2021 Nisan Anneleri

Şöyle kutunun demek istedim benim tabletler bu renk değilde ondan merak ettim aynı ilacın farklı formu mu var ki diye
Ben de bundan kullanıyorum kapsül gibi kırmızı. Doktorum decavit ve pedia-d adında bir d vitamini verdi. 3ünü kullanıyorum şimdilik ama değerlerime bakmadı direk bunları yazdı

Aynısı canım ben de bunu kullanıyorum artı fotosunu attığım vitamini kullanıyorum içinden bir hap gibi çıkıyor bir de şase ikisi de aynı kutuda sabah hap gibi olanı akşam da şaseyi içiyorum
He tamam anladım ben bastaki kapsülü o sandım da ondan sormuştum

Ben de bundan kullanıyorum kapsül gibi kırmızı. Doktorum decavit ve pedia-d adında bir d vitamini verdi. 3ünü kullanıyorum şimdilik ama değerlerime bakmadı direk bunları yazdı
Evet canım aynen kırmızılı kapsül. Bende vinelac kullanıyordum cumadan beri bunu da ekledi kanım düşmeye başlamıs ben tahlil yaptırmıstm tiroid için aile hekimi kanına da bakalım demişti kendi doktoruma attım gyno ferro ya başlattı ama tahlil yapılmasa da baslatılıyomus zAten bir zaman sonra

Kızlarrr selammmm cinsiyet 10 gün önce belli oldu ama partyi dün yaptık 10 gün en yakın arkadaşım bebeğimin cinsiyetini inatla sakladı :) Allah gönlümüze göre verdi kızımız oluyor Hayatımın en en en güzel anıydı herkes o kadar çok erkek diyordu ki ben de kendimi erkeğe alıştırmıştım. Dün yaşadığım duyguları asla unutamıcam şimdiden böyle hissediyorsak doğunca nasıl olacak acaba çok merak ediyorum. Hepimizin bebekleri sağlıkla kucağımıza gelsin sonsuza kadar mutlu huzurlu olsunlar inşallah. Benim bebeğimle bağım resmen level atladı o kadar mutluyum ki sürekli gülümsüyorum.

Ben 10 gun once ogrenip 10 gun nasil beklediniz ona takildimmasallah Allah saglikla kavustursun insallah

Ben yaptırdım tuttu..Ama zaten ondan önce dr yüzde seksen kız demişti..Benimki macera aramadk oldu
Ben yaptırdım tutmadı hem de 2 sayfaya yaptırdım ikisi de erkek demişti kızım oluyor benim de macera aramak oldu sadece hamileliliğimi ilk haftalarında kısmetimden Ramon'a fal baktırmıştım ona soru olarak sorunca kız demişti

Ben 10 gun once ogrenip 10 gun nasil beklediniz ona takildimmasallah Allah saglikla kavustursun insallah
Cinsiyet partisi yapacağımız için doktorum arkadaşıma söyledi normalde geçeb hafta yapıcaktın hava koşullarından yapamadık bu haftaya kaldı en heycanlı bekleyişimdi hayatımdaki ama her anına değdi görseli buraya atıyorum :)

Eklentiler

• 537E677E-85D3-4C68-8BAF-542CA1F6D766.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 85
Yaaa masallah cok guzel darisi bana

Ya çok güzel olmuş harika bir heyecan ve an sağlıkla gelsin prenses

Gözün aydın iyi sabretmissin... benim de görümcem biliyordu aynı günün akşamı öğrenmiştim saatler geçmemişti

Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varmı aranızda ben uzun süredir almayı düşünüyorum çamaşırlar evin içinde kuruyor çok tozuyor hem alerjik rinitim var hem de bebeğin kıyafetleri için.Kullanan varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?

Bende dün baktm arcelikdi markasi baya hosuma gitti ama vazgectm bir odam bos orayi camarisr utu icin kullaniorm tasinirken alicam ama gercekten bence cok iyi bi icat

Bende dün baktm arcelikdi markasi baya hosuma gitti ama vazgectm bir odam bos orayi camarisr utu icin kullaniorm tasinirken alicam ama gercekten bence cok iyi bi icat
Sıcakla kuruttuğu için çoğu çamaşırda ütüye de gerek kalmıyor daha az kırışık çıkıyor diyorlar.Bide birinde görmüştüm toz topladığı bi filtresi var inanılmaz toz topluyor çamaşırlardan

Cok saglıklı degil diye duymustum ondan almayı hic dusunmedim kendim detaylı araştırmadım ama

Yıllardır kullanıyorum canım ve önceleri evin bşr odası çamaşırhane olurdu :) balkon yetmezdi.eşim çok titizdir ve evde de çocuk var ve şimdi 2. Geliyor...o benim en iyi yardımcım,dert ortağım,adı Katya

Acikcasi o tarz ayrintilari bilmiorum ama elektrige cok etkisi vararkadasim kullaniyor elektrik faturasi cok yuksek geldigi icin sikayetci sadece onun disinda cok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…