Insallah canimYaaaa çok sevindim canım sağlıkla gelsin, mutlulukla büyüsün ablasıyla inşallah...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimYaaaa çok sevindim canım sağlıkla gelsin, mutlulukla büyüsün ablasıyla inşallah...![]()
Tesekkur ederim insallah hepimiz saglikli minnak bebisler dogururuzÇok çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah şimdi![]()
Kendi doktoruna git canım hiç hamile psikolojisi vs anlamıyor çoğu. Yaşayacağım küçücük bir şey bile travma yaratıyor hamileyken. Lohusa depresyonudayapışıyor üzerimize sonra. Haber verirsin bize deBen bugün Semiha Şakir acile gittim..Doktor catala çık deyince karından bakın dedim..O da burasi acil biz alttan bakıyoruz dedi..Ben de kabul etmedim imza atıp çıktım..Doktoruma yarın öğleden sonra gideceğim İçim rahatlasın..
Sıraladık oğlanlarıKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim
Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
![]()

Aynen ya onlara göre sıradan..Orda bir de kadını bağırta bağırta muayene etti benden once..Çok yoğun kanama yokken bosyere durtuklesin istemedim açıkçası.Hayirlisi diye dua ediyorum..Bugün doğum günüm şirkette sürpriz pasta kestiler onu bile görünce ağladım çok yoğun stresli bir gündü..Daha evde de kizim pasta kesecekmis bana sürpriz...Kendi doktoruna git canım hiç hamile psikolojisi vs anlamıyor çoğu. Yaşayacağım küçücük bir şey bile travma yaratıyor hamileyken. Lohusa depresyonudayapışıyor üzerimize sonra. Haber verirsin bize de![]()
Insallah canm❤Sıraladık oğlanlarısağlıkla gelsin minnak adam
![]()
Seninki de yuvarlak canım kız olduğu belli4aylık karna bak![]()
Cinsiyeti erkek belirler ama sizinki çok güzel tesadüf olmuşKızlar annem dediki şimdi ananemin 4kızı olmuş, ananemin annesinin de 4kızı, annemin 3kızı olmuş kız kardeşimin 2 kızı var benimde şimdi 2.kızım olcak acaba genetik mi yaolabilir mi öle birşey
![]()
Bizde yumurta çekiyor galibaCinsiyeti erkek belirler ama sizinki çok güzel tesadüf olmuş![]()
Aaa ben4aylık karna bak![]()
Valla yuvarlanarak gideceğiz galiba Doğuma ikiz doğuracak gibi şiştim bileAaa benkız biz napcaz bu karınları nasıl tasiycaz
![]()
Ya bende çok kilo aldım aslında 2 kilo almıştım ödem mi olmuş anlamadım çok sistimValla yuvarlanarak gideceğiz galiba Doğuma ikiz doğuracak gibi şiştim bile![]()
Yarın bende gidiyorum en son kızdı bakalım net belli olacakDoktor kontrollerinde sıra bana geldi sonundaEn son kızdı bebişim bakalım yarın neler duyacağım
![]()
Bugun esim doktora nie esimin karni yok dedi4aylık karna bak![]()