2021 Nisan Anneleri

Canım bunu doktorun yönlendirmesi gerekmez mi işte onun için diyorum
Kesinlikle

Şimdi yatağa yattım göbeğin bir karış yanında yani belime doğru, pıt pıt etti dedim gaz herhalde,sonr bi pit pıt daha geldi eminmisin demeye ppıt t pit daha geldi eşim elini koydu hayal gördüğümü saniyor yakalayamadı 1 kere haric

Birşey soracağım. Bendede bel fıtığı var hamilelik belirtileriniz diğer bebekteki gibi mi oldu acaba. Yoksa başka mı. Alakasız oldu kusura bakmayın
Belirti olarak ikisindede oyle cok belirti olmadi ama suan iki hamilelik arasinda cok fark var valla simdiki daha zor geciyor

Aynı şeyi ben de dedim az önce 2-3kere pıtladı tuttum elimle geçti hemen yaramazlar ya ama ben ilk haftalardan beri hissediyorum sağlıkla gelsin kzucıklar

Senin cinsiyetin belli mi kzuum ya kaçırmışım seni.

Aynı şeyi ben de dedim az önce 2-3kere pıtladı tuttum elimle geçti hemen yaramazlar ya ama ben ilk haftalardan beri hissediyorum sağlıkla gelsin kzucıklar
Çok afedersin gaz olunca zaten.hemen çıkıyor gaz olmadığı belli bende basta hissediyorum diyordum yok dediler.

Bu arada tamam 2 gün oynamaz artik

Çok afedersin gaz olunca zaten.hemen çıkıyor gaz olmadığı belli bende basta hissediyorum diyordum yok dediler.

Bu arada tamam 2 gün oynamaz artik
Benim de aynı canım ara ara hissediyorum. Net kız dediler mi bir de özele mi gidiyorsun

Canim ben ilk hamilelikten once almistim 7 seneye yakin oluyor beko kullaniyorum bem beyaz esyada masallah memnun valla sumur sıkıntı yok

Oyle bisi yasmadim ben duymadimda mesela ben sadece bahara kadar kullaniyorum sonra yine ayni yontem asmaya devam

Benim de aynı canım ara ara hissediyorum. Net kız dediler mi bir de özele mi gidiyorsun
Devlet ve ozelde dedi kiz ama eşim dedi değişimi özemdeki cevap vermedi bakcaz ben netmiş anladım cunki çocuk hep sırtı felan dönük ama cinsiyetini göstermiş bakalim ya nasip

Bilemiyorum ya muhakkak yıpranıyordur mekanik olarak da kurutuyor çünkü ama kar zarara bakmak lazım sanki toz beni daha çok rahatsız ediyor şuan

Annem kurutma Makinesi kullanıyor ve çok memnun baya çıkan tozu gördükten sonra benim aklımda kaldı bi. Benim bünyem de inanılmaz alerjik bu arada perwoll asla kullanamıyorum hem kaşındırıyor hem burun tıkanıklığı falan yapıyor kimbilir ne kadar kimyasal var.
toz deterjan da kullanamıyorum. Onlar da mutlaka çamaşırda kalıntı yapıyor. Omo sıvı ve ariel sıvı deterjandan yana hiç bi sıkıntı yaşamadım hatta omonun parfümlüsü dahi alerji yapmadı. Yumuşatıcı olarak da diğerleri rahatsız ediyor diye hep bebekler için olanı kullanıyordum.

Guunaydiiinn doğum sonraları bile konuşulmuş ne güzel yaa benm normal doğurmam lazım kim bakicak bana

Benim devlette gittigim dr da onune gelene dogurana kadar vifolic kullanacaksin diyordu.
Saglik ocagindan kan ilaci ve decavit vermislerdi kansizlik var diye,dr kullanma bunlari vifolic de hepsi var dedi.
İmom omega kullaniyordum dedim onu napim kullan ama bitince vifolic al o daha iyi dedi
Saglik ocaginin verdigi 2kutu decavit i napim dedim o tek basina yetersiz kullanma dedi.
Ozeldeki dr da hicbirsey soylemedi yakinda kontrolum var o zaman soracagim ama bence anlasmasi var dr un ilac icerigi imom ile nerdeyse ayni hatta imom da yuksek olan vitaminler onda yok. Fiyati da yuksek 4mcg folic asit va icinde risk yaratir mi bilmiyorum. Ama biz millet olarak zaten folic agirlikli besleniyoruz.dr kagan Kocatepe boyle demisti

Guunaydiiinn doğum sonraları bile konuşulmuş ne güzel yaa benm normal doğurmam lazım kim bakicak bana
Gunaydin ilk dogumum normaldi 1 kac gune toparlaniyorsun sıkıntı olmuyor ama tek sikıntiyi kisin dogum yaptigim icin dikislerden cekmistim busefee nasipse bahara denk geliyor saglikli sorunsuz dogumlarimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…