KesinlikleCanım bunu doktorun yönlendirmesi gerekmez mi işte onun için diyorum
Belirti olarak ikisindede oyle cok belirti olmadi ama suan iki hamilelik arasinda cok fark var valla simdiki daha zor geciyorBirşey soracağım. Bendede bel fıtığı var hamilelik belirtileriniz diğer bebekteki gibi mi oldu acaba. Yoksa başka mı. Alakasız oldu kusura bakmayın
Aynı şeyi ben de dedim az önce 2-3kere pıtladı tuttum elimle geçti hemen yaramazlar ya ama ben ilk haftalardan beri hissediyorum sağlıkla gelsin kzucıklarKesinlikle
Şimdi yatağa yattım göbeğin bir karış yanında yani belime doğru, pıt pıt etti dedim gaz herhalde,sonr bi pit pıt daha geldi eminmisin demeye ppıt t pit daha geldi eşim elini koydu hayal gördüğümü saniyoryakalayamadı 1 kere haric
Senin cinsiyetin belli mi kzuum ya kaçırmışım seni.Kesinlikle
Şimdi yatağa yattım göbeğin bir karış yanında yani belime doğru, pıt pıt etti dedim gaz herhalde,sonr bi pit pıt daha geldi eminmisin demeye ppıt t pit daha geldi eşim elini koydu hayal gördüğümü saniyoryakalayamadı 1 kere haric
Çok afedersin gaz olunca zaten.hemen çıkıyor gaz olmadığı belli bende basta hissediyorum diyordum yok dediler.Aynı şeyi ben de dedim az önce 2-3kere pıtladı tuttum elimle geçti hemen yaramazlar ya ama ben ilk haftalardan beri hissediyorum sağlıkla gelsin kzucıklar
Bana kiz dedi ama 16d bidaha gidicem canim hatta 18deSenin cinsiyetin belli mi kzuum ya kaçırmışım seni.
Canim iliski falan olmasin bence dikkat etmelisinGunaydin hanımlar Benim her iilişki sonrası pembe akintim oluyor bunda hele daha coktu off ben kızımda böyle bisey yasamadim
Benim de aynı canım ara ara hissediyorum. Net kız dediler mi bir de özele mi gidiyorsunÇok afedersin gaz olunca zaten.hemen çıkıyor gaz olmadığı belli bende basta hissediyorum diyordum yok dediler.
Bu arada tamam 2 gün oynamaz artik
Canim ben ilk hamilelikten once almistim 7 seneye yakin oluyor beko kullaniyorum bem beyaz esyada masallah memnun valla sumur sıkıntı yokKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varmı aranızda ben uzun süredir almayı düşünüyorum çamaşırlar evin içinde kuruyor çok tozuyor hem alerjik rinitim var hem de bebeğin kıyafetleri için.Kullanan varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Oyle bisi yasmadim ben duymadimda mesela ben sadece bahara kadar kullaniyorum sonra yine ayni yontem asmaya devamBanada diuorlarnkisin çam balkona çamaşır kurut.
Boş odam var oraya seriyorum
Çamaşır kurutma makinası bende ciddi düşündüm ama çamaşırları inceliyor delik deşik ediyor hiç kimse önermiyor
Devlet ve ozelde dedi kiz ama eşim dedi değişimi özemdeki cevap vermedi bakcaz ben netmiş anladım cunki çocuk hep sırtı felan dönük ama cinsiyetini göstermiş bakalim ya nasipBenim de aynı canım ara ara hissediyorum. Net kız dediler mi bir de özele mi gidiyorsun
Bilemiyorum ya muhakkak yıpranıyordur mekanik olarak da kurutuyor çünkü ama kar zarara bakmak lazım sanki toz beni daha çok rahatsız ediyor şuan
Bana tetanozu 20.hafta yapiyoeuz dediler senin neden erkenki acabaYarın sağlık ocağında izlenimim var tetanoz aşısı felan olcam. Kalp atışını da dinlerler mi ki
Bilmiyorum canım beni ağustos da arayıp söyledilerBana tetanozu 20.hafta yapiyoeuz dediler senin neden erkenki acaba
Benim devlette gittigim dr da onune gelene dogurana kadar vifolic kullanacaksin diyordu.Vifolic
Gunaydin ilk dogumum normaldi 1 kac gune toparlaniyorsun sıkıntı olmuyor ama tek sikıntiyi kisin dogum yaptigim icin dikislerden cekmistim busefee nasipse bahara denk geliyor saglikli sorunsuz dogumlarimiz olsun insallahGuunaydiiinndoğum sonraları bile konuşulmuş ne güzel yaa benm normal doğurmam lazım kim bakicak bana
Benimde kimsem yok kizim 1.sinifa gidiyo tam da okul zamani dogum olacak o nolcak bana kim bakcak sezeryanli olcam benGuunaydiiinndoğum sonraları bile konuşulmuş ne güzel yaa benm normal doğurmam lazım kim bakicak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?