum, ustelik ikinci gebeligim. Bugun epey canim sıkıldı bu duruma
Ya çok güzel olmuş harika bir heyecan ve anCinsiyet partisi yapacağımız için doktorum arkadaşıma söyledinormalde geçeb hafta yapıcaktın hava koşullarından yapamadık bu haftaya kaldı en heycanlı bekleyişimdi hayatımdaki ama her anına değdi görseli buraya atıyorum :)
Gözün aydınCinsiyet partisi yapacağımız için doktorum arkadaşıma söyledinormalde geçeb hafta yapıcaktın hava koşullarından yapamadık bu haftaya kaldı en heycanlı bekleyişimdi hayatımdaki ama her anına değdi görseli buraya atıyorum :)
Sıcakla kuruttuğu için çoğu çamaşırda ütüye de gerek kalmıyor daha az kırışık çıkıyor diyorlar.Bide birinde görmüştüm toz topladığı bi filtresi var inanılmaz toz topluyor çamaşırlardanBende dün baktm arcelikdi markasi baya hosuma gitti ama vazgectm bir odam bos orayi camarisr utu icin kullaniorm tasinirken alicam ama gercekten bence cok iyi bi icat
Cok saglıklı degil diye duymustum ondan almayı hic dusunmedim kendim detaylı araştırmadım amaSıcakla kuruttuğu için çoğu çamaşırda ütüye de gerek kalmıyor daha az kırışık çıkıyor diyorlar.Bide birinde görmüştüm toz topladığı bi filtresi var inanılmaz toz topluyor çamaşırlardan
Yıllardır kullanıyorum canım ve önceleri evin bşr odası çamaşırhane olurdu :) balkon yetmezdi.eşim çok titizdir ve evde de çocuk var ve şimdi 2. Geliyor...o benim en iyi yardımcım,dert ortağım,adı KatyaKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varmı aranızda ben uzun süredir almayı düşünüyorum çamaşırlar evin içinde kuruyor çok tozuyor hem alerjik rinitim var hem de bebeğin kıyafetleri için.Kullanan varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Acikcasi o tarz ayrintilari bilmiorum ama elektrige cok etkisi varSıcakla kuruttuğu için çoğu çamaşırda ütüye de gerek kalmıyor daha az kırışık çıkıyor diyorlar.Bide birinde görmüştüm toz topladığı bi filtresi var inanılmaz toz topluyor çamaşırlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?